کنترل دیابت با سرکه سیب | پیشگیری از دیابت با سرکه سیب
درمان دیابت با سرکه سیب | فواید مصرف سرکه سیب
جهت درمان، کنترل و پیشگیری از دیابت با سرکه سیب حتما این مطلب را بخوانید و برای دوستانتان ارسال کنید.
پر بازدید
درمان دیابت با سرکه سیب: سرکه سیب از سیب خالص تولید میشود. به این صورت که سیب را خرد کرده و در دبههای سر بسته به مدت 6 ماه تا یک سال به صورت ساکن نگه میدارند تا به سرکه تبدیل شود. سرکه سیب پایه ثابت بیشتر درمانهای طب سنتی است و فواید و خواص زیادی دارد. یکی از موارد مهم در استفاده از سرکه سیب در طب سنتی، کنترل و درمان دیابت با سرکه سیب است.
روش استفاده از سرکه سیب برای درمان دیابت:
هر روز یک قاشق غذا خوری سرکه سیب بخورید هیچوقت قند خون یا فشار خونتان بالا نمیرود و همیشه مانند ساعت تنظیم میشود
کسانی که قند خون شان یا فشار خون آنها بالا است نیز شبی یک قاشق میل کنند.
سرکه سیب دارای پتاسیم، فسفر، کلرور منیزیم، کلرورسدیم، گوگرد و ویتامین های گروه B و ویتامینD است که این مواد باعث طراوت و نشاط سلولهای بدن میشود.
در مواقعی که 50 گرم نان سفید خورده شود، قند خون را 34 درصد کاهش میدهد. خوردن 2 قاشق غذاخوری از آن قبل از خواب میتواند قند خون ناشتا را تا 4 درصد کاهش دهد.
ارسال نظر