شناسه خبر: ۸۷۷
لینک کوتاه کپی شد

شیرینی قرابیه |‌ طرز تهیه قرابیه | قرابیه سیب و گردو

طرز تهیه شیرینی قرابیه با سیب و گردو | اگه فر نداری هم میتونی شیرینی قرابیه درست کنی

در این مطلب طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب و گردو، این شیرینی ترکی گران قیمت و خوشمزه را بررسی کرده ایم.

شیرینی قرابیه

پر بازدید

ترینی‌ها :

شیرینی قرابیه یک خوراکی خیلی خوشمزه ی ترکی است. شیرینی قرابیه معمولا در شهرهای ترک زبان ایران مثل تبریز ، اردبیل ، زنجان ، قزوین پخته و تهیه می شود. این شیرینی عمدتا با بادام و آجیل های مختلف درست می شود و در تبریز، شیرینی قرابیه به عنوان یک شیرینی گران قیمت و مجلسی در مهمانی ها سرو می شود.

 

طرز تهیه قرابیه سیب و گردو

مواد لازم

کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱/۴ پیمانه
آرد ۳ پیمانه

مواد لازم برای مواد میانی قرابیه

سیب متوسط ۵ عدد
شکر ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
دارچین ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه قرابیه

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس همه مواد گفته شده برای تهیه خمیر جزء آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید و در ادامه باید مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم: تهیه خمیر

در ادامه باید خمیری نچسب و قابل فرمی بدست بیاید، میزان آرد تقریبی است و باید کم کم اضافه شود و زمانی که از خمیر بر می دارید پودر نشود و بتوانید به آن شکل دهید. خمیر را داخل سلفون یا نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

سیب ها را پوست بگیرید و رنده کنید و داخل تابه ای به همراه شکر تفت دهید تا آب اضافه سیب کشیه شود و درانتها باید گردو خرد شده و دارچین را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود.

مرحله چهارم: پخت قرابیه

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به آن شکل دهید و شما می توانید به صورت گرد ساده کاتر بزنید و از مواد سیب لای آن قرار دهید و یا می توانید به صورت گرد ساده مواد را بپچید و یا همانند تارت به آن شکل دهید و روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه تا زمانیکه زیرش طلایی بشه بپزید. برای پخت بدون فر نیز باید داخل یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله از هم قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه با درب بسته زمان دهید تا زیر شیرینی تغییر رنگ دهد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر