طرز تهیه کیک ولنتاین | کیک قرمز مخصوص ولنتاین | طرز تهیه کیک مخملی ولنتاین
طرز تهیه کیک قرمز مخملی ولنتاین | طرز تهیه کیک روز عشق!
یک ایده برای روز ولنتاین درست کردن کیک مخصوصا کیک قرمز و مخملی است که در این مقاله طرز تهیه خوشمزه ترین کیک ولنتاین را برایتان گردآوری کرده ایم.
پر بازدید
آیای برای روز عشق آماده شده اید؟ یک ایده بسیار خوبی که میتوانید عملی کنید درست کردن کیک در روز ولنتاین است! یک کیک مخملی قرمز خوشگل در کنار کادویتان چشمک میزند و فضا را زیباتر می کند! درست کردن کیک مخملی و قرمز زیاد زمان گیر نیست ما در اینجا رسپی مخصوص این کیک را برایتان جمع آوری کرده ایم.
طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین و سالگرد ازدواج
مواد لازم برای تهیه کیک مخملی قرمز
آرد ۲.۵ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۲ فنجان
کره ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
رنگ قرمز خوراکی ۱.۵ قاشق غذاخوری
دوغ ۱ فنجان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای کرم پنیر
- پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
- کره ۱ فنجان
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- پودر شکر ۴-۵ فنجان
طرز تهیه کیک مخملی قرمز روز عشق
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. آرد و نمک و جوش شیرین را با هم الک می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
در یک کاسه دیگر کره و شکر را آنقدر با همزن می زنیم تا رنگ کره روبه روشنی برود. بعد وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را خوب با هم می زنیم تا کیک لطیف تری داشته باشیم.
سپس دوغ را کم کم به آرد اضافه می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
در یک کاسه کوچک یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۱ و ½ قاشق غذاخوری رنگ قرمز را با هم خوب مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو کاملا در رنگ حل شود. بعد مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم. بعد مخلوط آرد و دوغ را هم به مواد اضافه می کنیم. مواد را فقط در همین حد به هم می زنیم که آرد خوب مخلوط شود.
یک قالب گرد ساده برمی داریم و قالب را روغنی می کنیم و بعد قالب را آردی می کنیم تا وقتی که کیک پخت راحت و تمیز از قالب بیرون بیاید. مواد را درون قالب می ریزیم و کیک را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد.
در این فاصله کرم بین کیک را آماده می کنیم. در یک کاسه متوسط پنیر خامه ای و کره و وانیل را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس پودر شکر را کم کم به مواد کیک اضافه می کنیم و همینطور هم می زنیم تا مواد کرکی شکل شود.
وقتی کیک پخت آن را از فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم سرد شود. در این فاصله روی کاغذ روغنی شکل یک قلب را می بریم و بعد الگویی که با کاغذ روغنی درست کردیم را روی کیک می گذاریم و شکل قلب را در می آوریم.
ارسال نظر