شناسه خبر: ۴۹۳۹
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکوی ۷ طبقه | درست کردن کوکوی هفت طبقه

کوکوی 7 طبقه؛ بهترین گزینه تازه عروس ها برای پذیرایی + طرز تهیه

کوکوی 7 طبقه، غذای محبوبی است که می توانید برای مهمانی های رسمی و یا حتی دوستانه از آن استفاده کنید. شک نکنید که همه افراد دستور پختش را از شما می خواهند.

کوکوی 7 طبقه

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکوی 7 طبقه، جزو یکی از غذاهای محبوب و متفاوتی است که می توانید برای مهمانی ها انتخاب کنید. کوکوی 7 طبقه به راحتی درست می شود و انتخاب لذیذی برای مهمانی شما خواهد بود. در ادامه آموزش کوکوی 7 طبقه را برای شما قرار دادیم.

آموزش کوکوی 7 طبقه

مواد لازم برای 10 نفر:

  • سیب زمینی آب پز      250 گرم
  • نمک و فلفل      به مقدار لازم
  • محلول زعفران      به میزان لازم
  • تخم مرغ      8 عدد
  • نخودفرنگی پخته      250 گرم
  • زنجبیل     یک دوم قاشق مرباخوری
  • هویج پخته     250 گرم
  • آرد سیب زمینی     یک قاشق غذاخوری
  • دارچین     یک دوم قاشق مرباخوری
  • پیاز     یک عدد
  • گوشت چرخ کرده     250 گرم
  • ادویه کاری     یک چهارم قاشق مرباخوری
  • گردو     30 گرم
  • ژامبون     6 ورق
  • سفیده‌ی تخم مرغ     یک عدد

کوکوی مرغ به ۴ روش؛ ترکیبی محشر با خیارشور و نان باگت + طرز تهیه

کوکوی 7 طبقه

طرز تهیه کوکو 7 طبقه :

  • سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • هویج‌ها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
  • سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبون‌ها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
  • در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  • ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگ‌تری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگ‌تر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
  • بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.

نکات:

1- این دستور 105 گرم کربوهیدرات، 150 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1920 کیلوکالری انرژی دارد.

2- این کوکو از 4 طبقه مواد تشکیل شده است که سه طبقه باقی مانده با قرار دادن ژامبون میان آن‌ها تکمیل می‌شود و تشکیل کوکو هفت طبقه را می‌دهد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر