شناسه خبر: ۷۹۲
لینک کوتاه کپی شد

خواص آب برنج | تقویت مو با آب برنج | خواص آب برنج برای مو

آب برنج رو دور نریز باهاش موهات رو تقویت کن!

شاید باور نکنید ام آب برنج که همیشه در خانه ها یک چیز دور ریختنی است اکسیری است که بارها و بارها بخاطرش پول داده ایم و نتیجه ای نگرفته ایم! آب برنج درمان تقویت موهای شماست!

آب برنج

پر بازدید

ترینی‌ها :

اگر تا به حال آب برنج را دور میریختید دیگر این کار را نکنید! دست نگه دارید! آب برنج برای تقویت مو پر از فواید مختلف است. و اگر از ریزش مو رنج میبرید آب برنج یک گزینه ای است که در هر خانه ای پیدا می شود! دیگر نیاز به خریدن محصولات بهداشتی مخصوص مو نیست، زیرا بهترین درمان برای درد شما در خانه‌تان است!

 

تقویت مو با آب برنج!

ترکیبات آب برنج و خواص آن برای مو

75 تا 80 درصد از دانه‌­های برنج را نشاسته­ تشکیل می‌دهد. در نتیجه آنچه پس از آبکشی برنج باقی می‌ماند در واقع همان آب نشاسته است. از طرفی آب برنج حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری از جمله موارد زیر است:

  • آمینو اسیدها
  • ویتامین های گروه B
  • ویتامین E
  • مواد معدنی
  • آنتی اکسیدان ها

 

فواید آب برنج برای مو

 

برای شستشوی موها قابل استفاده است

می‌توانید از آب برنج ، به عنوان یک نرم‌کننده طبیعی مو استفاده کنید. این کار باعث بهبود بافت موها شده و حجم آن را افزایش می‌دهد. همچنین استفاده از این ماده طبیعی، باعث صافی موها و نرمی آنها نیز خواهد شد و آن‌ها را محکم و سالم نگاه می‌دارد.

مو‌های آسیب دیده را ترمیم می‌کند

آب برنج اصطکاک سطح مو را کاهش داده و انعطاف‌پذیری آن را بهبود می‌بخشد. این ماده حاوی کربوهیدراتی به نام اینوزیتول است که به ترمیم موهای آسیب دیده می‌پردازد و از آن محافظت می­‌کند.آنچه که آب برنج را از دیگر ترکیبات متمایز می‌کند، وجود اینوزیتول است که حتی پس از شستن آب برنج نیز در مو باقی مانده و از آن در برابر آسیب‌های مختلف محافظت می‌کند.

 

مو‌ها را ابریشمی کرده و ریشه­ آن را تقویت می‌کند

 

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، آب برنج سرشار از آمینو اسید است. آمینو اسیدها علاوه بر افزایش رشد مو باعث تقویت ریشه­ موها شده و آن‌ها را درخشان، نرم و ابریشمی می‌کنند.

نرم کننده طبیعی مو است

آب برنج نوعی نرم کننده­ طبیعی ، مناسب و مقرون به صرفه است. کافی است کمی اسانس روغن رزماری، اسطوخودوس یا گل شمعدانی به آن اضافه کنید، تا نرم‌کننده­ موهای شما آماده شود. این ترکیب، نرم‌کننده‌ای­ فوق‌العاده‌ است. استفاده از آب برنج برای مو به عنوان نرم کننده مو ، باعث ترمیم مو و استحکام و انعطاف‌پذیری آن می‌شود.

رفع شوره سر

شخصی را تصور کنید که لباسی تیره پوشیده و شوره سر، یقه و سرشانه‌ی لباسش را سفید کرده است. در نگاه دیگران، ممکن است شخصی کثیف ارزیابی شود که برای بهداشت شخصی‌اش اهمیتی قائل نیست. اما در اکثر مواقع، این برداشت نادرست است چرا که شخص انواع‌و‌اقسام روش‌ها را برای از بین بردن شوره امتحان کرده، اما موفق نشده است. خبر خوب این است که دیگر لازم نیست از دست شوره‌های آزاردهنده، سر به کوه و بیابان بگذارید. به‌ صورت منظم موهای خود را با آب برنج بشویید. پس از مدتی متوجه می‌شوید که دیگر خبری از این غبار سفید نفرت‌انگیز نیست.

طرز تهیه آب برنج برای مو

تهیه آب برنج به روش تخمیری

در قدم اول، یک تا دو پیمانه برنج را در ظرف تمیزی بریزید. دانه‌های برنج را چند بار آبکشی کنید تا آلودگی‌ها و ناخالصی‌های آن کاملا از بین برود. شما می‌توانید با توجه به حجم و بلندی موهای خود، مقدار بیشتر یا کمتری دانه برنج استفاده نمایید. همچنین، توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی برای انتخاب نوع برنج وجود ندارد. اما اگر از انواع غیر ارگانیک برنج استفاده می‌کنید، توصیه می‌شود در شستن دانه‌ها دقت بیشتری به خرج دهید و از تمیز شدن سم، آفت کش و مواد شیمیایی دیگر اطمینان حاصل نمایید. برنج را در ظرف تمیز و بزرگی بریزید و دو تا سه برابر مقدار برنج، به ظرف مورد نظرتان آب اضافه کنید. درب ظرف را با درپوش مناسبی ببندید و آن را در اتاق یا کابینت خود قرار دهید. 2 تا 3 روز صبر کنید تا برنج کاملا تخمیر شود. بعد از تخمیر، آب برنج برای استفاده موها کاملا آماده است.

فرایند تخمیر برنج، ممکن است بوی تند و نامطبوعی ایجاد کند. برای رفع این مشکل، می‌توانید از مقداری اسانس گیاهی استفاده نمایید. اضافه کردن پوست پرتقال، پوست لیمو، چای دم شده یا چند قطره اسانس آماده می‌تواند در کنترل بوی برنج تخمیر شده به شما کمک کند.

روش غیر تخمیری آماده سازی آب برنج

برای تهیه آب برنج به روش غیر تخمیری مانند روش قبل، اینبار هم یک تا دو پیمانه برنج بردارید و به خوبی آن را بشویید. برنج را بعد از شستشو در قابلمه تمیزی بریزید و قابلمه را با دو برابر آبی که معمولا برای پخت برنج استفاده می‌نمایید، پر کنید. برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید 40 تا 70 دقیقه به آرامی بجوشد. این کار، بیشترین مقدار نشاسته و عصاره برنج را خارج می‌کند.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و قبل از سرد شدن، آبکشی کنید. برای این کار، ظرف تمیزی را انتخاب کنید و آب برنج را بعد از آبکشی داخل ظرف بریزید.اجازه دهید آب برنج در دمای محیط سرد شود. این ترفند، باعث افزایش غلظت آب برنج می‌شود. نهایتا بعد از گذشت یک ساعت، آب برنج شما آماده است و می‌توانید از آن به عنوان ماسک مو استفاده کنید. آب برنجی که به این روش تولید می‌شود، حدود 5 تا 7 روز در یخچال قابلیت نگهداری و استفاده مجدد دارد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر