شناسه خبر: ۹۹۴
لینک کوتاه کپی شد

ناخن گرفتن | ناخن گرفتن در شب

چرا شب نباید ناخن بگیریم؟! | بیا تا دلیل علمی اش رو بهت بگم

گرفتن ناخن در شب همیشه از چیزهایی بوده که قدیمی ها با آن مخالفت می کردند. البته مخالفتشان درست بوده است اما علت این مخالفت مسئله اشتباهی بوده است.

ناخن

پر بازدید

ترینی‌ها :

ناخن گرفتن یکی از واجبات سلامت و بهداشت است. اما ناخن گرفتن هم مانند هرچیز دیگری زمان و مکان خودش را می شناسد. آیا شنیده اید که می گویند ناخن هایتان را شب نگیرید؟ آیا بعد از شنیدن این حرف خندیده اید و فکر کردید شخص مقابل خرافاتی است؟ در این مطلب با دلایل ضررهای ناخن گرفتن در شب آشنا شوید.

 

چرا ناخن گرفتن در شب ضرر دارد؟

ضرر و زیان های ناخن گرفتن در شب از افسانه های قدیمی است که در برخی جاها توجیهات به ظاهر علمی نیز برای آن ارائه شده است. ظاهر این افسانه در حدی بدوی و ساده لوحانه است که پرداختن به آن شاید لازم نباشد ولی با توجه به انعکاس نسبتاً زیادی که این خرافه اخیراً در بین شبکه های اجتماعی فارسی زبان پیدا کرده است ناچاریم به آن بپردازیم.

طبق تحقیقات اخیر دانشمندان مشخص شده که کلسیم اضافه بدن در ساعات پایانی روز در ناخن ها جمع می شود و از ناخن ها به عنوان انبار موقت کلسیم بدن استفاده می شود و این کلسیم اضافی در ساعات آغازین روز به گردش خون باز می گردد و مورد مصرف قرار می گیرد. گرفتن ناخن ها در شب باعث از بین رفتن این کلسیم ذخیره شده خواهد شد. همچنین کمبود کلسیم اولین آثارش در بینایی مشاهده می شود.

شایعه ی مطرح شده مبنای علمی ندارد و علاوه بر اینکه کلسیم در ناخن ها ذخیره نمی شود مکانیزمی نیز برای ذخیره شدن این کلسیم در شب و بازگشت دوباره‌ی آن به بدن در روز وجود نداد. مشخص نیست هدف این شایعه پردازی چه بوده است ولی به احتمال زیاد توجیهی برای یک افسانه ی قدیمی است:

بر اساس یک افسانه ی ژاپنی ناخن گرفتن در شب می تواند به مرگ منجر شود، عمر را کوتاه کند و ارواح خبیثه را جذب کند. همچنین برخی اعتقاد داشتند که بخشی از روح شما در ناخن هایتان قرار دارد و گرفتن آن در شب باعث می شود بخشی از روح خود را در شب پر از ارواح خبیث آزاد کنید.تقویت باور ممنوعیت ناخن گرفتن در شب می تواند ریشه در زمانی داشته باشد که نور کافی در شب وجود نداشت و انسان ها از نور آتش و چراغ به عنوان روشنایی استفاده می کردند و ناخن های خود را با وسایل نوک تیز می گرفتند، کمبود نور و استفاده از این وسایل می توانسته است باعث شود انسان ها در هنگام ناخن گرفتن در شب به خود صدمه بزنند. همچنین در این حالت ممکن بود تکه های ناخن در غذای انسان بیفتد و مشکلاتی برای او بوجود بیاورد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر