شناسه خبر: ۹۳۰
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکو سیب زمینی | کوکو سیب زمینی سوخاری

یعنی یه کوکو سیب زمینی سوخاریمون نشه؟ + روش تهیه

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که در ایران طرفداران پر و پا قرصی دارد. یکی از دلایل محبوبیت این غذا این است که با روش ها و دستور پخت های مختلف میتوانید درستش کنید.

کوکو سیب زمینی

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و راحتی است که روش های پخت مختلفی دارد. کوکو سیب زمینی یکی غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با دستور پخت های بسیار متنوعی تهیه می شود. کوکو سیب زمینی را می توانید با کمی تغییر در مواد اولیه به صورت مجلسی، جدید و خوشمزه درست کنید. یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت این غذا این است که خیلی سریع آماده می شود .

کوکو سیب زمینی متفاوت و خوشمزه

مواد اولیه برای تهیه کوکو سیب زمینی

تخم مرغ 3 عدد
سیب زمینی 5 عدد
پیاز 1 عدد
شوید  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل، زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

  • برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی ابتدا باید سیب زمینی ها را آبپز کنیم، برای این مظنور ابتدا سیب زمنی ها را می شوییم سپس به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

  • حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پختن سیب زمینی ها زمان نیاز است. پس از اینکه پخت سیب زمینی ها به پایان رسید کمی صبر می کنیم تا خنک شوند ( یا اینکه قابلمه را زیر آب سرد قرار می دهیم ) سپس پوست سیب زمینی ها را می گیریم

  • در این مرحله سیب زمینی ها را رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن پیاز به کوکو سیب زمینی اختیاری است ولی باعث خوشمزه تر شدن و پفکی تر شدن کوکو سیب زمینی می شود.

 

  • در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم ، پیاز رنده شده را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در این مرحله تخم مرغ را به صورت جداگانه داخل یک کاسه کوچک می شکنیم و ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

  • سپس شوید خشک را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن شوید خشک علاوه بر اینکه عطر بهتری به کوکوی ما می دهد باعث زیباتر شدن ظاهر کوکوها نیز می شود.

  • پس از اینکه مواد طعم دهنده را به تخم مرغ ها اضافه کردیم تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود و رنگ شان کمی کِرِمی شود. در ادامه تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

  • اگر زمان کافی دارید بهتر است برای مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت مایه کوکو را در یخچال قرار دهید تا منسجم تر شود. البته اگر عجله دارید می توانید در همین مرحله کوکوها را سرخ کنید. در ادامه مقداری روغن در یک تابه تفلون می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

  • پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک پرتقال کوچک از مایه کوکو بر می داریم و با دست آنرا گرد می کنیم و در آخر با فشار کف دست آنرا صاف کرده و به آرامی در  روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ کرده و به همراه نان سرو می کنید.

 

کوکو سیب زمینی

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی در فر

  • برای تهیه کوکو سیب زمینی در فر ابتدا یک قالب مناسب فر انتخاب می کنیم، سپس با مقدار کمی روغن مایع کف و بدنه قالب را به خوبی چرب می کنیم، سپس مایه کوکو سیب زمینی را در کف قالب قرار داده و روی آنرا صاف می کنیم.

  • در پایان یک فویل آلومینیومی بسیار نازک روی قالب می کشیم و چند سوراخ ریز روی فویل ایجاد می کنیم، سپس ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ( به دلیل متفاوت بودن حرارت فرهای مختلف ) در فر قرار می دهیم تا آماده شود.

  • توجه داشته باشید که درجه حرارت فر برای پخت کوکو سیب زمینی باید ۱۸۰درجه سانتیگراد باشد، اگر بخواهیم از فرهای برقی مثل مایکروفر استفاده کنیم، باید دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم و از فویل قوی تری استفاده کنیم.

  • در پایان پس از اینکه کوکو سیب زمینی به طور کامل پخت، فویل را از روی ظرف باز می کنیم و مجددا به مدت ۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم. این بار فقط گریل یا المنت بالا را روشن می کنیم تا روی کوکو سیب زمینی به طور کاملا طلایی شود.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی سوخاری

  • سیب زمینی آبپز را که کمی سرد شده و پیاز را با تیغه ی درشت رنده میکنیم.تخم مرغ آبپز راهم ریزتر رنده میزنیم.

  • تره یا ساقه ی پیازچه را ریز خرد کرده به مواد اضافه میکنیم.

  • نمک،فلفل سیاه،بسیار کم فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کرده و همه ی مواد را حدود یکی دو دقیقه محکم چنگ میزنیم و ورز میدهیم تا مواد کاملا چسبنده شوند.

  • مقداری نمک و فلفل سیاه داخل تخم مرغ خامی که داشتیم میریزیم و با چنگال هم میزنیم.

  • .نوک انگشتان را کمی چرب میکنیم تا مواد به دست نچسبد و از مواد به اندازه ی یک گلوله کوچک برمیداریم،اول داخل تخم مرغ میزنیم و بعد کامل داخل آرد سوخاری میغلطانیم و داخل سینی میچینیم. کمی با دست حالت دهید تا گرد شود،ولی فشار زیادی ندهید. در آخر مقدار کمی از ارد سوخاری را روی آنها میپاشیم.

  • سینی را حدود نیم تا یک ساعت داخل یخچال یا حدود ده دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.

  • در آخر آنها را درون روغن داغ سرخ میکنیم، وقتی یک طرف کاملا سرخ شد برمیگردانیم و سمت دیگر راهم سرخ میکنیم و بعد روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. این کوکوی خوشمزه و متفاوت را با سس کچاپ میل بفرمایید.

آیا این خبر مفید بود؟

  • افاق ارادت همه چی عالی عالی ارسالی در

    بسیار خوب بود.

ارسال نظر