درست کردن کوکو پیتزایی | مواد لازم کوکو پیتزایی
کوکو پیتزایی خوشمزه و فوری به 2 روش؛ با فر و بدون فر + طرز تهیه
اگه دلتون یه شام ساده، خوشمزه و متفاوت میخواد، بدون شک کوکو پیتزایی بهترین انتخابه و شک نکنید همه خانواده عاشقش میشن.
پر بازدید
کوکو پیتزایی یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده است، که در کمترین زمان ممکن تهیه می شود. بچه ها بشدت عاشق طعم و مزه کوکو پیتزایی خواهند شد. در ادامه طرز تهیه کوکو پیتزایی را در فر و بدون فر آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه کوکو پیتزایی مرغ
- مرغ پخته شده و ریش شده ۱ لیوان
- آرد ۱ پیمانه
- آب ۳/۴ پیمانه
- پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۶ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
- فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو پیتزایی
- مرحله اول: پخت مرغ
سینه مرغ را باید بپزید. برای این کار می توانید ۱ پیاز ۴ قاچ شده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و برگ بو داخل قابلمه ریخته و آب جوش روی مرغ بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد مرغ را ریش ریش کنید. می توانید آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ استفاده کنید.
- مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
در ادامه تخم مرغ را به همراه روغن و ادویه ها داخل کاسه ریخته و با همزن دستی بزنید تا مواد مخلوط شود و بعد مرغ را به همراه پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و هم بزنید. آب و کمی از فلفل دلمه ها را اضافه کنید و مابفی فلفل دلمه های خرد شده را برای روی کوکو نگه دارید.
- مرحله سوم: تهیه مایه کوکو پیتزایی
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. حالا ترکیب آرد را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا حسابی مخلوط شوند. ظرف مورد نظر یا تابه مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایه تهیه شده را داخل ظرف ریخته و کمی فلفل دلمه ای روی آن بریزید و سطح کوکو را صاف کنید.
- مرحله چهارم: پخت کوکو پیتزایی با فر و بدون فر
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید و برای ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بگذارید تا کوکو پخته شود. برای پخت در تابه نیز در تابه را قرار دهید و بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و برای پخت در فر نیز در انتها گریل را روشن کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کوکو پیتزایی
- برای پخت در فر باید بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان کوکو را تست کنید.
- می توانید کمی پنیر روی کوکو نیز بریزید.
- برای فرهای برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
کوکو ماهی به ۳ روش آسان با طعم فراموش نشدنی + طرز تهیه
کوکو پیتزایی سیب زمینی
مواد لازم
- سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پنیر ورقهای گودا یا چدار: ۱۰ ورق
- ژامبون مرغ: ۵ ورق
- پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
- برای پختن این کوکوی پیتزایی خوشمزه و عالی اول باید سیب زمینیها را پوست و بعد از آن رنده ریز کنید.
- بعد از اینکه سیب زمینی را رنده کردید، سیب زمینیهای رنده شده را داخل یک صافی بریزید و با دست فشار بدهید تا آب سیب زمینی کاملا کشیده شود.
- در مرحله بعد سیب زمینیهای رنده شده را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغها را همراه با پودر سوخاری، نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا مخلوط شوند.
طرز تهیه کوکوی قارچ به 5 روش خوشمزه و متفاوت + تصاویر
- کف یک ماهی تابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را نصف کنید.
- نصف مایه را کف ماهی تابه بریزید و با قاشق خوب پخش کنید و پنج ورق پنیر گودا روی سطح کوکو بچینید، سپس ورقههای ژامبون را بچینید.
- دوباره پنج ورق پنیر گودا دورتادور کوکو و روی سطح ژامبونها بچینید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید و با قاشق سطح کوکو را خوب صاف کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کوکو از یک طرف بپزد و طلایی شود.
- بعد از این مرحله کوکو را با کمک یک سینی گرد برگردانید و دوباره داخل ماهی تابه بگذارید تا سمت دیگرش هم طلایی و برشته شود.
- اگر در این مرحله روغن کوکو کشیده شده بود، یک تا دو قاشق دیگر روغن اضافه کنید. حالا میتوانید کوکو سیب زمینی پیتزایی خوشمزهتان را داخل ظرف سر بکشید و برش بزنید و مطمئن باشید از خوردن این غذای خوشمزه سیر نمیشوید.
نوش جان
ارسال نظر