شناسه خبر: ۱۵۰۵
لینک کوتاه کپی شد

کیک براونی آلبالو | درست کردن کیک شکلاتی آلبالویی

عصرونه امروز: چی بهتر از کیک خیس شکلاتی با طعم آلبالو؟ + طرز تهیه

کیک براونی آلبالو یک کیک یا دسر شکلاتی هست که بافت سنگین و فشرده داره اما فوق العاده محبوب و خوشمزه است. برای اینکه بتونی درستش کنی با ما همراه شو.

کیک
ترینی‌ها :

کیک براونی آلبالو یکی از دسرها و کیک های خوشمزه ای است که می توان در فصل بهار و تابستان تهیه کرد. کیک براونی آلبالو طعم و مزه بی نظیری داشته و می توانید خودتان به راحتی در خانه تهیه کنید. بنابراین اگر طرفدار شکلات هستید، کیک براونی آلبالو می تواند یک تجربه فوق العاده از طعم شکلات و آلبالو باشد. اگر یک میان وعده جذاب به همراه چای یا قهوه می خواهید طرز تهیه این کیک را از دست ندهید.

ویدئو طرز تهیه کیک براونی آلبالو

 

مواد لازم برای تهیه کیک خوشمزه براونی آلبالو

  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد سفید 2/3 پیمانه (دو سومه پیمانه)
  • پودر کاکائو 1/2 پیمانه
  • شکر سفید دانه ریز یک پیمانه
  • شکلات تخته ای تلخ آب شده 1/2 پیمانه
  • کره 100-120 گرم
  • شکلات چیپسی 1/3 پیمانه
  • بکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری

کیک براونی آلبالو

 

طرز تهیه کیک براونی آلبالو

  • ابتدا فر را بر روی دمای 170 درجه تنظیم می کنیم تا گرم شود.
  • شکلات تخته ای و کره را به روش بنماری ذوب کرده و کنار می گذاریم.
  • در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود.
  • شکلات و کره ذوب شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  • در آخر آرد سفید، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس مواد کیک را با لیسک خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • در یک قالب سایز 20*20 یا ظرف بلور کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی کیک را با شکلات چیپسی سفید، آلبالو و بادام تزیین کنید.

قالب را در پنجره وسط فر قرار دهید و روی دمای ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و زمان آن را 35-45 دقیقه قرار دهید تا کیک پوسته ببندد و اگر دوست دارید کیک حالت خیس داشته باشد، می توانید زمان پخت کیک را کوتاه تر کنید. براونی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید و کیک را برش بزنید و میل کنید. نوش جان

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر