به بهانه روز قهوه، طرز تهیه 5 مدل قهوه کافی شاپی رو اینجا یاد بگیر!
با ما همراه باشدی تا به شما روش آماده کردن 5 نوع قهوه را که قبل از مرگ حتما باید امتحان کنید، آموزش بدهیم!
پر بازدید
امروز شنبه 6 بهمن 1403 مصادف شده با روز جهانی قهوه. به همین دلیل اینجاییم تا به عاشقانه قهوه بگیم از نوشیدن قهوه ساده دست بردارن که اینجا قراره 5 کمدل قهوه کافی شاپی پرطرفدار رو آموزش بدم.
طرز تهیه قهوه های پرطرفدار کافی شاپی
۱. طرز تهیه فرپوچینو
- مدت زمان آمادهسازی: ۵ تا ۱۰ دقیقه
فرپوچینو محصول ویژهی استارباکس است، قهوهی مخلوط با یخ و سایر مواد تشکیلدهنده که روی آن خامهی زدهشده ریخته میشود. اما شما مجبور نیستید بیرون بروید یا راهتان را برای لذت بردن از این نوشیدنی دور کنید!
برای جلوگیری از خواب آلودگیتان قهوه نخورید!
مواد لازم فرپوچینو
- یک یا دو فنجان یخ
- نصف فنجان اسپرسو (یا قهوه با غلظت دو برابر)
- نصف فنجان شیر کامل
- ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت طعمدار (موکا، شکلات و غیره)
مرحلهی ۱
قهوه را دم کنید. اگر یک قهوه جوش دارید، دانههای کامل قهوه را بخرید و قبل از دم کردن، آنها را پودر کنید، زیرا فرپوچینو بهترین مزه را زمانی خواهد داشت که از قهوهی تازهی پودر شده استفاده کنید.
مرحلهی ۲
اجازه بدهید قهوه به طور طبیعی خنک شود و منتظر بمانید تا به دمای اتاق برسد. ابدا آن را به طور مستقیم روی یخ نریزید، زیرا با این کار نوشیدنی حاصل مزهی خوبی نخواهد داشت.
مرحلهی ۳
بعد از اینکه قهوه خنک شد، آن را با مواد تشکیلدهندهی دیگر – شکر، شیر و شربت – داخل مخلوطکن بریزید. به مدت حدود ۲۰ ثانیه مواد را مخلوط کنید، سپس مخلوطکن را با یخ پر کنید.
2. طرز تهیه کارامل ماکیاتو
- مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
این قهوه خنک و خوشمزه و طراوتبخش یکی دیگر از نوشیدنیهای کلاسیک استارباکس است و کارامل ماکیاتو را نیز درست مانند فرپوچینو، میتوان ظرف مدت ۵ دقیقه آماده کرد. این نوشیدنی برای رفع تشنگی و پذیرایی کردن از مهمانها مناسب است.
مواد لازم کارامل ماکیاتو
- شربت وانیلی (۲۰ میلیلیتر)
- شیر سرد (۲۴۰ میلیلیتر)
- سس کارامل (۲۰ میلیلیتر)
- ۲ شات اسپرسو یا ۸۰ میلیلیتر قهوه قوی دمشده
- یک فنجان یخ بزرگ
مرحلهی ۱
به سادگی اسپرسو، شیر، شربت وانیلی و یخ را در فنجانی که قرار است نوشیدنی را در آن سرو کنید، بریزید.
مرحلهی ۲
ترکیب را مخلوط کنید تا زمانی که یک بافت صاف داشته باشد.
مرحلهی ۳
سس کارامل را به آرامی روی ترکیب بریزید و کار تمام است!
3. طرز تهیه کافی موکا
این نوع از کافه لاته یک نوآوری امریکایی است که طرز تهیهی آن از بیسِرین نوعی نوشیدنی قهوه الهام گرفته شدهاست. کافه موکا یک نوشیدنی بر پایهی اسپرسو با شیر و شکلات داغ است.
اما اگر دستگاه اسپرسو ندارید نگران نباشید!
در اینجا به شما نشان میدهیم که چگونه کافه موکا را حتی بدون دستگاه اسپرسو بسازید. اگر میتوانید قهوه را در خانه آماده کنید، از عهدهی تهیهی این نوشیدنی هم برمیآیید.
مواد لازم کافه موکا
- ۲/۳ فنجان پودر موکا یا شکلات (شما همچنین میتوانید از شربت شکلات استفاده کنید)
- ۲ قاشق غذاخوری دانههای تیره و بودادهی قهوه
- یک یا دو فنجان شیر بدون چربی
- خامهی زدهشده
- دستگاه آسیاب قهوه
۵ نوشیدنی که بهترین جایگزین برای قهوه هستند!
مرحلهی ۱
قهوهتان را به صورت معمول آماده کنید، ولی احتمالا دلتان میخواهد زمان آماده شدنش را به آماده شدن موکا نزدیک کنید تا خیالتان راحت شود که ترکیب شیر و شکلات سرد نمیشود.
مرحلهی ۲
شیر را حرارت دهید اما اجازه ندهید که بسوزد. پودر موکا / شکلات را به یک لیوان بزرگ اضافه کنید و بعد از آن شیر را رویش بریزید. تا زمانی که پودر حل شود، آن را به سرعت هم بزنید.
مرحلهی ۳
قهوه را داخل لیوان بریزید و آن را با شربت موکا / شکلات هم بزنید.
مرحلهی ۴
خامهی زدهشده و مقداری پودر موکا را روی نوشیدنی بریزید و کار تمام است!
4. طرز تهیه قهوه امریکانو
- مدت زمان آمادهسازی: ۲-۴ دقیقه
بسیاری از نوشیدنیهایی که بر پایهی اسپرسو هستند از شیر استفاده میکنند، به جز قهوه امریکانو – یا خیلی ساده امریکانو. در تهیهی این نوشیدنی نیز از اسپرسو استفاده میشود اما به جای شیر، آب داغ به کار میرود. نتیجه یک نوشیدنی قهوه است که دارای همان تندی قهوه دمشده است اما طعم متفاوتی دارد.
مواد لازم قهوه آمریکانو
- اسپرسو
- آب داغ
مرحلهی ۱
یک لیوان مخصوص قهوه یا لاته آماده کنید.
مرحلهی ۲
یک شات ۸۵ گرمی از اسپرسو را در یک لیوان جداگانه بریزید.
مرحلهی ۳
۸۸ میلیلیتر آب داغ داخل لیوان سرو بریزید.
مرحلهی ۴
قهوهی اسپرسو را به لیوان اضافه کنید.
قهوه اصل رو چطوری از تقلبی تشخیص بدیم؟ + نکات خرید قهوه اصل
5. طرز تهیه قهوه ترک
- مدت زمان آمادهسازی: ۵ -۷ دقیقه
قهوه ترک دارای طعم و مزهای بینظیر است و ریشه در سنت پرسابقه و باستانی ترکیه دارد.
مواد لازم قهوه ترک
- قهوه ترک
- آب سرد و تصفیهشده (همیشه)
- جذوه، نوعی قهوهجوش مسی که قسمت پایینی آن پهن است.
- شکر
مرحلهی ۱
قاعده کلی: از ۱ و نیم فنجان آب برای هر فنجان قهوه استفاده کنید.
مرحلهی ۲
قهوه ترک ریزتر از قهوه پودرشدهی معمولی است و توصیه میشود که خودتان قهوه را پودر نکنید. در عوض میتوانید قهوه ترک را در سوپرمارکتهای خاورمیانه به راحتی پیدا کنید.
مرحلهی ۳
۱ قاشق چایخوری قهوه را به ازای هر فنجان قهوه اضافه کنید. اگر میخواهید آن را شیرین کنید در همان ابتدا شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحلهی ۴
مخلوط را به آرامی به نقطهی جوش برسانید، اما حتما باید از حرارت متوسط استفاده کنید. این فرآیند فقط ۳ تا ۴ دقیقه طول میکشد، بنابراین باید کاملا حواستان به قهوهی روی اجاق باشد.
مرحلهی ۵
در هنگام گرم شدن ترکیب، کف تیره رنگی روی آن تشکیل میشود و باید از یک قاشق چایخوری برای انتقال مقداری از کف تیره به فنجان استفاده کنید چون رسم است که قهوه ترک با کف روی آن سرو میشود.
ارسال نظر