طرز تهیه کوکوی ۷ طبقه | درست کردن کوکوی هفت طبقه
کوکوی 7 طبقه؛ بهترین گزینه تازه عروس ها برای پذیرایی + طرز تهیه
کوکوی 7 طبقه، غذای محبوبی است که می توانید برای مهمانی های رسمی و یا حتی دوستانه از آن استفاده کنید. شک نکنید که همه افراد دستور پختش را از شما می خواهند.
پر بازدید
کوکوی 7 طبقه، جزو یکی از غذاهای محبوب و متفاوتی است که می توانید برای مهمانی ها انتخاب کنید. کوکوی 7 طبقه به راحتی درست می شود و انتخاب لذیذی برای مهمانی شما خواهد بود. در ادامه آموزش کوکوی 7 طبقه را برای شما قرار دادیم.
آموزش کوکوی 7 طبقه
مواد لازم برای 10 نفر:
- سیب زمینی آب پز 250 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- محلول زعفران به میزان لازم
- تخم مرغ 8 عدد
- نخودفرنگی پخته 250 گرم
- زنجبیل یک دوم قاشق مرباخوری
- هویج پخته 250 گرم
- آرد سیب زمینی یک قاشق غذاخوری
- دارچین یک دوم قاشق مرباخوری
- پیاز یک عدد
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- ادویه کاری یک چهارم قاشق مرباخوری
- گردو 30 گرم
- ژامبون 6 ورق
- سفیدهی تخم مرغ یک عدد
کوکوی مرغ به ۴ روش؛ ترکیبی محشر با خیارشور و نان باگت + طرز تهیه
طرز تهیه کوکو 7 طبقه :
- سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- هویجها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
- سفیدهی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبونها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
- در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
- ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگتری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگتر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
- بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.
نکات:
1- این دستور 105 گرم کربوهیدرات، 150 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1920 کیلوکالری انرژی دارد.
2- این کوکو از 4 طبقه مواد تشکیل شده است که سه طبقه باقی مانده با قرار دادن ژامبون میان آنها تکمیل میشود و تشکیل کوکو هفت طبقه را میدهد.
ارسال نظر