شناسه خبر: ۱۴۵۴
لینک کوتاه کپی شد

نان سیر | طرز تهیه نان سیر

نان سیر رو تو خونه و خیلی آسون درست کن | آموزش تهیه نان سیر با نان باگت

این مطلب درباره آموزش تهیه نان سیر با استفاده از نان باگت است. نان سیر را می توانید به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا وعده اصلی میل کنید.

نان سیر

پر بازدید

ترینی‌ها :

این روزها نان سیر به یک غذای پرطرفدار در میان اکثر افراد تبدیل شده است. از نان سیر به عنوان پیش غذا و یا حتی وعده اصلی می توان استفاده کرد. این غذا را با روش های متفاوتی می توان آماده کرد. در این مطلب روش تهیه نان سیر با کمک نان باگت آموزش داده شده است. 

روش تهیه نان سیر

مواد لازم

  • سیر : ۴ حبه

  • نان باگت : یک عدد

  • جعفری و برگ سیر خرد شده : دو قاشق غذاخوری

  • پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

  • پنیر پارمزان: ۵۰ گرم

  • کره : ۶۰ گرم

  • نمک و فلفل سیاه : هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری

  • پودر سیر: به مقدار دلخواه

نان سیر

 

مراحل تهیه نان سیر

  • کره را داخل ظرف مناسب ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب نمایید. سپس سیرها را رنده نموده و با مقدار کمی جعفری خرد شده به کره ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید.

  • نمک، فلفل، پودر سیر و پنیر پارمزان را با یکدیگر مخلوط کرده و به موادی که در مرحله قبل آماده کردید اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

  • حال نان باگت ها را دو سانتی برش دهید و قسمت وسط آنها را با انگشت کمی گود نمایید. سپس آنها را داخل سینی فر بچینید.

  • مواد آماده شده را روی نان ها بریزید.

  • سپس سطح نان ها را با پنیر پیتزا بپوشانید و در انتها باقیمانده جعفری و برگ سیر خرد شده را روی پنیر پیتزاها بپاشید.

  • سینی را داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم نموده اید، قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا روی نان ها طلایی شود.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر