شناسه خبر: ۵۲۰۷
لینک کوتاه کپی شد

درست کردن کوکو پیتزایی | مواد لازم کوکو پیتزایی

کوکو پیتزایی خوشمزه و فوری به 2 روش؛ با فر و بدون فر + طرز تهیه

اگه دلتون یه شام ساده، خوشمزه و متفاوت میخواد، بدون شک کوکو پیتزایی بهترین انتخابه و شک نکنید همه خانواده عاشقش میشن.

کوکوی پیتزایی

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکو پیتزایی یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده است، که در کمترین زمان ممکن تهیه می شود. بچه ها بشدت عاشق طعم و مزه کوکو پیتزایی خواهند شد. در ادامه طرز تهیه کوکو پیتزایی را در فر  و بدون فر آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه کوکو پیتزایی مرغ

  • مرغ پخته شده و ریش شده ۱ لیوان
  • آرد ۱ پیمانه
  • آب ۳/۴ پیمانه
  • پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۶  ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم

کوکو پیتزایی مرغ

طرز تهیه کوکو پیتزایی

  • مرحله اول: پخت مرغ

سینه مرغ را باید بپزید. برای این کار می توانید ۱ پیاز ۴ قاچ شده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و برگ بو داخل قابلمه ریخته و آب جوش روی مرغ بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد مرغ را ریش ریش کنید. می توانید آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ استفاده کنید.

  • مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

در ادامه تخم مرغ را به همراه روغن و ادویه ها داخل کاسه ریخته و با همزن دستی بزنید تا مواد مخلوط شود و بعد مرغ را به همراه پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و هم بزنید. آب و کمی از فلفل دلمه ها را اضافه کنید و مابفی فلفل دلمه های خرد شده را برای روی کوکو نگه دارید.

  • مرحله سوم: تهیه مایه کوکو پیتزایی

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. حالا ترکیب آرد را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا حسابی مخلوط شوند. ظرف مورد نظر یا تابه مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایه تهیه شده را داخل ظرف ریخته و کمی فلفل دلمه ای روی آن بریزید و سطح کوکو را صاف کنید.

  • مرحله چهارم: پخت کوکو پیتزایی با فر و بدون فر

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید و برای ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بگذارید تا کوکو پخته شود. برای پخت در تابه نیز در تابه را قرار دهید و بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و برای پخت در فر نیز در انتها گریل را روشن کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کوکو پیتزایی

  • برای پخت در فر باید بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان کوکو را تست کنید.
  • می توانید کمی پنیر روی کوکو نیز بریزید.
  • برای فرهای برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

کوکو ماهی به ۳ روش آسان با طعم فراموش نشدنی + طرز تهیه

 کوکو پیتزایی سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: ۱۰ ورق
  • ژامبون مرغ: ۵ ورق
  • پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

کوکوی پیتزایی

طرز تهیه

  • برای پختن این کوکوی پیتزایی خوشمزه و عالی اول باید سیب زمینی‌ها را پوست و بعد از آن رنده ریز کنید.
  • بعد از اینکه سیب زمینی را رنده کردید، سیب زمینی‌های رنده شده را داخل یک صافی بریزید و با دست فشار بدهید تا آب سیب زمینی کاملا کشیده شود.
  • در مرحله بعد سیب زمینی‌های رنده شده را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغ‌ها را همراه با پودر سوخاری، نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

طرز تهیه کوکوی قارچ به 5 روش خوشمزه و متفاوت + تصاویر

  • کف یک ماهی تابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را نصف کنید.
  • نصف مایه را کف ماهی تابه بریزید و با قاشق خوب پخش کنید و پنج ورق پنیر گودا روی سطح کوکو بچینید، سپس ورقه‌های ژامبون را بچینید.
  • دوباره پنج ورق پنیر گودا دورتادور کوکو و روی سطح ژامبون‌ها بچینید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید و با قاشق سطح کوکو را خوب صاف کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کوکو از یک طرف بپزد و طلایی شود.
  • بعد از این مرحله کوکو را با کمک یک سینی گرد برگردانید و دوباره داخل ماهی تابه بگذارید تا سمت دیگرش هم طلایی و برشته شود.
  • اگر در این مرحله روغن کوکو کشیده شده بود، یک تا دو قاشق دیگر روغن اضافه کنید. حالا می‌توانید کوکو سیب زمینی پیتزایی خوشمزه‌تان را داخل ظرف سر بکشید و برش بزنید و مطمئن باشید از خوردن این غذای خوشمزه سیر نمی‌شوید.

نوش جان

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر