کاهش کلسترول | خواص سیر و آبلیمو | کاهش کلسترول با سیر و آبلیمو
معجزه سیر و آبلیمو به کاهش کلسترول!
سیر و آبلیمو به طرز باورنکردنی به کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کنند. این گیاه تند و این طعم دهندهی ترش مزه را میتوانید شبیه به یک معجون درست کنید و از آن استفاده کنید.
پر بازدید
- لیگ نخبگان آسیا چیست؟ | جدول لیگ نخبگان آسیا + برنامه کامل بازی ها
- + داستان مسابقه «بازمانده» چیست؟ | اولین شرکت کنندگان رئالیتی شوی «بازمانده» + تیزر
- + روزهای قمر در عقرب 1403 | در آذر ماه چه روزهایی قمر در عقربه؟
- + چجوری تو کودک شو شرکت کنیم؟ | شرایط ثبت نام در برنامه کودک شو
- + چجوری در برنامه «بگو بخند» شبکه نسیم شرکت کنیم؟ + زمان پخش فصل سوم
بر اساس تحقیقاتی در بمبئی سیر و آبلیمو به دلیل داشتن ارزش های غذایی که دارند به کاهش کلسترول خون کمک می کنند. این معجون به تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول کمک کرده و این کمک بزرگی به سیستم بدن ماست! همینطور باید اشاره کرد که سیر و آبلیمو جدا از کمک به کاهش کلسترول به جلوگیری از تشکیل پلاک و مبارزه با التهاب نیز کمک می کنند.
آیا سیر و آبلیمو باعث کاهش کلسترول می شود؟!
سیر یک نوع گیاه تند است که قرن هاست به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد مورد استفاده قرار می گیرد. اما این ماده غذایی به دلیل اینکه تقویت کننده سیستم ایمنی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی که دارد شناخته شده و برای سلامت قلب مفید است.
بیماری های قلبی عروقی یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و چندین عامل خطر برای این بیماری وجود دارد، از جمله فشار خون بالا، سطح کلسترول بالا و التهاب. سیر به تنظیم فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک و مبارزه با التهاب کمک می کند.
دکتر کندی می گوید که چگونه مواد مغذی موجود در سیر به تقویت سلامت قلب کمک می کند:
ویتامین C
یک آنتی اکسیدان قوی است، می تواند به محافظت از قلب در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
ویتامین B6
به سلامت عروق خونی کمک می کند و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
سلنیوم
به محافظت از قلب در برابر آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو کمک می کند.
منگنز
به حفظ استخوان های سالم کمک میکند و همینطور کار حمایت از متابولیسم کربوهیدرات ها و چربی هارا بر عهده دارد.
اکثر تحقیقات نشان می دهند که سیر در کاهش کلسترو نقش بسزایی دارد. نتایج بر اساس میزان اثربخشی و نوع سیر مورد استفاده متفاوت است. طبق تحقیقات انجام شده در ایران ، مصرف سیر به همراه آبلیمو باعث بهبود سطح لیپید، فیبرینوژن و فشار خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی میشود.
مطالعه دیگری نشان داد که چگونه مصرف نیم تا یک حبه سیر در روز سطح کلسترول را تقریباً 10 درصد کاهش می دهد. یک حبه سیر تقریباً 6 گرم است. نصف تا یک حبه سیر در روز معادل 3 تا 6 گرم در روز است. یک مطالعه در سال 2018 نشان داده است که قرص سیر معادل 2 گرم سیر خام له شده، نیز خواص و فوایدی دارد.
ثابت شده است که عصاره سیر کهنه شده، که به عنوان AGE نیز شناخته می شود، در مقایسه با سایر انواع سیر، بیشتر سطح کلسترول را کاهش می دهد. روغن و پودر سیر هم به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند. به هر شکلی که سیر را مصرف می کنید، به کاهش کلسترول و سطح کلسترول لیپوپروتئین کمک می کند.
مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که استفاده از بیشتر سبزیجات در خانواده سیر (که شامل پیاز، موسیر، پیازچه و تره فرنگی و همچنین سیر می شود) به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها، به ویژه سرطان های دستگاه گوارش، کمک می کند.
سیر یک افزودنی خوش طعم و مغذی برای هر رژیم غذایی است. می توانید از آن در غذاها برای خوش طعم کردن غذا استفاده کنید. غذاهایی مثل سوپ، سس و معجون سیر و آبلیمو یا موارد دیگر استفاده کنید. افزودن سیر می تواند یک راه ساده و موثر برای بهبود سلامت قلب شما باشد. با این حال، مهم است که قبل از ایجاد هر گونه تغییر قابل توجهی در رژیم غذایی خود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید، به خصوص اگر دارو مصرف می کنید یا هر بیماری پزشکی دارید.
ارسال نظر