طرز تهیه 3 مدل سس آتشی به مناسبت «روز جهانی سس تند»!
به بهانه روز جهانی سس تند با ما همراه باشید تا طرز تهیه 3 مدل سس تند پرطرفدار از جمله سس چیلی رو بهتون آموزش بدیم.
پر بازدید
امروز چهارشنبه 3 بهمن ماه مصادف با روز جهانی سس تند هست که به همین بهانه می خوام تو این بخش از مقالات آشپزی سایت ترینی ها 3 مدل سس تند پرطرفدار رو بهتون آموزش بدیم تا با استفاده از چاشنی ها طعم غذاهاتون رو متفاوت تر کنین.
طرز تهیه سس تند
مواد لازم برای تهیه سس تند خانگی
- فلفل قرمز شش عدد
- آب یک لیوان
- شکردو قاشق مربا خوری
- سرکه سیب یک قاشق غذا خوری
- نمک یک دوم قاشق چایی خوری
- گوجه فرنگی دو عدد
طرز تهیه سس تند خانگی
مرحله اول
بعد از اینکه فلفلها را شستید کلاهکهای آنها را جدا کنید و دانههای داخل فلفل را از آن خارج کنید سپس فلفلها را خرد کنید. آنها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمهای بریزید و در آن را بگذارید تا بپزد. در این مرحله فلفلها باید خوب نرم شوند. گوجهها را کاملا له کنید و بعد از پخته شدن فلفلها به آنها اضافهشان کنید.
تندترین غذاهای دنیا مال کدوم کشورهاست؟
مرحله دوم
به کمک یک مخلوط کن دستی بدون اینکه آب فلفلها را جدا کنید آنها را به حالت پوره در آورید سپس آن را از داخل یک صافی رد کنید و درون ظرفی بریزید. دقت کنید که فلفلتان در این مرحله نباید هیچگونه دانه یا پوستی داشته باشد.
مرحله سوم
نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز را به فلفلتان اضافه کنید و آنها را خوب با هم، هم بزنید.
مرحله چهارم
سس تهیه شده را داخل شیشههای کوچک بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه سس چیلی
- سیرچهار حبه
- فلفل نصف قاشق مربا خوری
- عسل یک قاشق غذا خوری
- روغن زیتون چهار قاشق غذا خوری
- چیلی تند سه عدد
- ادویه تند کاری نصف قاشق مربا خوری
- جوزهندی یک عدد
- برگ بو دو عدد
- آویشن نصف قاشق غذا خوری
- پیاز چهار عدد
طرز تهیه سس چیلی
پیازها را رنده کنید سپس آنها را در مخلوط کن بریزید و آویشن، برگ بو، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. جوز هندی را رنده کنید و به آن ادویه تند بزنید سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید. فلفلهای چیلی را برای یک تا دو دقیقه روی حرارت کبابی کنید سپس قسمتهای کبابی آن را جدا کنید و به همراه عسل به بقیه مواد در مخلوط کن اضافه کنید. حین ترکیب کردن آنها روغن زیتون را هم اضافه کنید. این سس را میتوانید به همراه انواع ساندویچها و پیتزاها سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سس تاکو
- سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی۲۵۰ گرم
- آب یک سوم پیمانه
- پودر چیلی یک چهارم قاشق چای خوری
- زیره سبز یک و نیم قاشق چای خوری
- پیاز ریز رنده شده یا پودر پیازیک و نیم قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل پاپریکا یک چهارم قاشق چای خوری
- شکر یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه سس تاکو
مرحله اول
برای تهیه این سس قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید سپس سس کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا را درون آن بریزید و آنها را با هم، هم بزنید.
مرحله دوم
نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که حرارت را کم نگه دارید و مواد را مدام به مدت ۲۰ دقیقه هم بزنید تا آب آن بجوشد.
مرحله سوم
ابتدا لازم است این سس سرد شود سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.
ارسال نظر