طرز تهیه کوکوی باقالی | مواد لازم کوکوی باقالی
کوکوی باقالی؛ مگه میشه اینقدر خوشمزه باشه؟ + ویدیو
کوکوی باقالی از غذاهایی است که شاید کمتر کسی سراغش برود ولی بدون شک جزو گزینه های همیشگی لیست غذایتان می شود.
پر بازدید
کوکو باقالی رو تا دیر نشده درست کنید و از طعمش لذت ببرید. اگر شما هم جزو افرادی هستید که تا بحال نمی دانستید کوکو باقالی میتونه پرطرفدار و خوشمزه باشه، حتما یکبار این دستور را امتحان کنید. در ادامه طرز تهیه خوشمزه ترین کوکو باقالی را برای شما قرار دادیم.
مواد لازم کوکو باقالی
- باقالی: 250 گرم پاک شده
- پیاز: 2 عدد
- سیب زمینی: 1 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- شوید: 3 قاشق غذاخوری
- آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
- سیر سه حبه گنده
ویدیو طرز تهیه کوکو باقالی
طرز تهیه کوکو باقالی و شوید
مرحله اول: آماده سازی باقالی
ابتدا باقالی را پاک کنید و بشورید سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا باقالی ها پخته و نرم شوند سپس وقتی نرم شدند آن را داخل میکسر یا غذاساز یا با کمک گوشتکوب دستی داخل کاسه ریخته خوب له یا میکس کنید تا یکدست شود.
مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی و پیاز
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و یا داخل غذاساز ریخته و پوره کنید سیب زمینی را نیز پوست گرفته و رنده ریز بزنید و به همراه پیاز داخل غذاساز ریخته و میکس کنید سیر را نیز پوست گرفته و پوره کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
همه مواد پوره شده و ریز شده را به همراه باقالی کوبیده شده و تخم مرغ و شوید و ادویه ها و آرد داخل یک کاسه ریخته و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم: سرخ کردن کوکوی باقالی سبز
داخل تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه خوب پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و سرخ شود سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید به همین راحتی کوکو باقالی سبز خوشمزه آماده شده است. نوش جان
نکات پخت کوکو باقالی:
- اضافه کردن سبزی هایی مانند شوید، گشنیز و جعفری باعث خوشمزه تر شدن کوکو می شود.
- ریختن سیب زمینی در کوکو باقالی اختیاری است.
- آرد برنج باعث ترد شدن کوکو می شود.
ارسال نظر