شناسه خبر: ۸۵۴
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه سالاد عدس | سالاد عدس رژیمی | مواد لازم سالاد عدس

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و خوشمزه! |‌ با این سالاد تا عید لاغر شو

عدس به عنوان یک ماده غذایی به تنهایی دارای خواص زیادی است. وقتی این ماده غذایی را با مواد دیگری ترکیب می کنیم این خواص بارها بیشتر می شود.

سالاد عدس

پر بازدید

ترینی‌ها :

سالاد عدس یکی از خوشمزه ترین سالاد هاییست که تابه حال در زندگیتان خورده اید! ممکن است برایتان قابل باور نباشد که عدس؟! آن هم در سالاد ؟! اما فقط کافیست یک بار این سالاد را امتحان کنید. مشتری ابدی اش خواهید شد! این سالاد میتواند وعده‌ی خوبی برای گیاهخواران عزیز باشد زیرا هیچگونه محصول حیوانی ای در آن استفاده نشده است.

 

طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه

مواد لازم برای سالاد عدس

عدس ۲۰۰ گرم
خیار ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر فتا  یک دوم پیمانه
پیاز قرمز  ۱ عدد
جعفری و نعنا خورد شده ۲ قاشق
مغز گردو ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه به اندازه ذائقه‌تان
نمک و فلفل به اندازه ذائقه‌تان

عدس چه فایده ای برای بدن دارد؟!

طرز تهیه سالاد عدس

مرحله اول

برای تهیه سالاد عدس به روش ساده ابتدای کار عدس را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم عدس به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد، پس از آن عدس را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله دوم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس عدس را به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم عدس درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه نعنا و جعفری را می شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله نعنا و جعفری را درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود، پس از آن روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه خیار و گوجه فرنگی را می شوییم.

با خوردن این غذاها تا عید لاغر شو!

مرحله چهارم

حالا خیار و گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و همانند گوجه فرنگی به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پنیر فتا را به صورت مکعبی همسان خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس خیار را به همراه گوجه فرنگی، سبزی معطر، پنیر فتا و پیاز را درون آن می ریزیم. در ادامه مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به  سالاد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا زمانی که عدس کاملا پخته و نرم شد، آن را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس کاملا خنک شود. در ادامه عدس را به مخلوط سالاد اضافه می کنیم، سپس سالاد را هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هفتم

در نهایت سس سالاد را درست می کنیم، برای این منظور روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند. در ادامه سس را به سالاد اضافه می کنیم و هم می زنیم. نوش جان.

مرحله هشتم

اگر شما آنچنان به دنبال لاغری نیستید و تنها برای سالم خوری از این سالاد استفاده می کنید پیشنهاد میدهیم از سس بالزامیک و سرکه نیز بر روی سالادتان استفاده کنید. این سالاد را میتوانید در کنار اکثر غذاها سرو کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر