شناسه خبر: ۱۰۳۴۳
لینک کوتاه کپی شد

به بهانه روز کروسان، طرز تهیه کروسان ترد با 6 مدل مغز متفاوت رو اینجا یاد بگیر + طرز تهیه

طرز تهیه 4 نوع کروسان فرانسوی خاص و خوشمزه را به روش کاملا بازاری در این مقاله از ترینی ها بخوانید و در خانه و به‌عنوان میان صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید.

طرز تهیه کروسان

پر بازدید

ترینی‌ها :

کرواسان یکی از محبوب‌ ترین و خوشمزه ترین انواع شیرینی های فرانسوی است که به عنوان یکی از میان وعده های پرطرفدار در سراسر جهان شناخته می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه نان کروسان

  • آب ولرم     ۱ لیوان
  • شیر ولرم     ۱ لیوان
  • روغن مایع     ½ لیوان
  • شکر     ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک     ۲ قاشق چایخوری
  • خمیر مایه فوری     ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد     ۵ لیوان
  • کره     ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ     ۱ عدد

کروسان سنتی؛خوراکی مدرن با طراحی کاشی کاری ایرانی!+ تصویر

طرز تهیه نان کروسان

  1. در اولین مرحله برای تهیه کروسان، خمیر مایه فوری را با آب ولرم و ۱ قاشق غذاخوری از شکر در کاسه ای کوچک ریخته و دربی روی آن قرار دهید. ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
  2. پس از عمل آمدن، آن را با شیر ولرم داخل کاسه ای ریخته و ترکیب می‌کنیم. پس از یکدست شدن، ۴ لیوان از آرد را به همراه نمک روی مواد درون کاسه الک کرده و با هم ترکیب می‌کنیم.
  3. مابقی آرد را روی مواد، الک کرده و مخلوط می‌کنیم. در این مرحله حواستان باشد که خمیر باید کمی چسبندگی داشته و خشک نباشد.
  4. پس از آماده شدن خمیر، کاسه ای را با روغن چرب کرده و خمیر را درون آن قرار می‌دهیم. روی کاسه را با سلفون پوشانده و یکساعت به آن استراحت دهید.
  5. زمانی که حجم خمیر دو برابر شد، سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. کمی آن را ورز داده و به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید.
  6. هر قسمت خمیر را به کمک وردنه به اندازه ۲۰ در ۲۰ باز می‌کنیم. سپس آن را درون بشقاب قرار داده و روی آن کمی کره آب شده می‌مالیم.
  7. سپس لایه بعدی را روی آن قرار داده و مجددا به کره آغشته می‌کنیم. به همین روال تمام لایه های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم. دقت کنید که روی لایه آخر کره نمالید.پس از آماده شدن خمیر، روی آن سلفون بکشید.
  8. پس از گذشت ۲۰ دقیقه، خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطحی که آردپاشی شده قرار دهید. خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل مثلث برش می‌زنیم.
  9. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. سپس روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار داده و خمیرها را روی آن قرار می‌دهیم. با زرده تخم مرغ روی آن را رومال کرده و سپس درون فر قرار می‌دهیم.
  10. پس از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، نان کروسان شما آماده است. در چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر کروسان طلایی شود.

طرز تهیه کروسان با انواع مغزها

شما می‌توانید با استفاده از انواع طعم دهنده، کروسان مورد علاقه خود را تهیه کنید. به این منظور، تعدادی از طرز تهیه آنها را برای شما شرح خواهیم داد.

طرز تهیه 10 تا از پرطرفدارترین شیرینی های عید نوروز + ویدیو

1. کروسان شکلاتی

برای تهیه کروسان شکلاتی، دو راه وجود دارد:

  1. کروسان پخته‌شده را از وسط نصف کرده و در وسط آن گاناش شکلاتی ریخته و دوباره دو قسمت آن را بر روی همدیگر قرار بدهید.
  2. مقداری شکلات تخته‌ای را خرد کرده و بر روی خمیر مثلثی‌ شکل نپخته کروسان ریخته و آن را ببندید. سپس آن را طبق روال معمول آن بپزید.
  3. در تهیه کروسان شکلاتی، می‌توانید از انواع شکلات استفاده نمایید.

2. کروسان با بستنی

کروسان را پس از پختن، از وسط ببرید. یک اسکوپ بستنی روی آن ریخته و دوباره ببندید.

3. کروسان سیب

سیب ها را برش زده و روی آن مخلوطی از دارچین، شکر و جوز هندی بریزید.حدود نیم ساعت به آن زمان دهید تا ادویه ها جذب سیب شوند. سپس آنها را بر روی خمیر خام مثلثی شکل قرار داده، پیچیده و بپزید.

4. کروسان با کره بادام‌زمینی

مقداری کره بادام زمینی روی خمیر مثلثی قرار داده و خمیر را بپیچید. سپس آن را در فر قرار داده و بپزید.

5. کروسان با تخم‌ مرغ

به اندازه دلخواه تخم مرغ را سرخ کرده و در خمیر مثلثی قرار دهید. سپس خمیر را بپیچید و طبق معمول بپزید. می‌توانید از تخم مرغ آبپز نیز استفاده کنید.

6. کروسان با پپرونی و پنیر

روی خمیر، لایه ای از سس گوجه ریخته و روی آن برش هایی از پپرونی و پنیر موزارلا ریخته و خمیر را بپیچید. سپس آن را بپزید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر