شربت زعفران | شربت زعفران نذری
روش تهیه شربت زعفران برای روضه | طرز تهیه شربت زعفران برای 100 نفر
تو این خبر بهتون روش تهیه شربت زعفران رو آموزش می دیم. مایع این شربت برای 100 نفر قابل استفاده است.
پر بازدید
شربت زعفران یکی از انتخاب های همیشگی برای روزهای محرم تو روضه هاست. این روزها ک هوا گرمه شربت زعفران می تونه یه انتخاب خیلی خوب برای نذری باشه اما خب مواد اولیه شربت باید چقدر باشه که برای تعداد زیاد کافی باشه؟ همراه ما باشید تا روش تهیه شربت زعفران تو مقدار زیاد رو بهتون آموزش بدیم.
مواد لازم شربت زعفران
-
آب: ۲۰ لیتر (هر ۵ نفر یک لیتر)
-
شکر: ۳ کیلوگرم
-
زعفران: ۱۰ مثقال
-
گلاب: نیم لیتر
با این دستور میتونی به اندازه 20 تا 150 نفر شله زرد نذری درست کنی
روش تهیه شربت زعفران
-
ابتدا زعفران را آسیاب کرده و دم کنید.
-
برای تهیه شهد شربت زعفران، آب آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد شکر را اضافه کنید و شکر را در اطراف ظرف هم بزنید تا شربت غلیظ شود تا شکر کاملاً در آب حل شود.
-
بعد از این مرحله مقداری گلاب و زعفران دم کرده و عرق بیدمشک را به شربت اضافه کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا شربت به غلظت کافی برسد و بعد از غلیظ شدن شربت را در دمای محیط قرار میدهیم تا خنک شود. شربت شهد آماده شده را میتوانید به دلخواه با آب مخلوط و آماده کنید. حتماً شهد باقیمانده را در ظرفی تمیز و در بسته در یخچال نگهداری کنید تا کیفیت بهتری حفظ شود.
نکات تهیه شربت زعفران
-
اگر شربت باقی مانده شکر باشد، دلیل که حرارت زیاد و تبخیر سریع آب باشد. برای رفع این مشکل کمی آب جوش به شربت اضافه کنید و دوباره روی حرارت ملایم بجوشانید.
-
اگر شربت به اندازه کافی غلیظ نشود ممکن است کپک زده یا ترش شود. اگر بعد از چند روز متوجه شدید که شربت غلیظ نشد، قبل از کپک زدن شربت دوباره آن را بجوشانید
-
برای سرو شربت و جلوگیری از گرمازدگی از تخم شربتی استفاده کنید
ارسال نظر