فواید کنجد | خواص کنجد
کنجد رو در برنامه غذایی تون قرار بدین | فواید کنجد برای سلامتی
دانه کنجد دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی ماست. این دانه قدرت این را دارد که در درمان دردهای روزمره ما کمکان کند.
پر بازدید
کنجد یکی از خوراکی هاییست که مزایای زیادی برای سلامتی دارد. امروزه با رواج طب سنتی مردم بیشتر سمت استفاده از مواد ارگانیک و دانه هایی مثل کنجد میروند. مطالعات حیوانی نشان میدهد که ویتامین E بدن را افزایش میدهد و یک ماده غذایی کم کالری است. دانهی کنجد علاوه بر ارزش غذایی بسیار بالایی که دارد، فواید بیشماری برای سلامتی و زیبایی هم دارد.
خواص کنجد
کمک به درمان کمخونی ناشی از فقر آهن
همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که به کمخونی و فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر بوده و یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میرود.
کمک به درمان پارکینسون
تحقیقات حاکی از آن است که مصرف کنجد در بهبود روند بیماری پارکینسون تاثیرگذار بوده و همچنین به رشد سلولهای عصبی مرکزی در نوزادان کمک میکند.
تقویت بینایی
مصرف کنجد باعث افزایش قدرت بینایی می شود.
ضد افسردگی
از آنجایی که کنجد سرشار از کلسیم است به جذب ویتامین B کمک کرده و به همین جهت با اضطراب و افسردگی مقابله کرده و همچنین به بهبود سوخت و ساز بدن کمک می کند.
تقویت استخوان و دندان
کلسیم موجود در این دانه مغذی برای داشتن استخوانها و دندانهایی سالم موثر بوده و در انعقاد خون، کاهش فشارخون و عملکرد عضلات تاثیر گذار است.
کاهش دردهای ناشی از قاعدگی
مصرف کنجد باعث افزایش سطح ویتامین E در بافتها شده و چنانچه خانمی دچار دردهای شدید در دوران عادت ماهانه خود می شود، بهتر است بداند مصرف کنجد و فرآوردههای آن باعث کاهش التهاب و شدت انقباضهای رحمی و در نتیجه کاهش میزان درد در دوران قاعدگی نیز می شود.
بهبود سطح هورمونهای جنسی
کنجد همچنین در بهبود ترشح هورمونهای جنسی در زنان یائسه نقش به سزایی دارد.
تقویت پوست و مو
مورد دیگر اینکه میزان زیاد روی در کنجد، آکنه را کمتر و از نازک شدن موها جلوگیری می کند، مانع از ریزش موها بخصوص در خانمها می شود و در ضمن به دلیل همراه شدن این ماده مغذی با ویتامین E این اثرات چند برابر شده و می توان از خواص ضدچروک و سفیدکنندگی و ضدلک بودن این ویتامین استفاده کرد. اگر خوردن کنجد را در برنامه غذایی خود جای دهید، موهایی پرپشت و مقاوم تر خواهید داشت.
کمک به کاهش وزن
کنجد و بیسکویتهای کنجدی را به عنوان میان وعدهی خود جایگزین کنید زیرا مصرف یک قاشق غذاخوری کنجد 45 کیلوکالری انرژی دارد و نه تنها موجب افزایش چربی خون نمیشود بلکه کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد.
محافظت از سلامت قلب
جدا از دانه کنجد، روغن کنجد همانند بیشتر روغن های گیاهی یک ماده مفید و خوشمزه است و به خاطر محتوای اسید چربش می تواند برای بدن نیز مفید باشد. این روغن حاوی طیف وسیعی از اسیدهای چرب چند غیر اشباع است. این اسیدهای چرب باعث تقویت سیستم قلب می شوند و سطح کلسترول را پایین نگه می دارند. روغن کنجد می تواند سطح کلسترول بدن را کم کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. این موضوع بدین معنی است که اگر روغن کنجد را به رژیم غذایی خود اضافه کنید محافظت از قلبتان بیشتر خواهد شد.
تقویت حافظه
تقریباً ۲۸ درصد مغز انسان از لسیتین تشکیل شده و همین ماده باعث پیشرفت بشر است. کنجد سرشار از لسیتین بوده و در نتیجه کسانی که کارهای فکری زیاد انجام می دهند و زیاد مطالعه میکنند باید کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند و همیشه مقداری کنجد بوداده همراه داشته و برای کسانی که میخواهند حافظه شان تقویت شود، ۴۰ روز هر صبح یک قاشق غذاخوری کنجد توصیه می شود
ارسال نظر