شناسه خبر: ۴۹۳۹
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکوی ۷ طبقه | درست کردن کوکوی هفت طبقه

کوکوی 7 طبقه؛ بهترین گزینه تازه عروس ها برای پذیرایی + طرز تهیه

کوکوی 7 طبقه، غذای محبوبی است که می توانید برای مهمانی های رسمی و یا حتی دوستانه از آن استفاده کنید. شک نکنید که همه افراد دستور پختش را از شما می خواهند.

کوکوی 7 طبقه

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکوی 7 طبقه، جزو یکی از غذاهای محبوب و متفاوتی است که می توانید برای مهمانی ها انتخاب کنید. کوکوی 7 طبقه به راحتی درست می شود و انتخاب لذیذی برای مهمانی شما خواهد بود. در ادامه آموزش کوکوی 7 طبقه را برای شما قرار دادیم.

آموزش کوکوی 7 طبقه

مواد لازم برای 10 نفر:

  • سیب زمینی آب پز      250 گرم
  • نمک و فلفل      به مقدار لازم
  • محلول زعفران      به میزان لازم
  • تخم مرغ      8 عدد
  • نخودفرنگی پخته      250 گرم
  • زنجبیل     یک دوم قاشق مرباخوری
  • هویج پخته     250 گرم
  • آرد سیب زمینی     یک قاشق غذاخوری
  • دارچین     یک دوم قاشق مرباخوری
  • پیاز     یک عدد
  • گوشت چرخ کرده     250 گرم
  • ادویه کاری     یک چهارم قاشق مرباخوری
  • گردو     30 گرم
  • ژامبون     6 ورق
  • سفیده‌ی تخم مرغ     یک عدد

کوکوی مرغ به ۴ روش؛ ترکیبی محشر با خیارشور و نان باگت + طرز تهیه

کوکوی 7 طبقه

طرز تهیه کوکو 7 طبقه :

  • سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • هویج‌ها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
  • سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبون‌ها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
  • در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  • ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگ‌تری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگ‌تر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
  • بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.

نکات:

1- این دستور 105 گرم کربوهیدرات، 150 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1920 کیلوکالری انرژی دارد.

2- این کوکو از 4 طبقه مواد تشکیل شده است که سه طبقه باقی مانده با قرار دادن ژامبون میان آن‌ها تکمیل می‌شود و تشکیل کوکو هفت طبقه را می‌دهد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد