چای آلبالو تازه | طرز تهیه چای آلبالو | تاریخچه چای آلبالو
فوت کوزه گری درست کردن چای آلبالو ! + طرز تهیه
چای آلبالو یکی از لذیذترین نوشیدنی هاییست که بیشتر در شهر رشت میتوانید آن را پیدا کنید، یک طعمی ما بین ترشی و شیرینی که برایتان دوست داشتنی خواهد بود! طرز تهیه چای آلبالو را در این مطلب یاد بگیرید.
پر بازدید
سفر به رشت علاوه بر دیدن مکان های زیبا مکانی مناسب برای شکم گردهاست. چای آلبالو یکی از لذیذترین نوشیدنی هاییست که تابه حال در عمرتان خوردید. اما طرزتهیه چای آلبالو را از چرخ دستی های دور میدان شهرداری رشت نخواهید گرفت! چای آلبالو یکی از نوشیدنی هاییست که بیشتر در رشت میتوانید پیدا کنید تا سایر شهرها و یک امر عادیست که طرز تهیه آن را به شما ندهند! اما نگران نباشید ما رسپی کاملی از چای آلبالو برای شما جمع آوری کرده ایم! تا انتهای مطلب با ترین تاپ همراه باشید.
تاریخچه چای آلبالو
طبق اسناد به جا مانده از دوران باستان، در سال 72 قبل از میلاد، شخصی به نام «لوسیوس لیچینیوس لوکولوس» آلبالو را از منطقهی «آناتولی» فعلی به رم برد.
همچنین در تاریخ، نقل شده است که «هنری هشتم» یکی از پادشاهان انگلستان در قرن شانزدهم میلادی، عاشق آلبالو و چای آن بوده است!
طرز تهیه چای آلبالو تازه
یک لیوان آلبالوی شسته و تمیز شده از برگ و ساقه را داخل قوری ریخته و روی آن حداقل دو لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا دم بیاید.
سفید شدن آلبالوها نشانهی دم کشیدن چای شما است. آن را از صافی گذرانیده و در صورت تمایل کمی عسل به آن اضافه کرده و بنوشید. در روشی دیگر همین چای را 20 دقیقه میجوشانند و 15 دقیقهی دیگر دم میکنند که زیاد مرسوم نیست.
طرز تهیه چای آلبالو با آب آلبالو
یک قاشق چایخوری چای سیلان یا یک عدد چای سیلان کیسهای را در یک تا دو لیوان آب جوش قرار داده و بگذارید حدود چهار دقیقه دم بکشد. چای کیسهای یا بقایای چای سیاه سیلان را دور بیندازید و به چای سیلان به مقدار مورد نظرتان آب آلبالوی تازه اضافه کنید.
میزان قوی بودن این نوع چای به مقدار آب آلبالوی اضافه شده بستگی خواهد داشت. همین نوع طرز تهیه را میتوانید با استفاده از چای رویبوس نیز انجام دهید. به دلیل خواص آب آلبالو، این چای نیز خواص زیادی دارد.
خواص چای آلبالو
- بهبود کبد چرب
- دارای ویتامین ای بی سی
- دفع سموم و ادرار آور
- پاک سازی کلیه و مثانه
- ضد حالت تهوع
- باز کننده رنگ چهره
- افزایش سوخت و ساز بدن
- چربی سوزی
- شفاف سازی پوست
- کاهش جوش صورت
- کاهش غلظت خون
- ملین
- دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد سرطان
نکات دم کردن چای آلبالو
در صورت تمایل میتوانید هسته آلبالو را جدا کرده و بعد آنها را داخل قوری بریزید.
زمانی که آلبالوها تقریبا کل رنگ خود را از دست داده باشند میفهمیم که چای آماده است.
میتوانید نبات را از ابتدا در قوری بریزید تا شیرینی آن بیشتر شده و طبع سرد آلبالو را هم بگیرد.
مضرات چای آلبالو
چای آلبالو برای افرادی که طبع گرم دارند یا دچار حرارت و گرمی شده اند، مفید است. اما برای اشخاصی که سردمزاج هستند، مفید نیست و این افراد آلبالو را باید با خوراکی های گرم و خشک مثل ادویه جات و زعفران مصرف کنند.
ارسال نظر