پیتزا با نان لواش | پیتزا بدون خمیر
پیتزا با نان لواش به 2 روش؛ برای وقتی که خمیر در دسترس نیس + ویدیو
با خواندن این مطلب متوجه می شوید که برای درست کردن پیتزا حتما لازم به خمیر نداریم و با نان لواش به آسانی می توان یک پیتزای خوشمزه درست کرد.
نان لواش برای تهیه غذاهای مختلف، کاربرد زیادی دارد. از غذاهای جذاب و خوشمزه ای که می توان با نان لواش درست کرد؛ پیتزا است. در این مطلب روش تهیه یک پیتزای سریع و آسان با نان لواش را آموزش داده ایم.
طرز تهیه پیتزا با نان لواش و سوسیس
مواد لازم
-
نان لواش: یک عدد
-
تخم مرغ: ۲ عدد
-
پیازچه: به مقدار لازم
-
سبزی (جعفری،گشنیز): به مقدار لازم
-
سوسیس: ۲ عدد
-
ذرت بخارپزشده: به مقدار لازم
-
قارچ: ۴ عدد
-
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
-
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهیه
-
ابتدا نان لواش را به اندازه کف تابه ی مورد نظر گرد برش بزنید و دوتا برش گرد از نان آماده کنید سوسیس را حلقه حلقه برش زده و سرخ کنید قارچ را خورد و سرخ کنید
-
کف تابه چرب کرده ( به اندازه کافی نه کم نه زیاد که روغن زیاد نشود) یک برش گرد از نان لواش را کف تابه گذاشته و سپس تخم هارو روی نان شکسته جوری که اطراف تابه نباشه فقط روی لواش پخش کنید
-
سبزی ها ی خورد شده را ریخته و هم زمان با تخم مرغ هم بزنید روی نان لواش فقط آهسته این کار را انجام دهید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید
-
وقتی تخم مرغ کمی خودش را گرفت و سفت شد سوسیس هارو مرتب روی آن چیده قارچ و ذرت هم اضاف کرده و در آخر پنیر پیتزا بریزید و یک لایه لواش گرد دیگر را روی آن گذاشته و فشار دهید تا هر دو نان به هم بچسبند در تابه را ببندید و اجازه دهید کمی نان زیری با حرارت کم سرخ شود.
-
سپس پیتزا رو آهسته برگردونید تا نان دیگر هم کمی سرخ شود فقط حین انجام این کار حتما در تابه را ببینید زیرا هوا باعث خشک شدن نان میشود وقتی سرخ شد پیتزا حاضر است آن را برش زده و با سس کچاپ میل کنید.
طرز تهیه پیتزا با نان لواش و گوشت
مواد لازم
نان لواش | 2 عدد |
مرغ یا گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
کره یا روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه | به مقدار لازم |
قارچ | به مقدار لازم |
زیتون | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
طرز تهیه
ارسال نظر