طرز تهیه پیتزا فنجونی | مواد لازم پیتزا فنجانی
پیتزا فنجانی به 2 روش؛ میز مهمانی و تولدت رو متفاوت بچین + طرز تهیه
پیتزا از جمله غذاهای فست فودی پرطرفدار است که با استفاده از مواد مختلف تهیه و سرو می گردد. در ادامه طرز تهیه پیتزا فنجانی را آموزش داده ایم.
پر بازدید
پیتزا فنجانی از نظر دستور پخت فرق زیادی با پیتزاهای دیگر ندارد اما روش سرو آن باعث شده که طرفداران زیادی پیدا کند. پیتزا فنجانی می تواند برای مهمانی و تولد یکی از بهترین گزینه ها باشد. اگر شما هم دنبال غذاهای متنوع و جدید هستید، پیتزا فنجانی را امتحان کنید.
روش اول پیتزا فنجانی
مواد لازم
- گوشت مرغ ریش ریش شده/ نصف پیمانه
- کلم بروکلی/ نصف پیمانه
- پنیرموزارلا/ نصف پیمانه
- سس پیتزا/ یک پیمانه
- برگ ریحان/ دو قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان به دلخواه/ یک چهارم پیمانه
طرز تهیه پیتزا فنجانی
- در ابتدای تهیه پیتزا فنجانی باید فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
- سپس خمیر را صاف نمایید و به اندازه فنجان ها، خمیر را به صورت دایره مانند ببرید.
- حال درون یک کاسه، گوشت مرغ ریش ریش شده را بریزد و سس را به آن بیافزاید و به خوبی آن را با گوشت مرغ مخلوط نمایید. بعد درون فنجان ها بریزید(هر فنجان را تا نیمه پر کنید).
- در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزای فنجانی باید، کلم بروکلی را که از قبل شسته اید و ریز کرده اید، را داخل هر فنجان حاوی مرغ مخلوط شده با سس بریزید.
- سپس روی کرم بروکلی پنیر موزارلا بریزید و در آخرین لایه، برگ های ریحان را قرار دهید.
- آنگاه بعد از پوشاندن فنجان با خمیر، به دلخواه می توانید، مقداری پنیر پارمیسان را روی خمیر بریزید.
- در مرحله آخر، فنجان ها را داخل فر قرار دهید، تا ظرف مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد و روی خمیر طلایی رنگ شود.
پیتزا فنجانی روش دوم
مواد لازم
- آرد/ نصف لیوان
- شیر خشک یا آرد ذرت/ ۲ قاشق غذاخوری
- نمک/ یک چهارم قاشق مربا خوری
- شکر/ نصف قاشق مربا خوری
- آویشن/ یک چهارم قاشق مربا خوری
- بیکینگ پودر/ یک قاشق مرباخوری
- روغن مایع/ ۳ قاشق غذاخوری
- ماست/ یک چهارم لیوان
- تخم مرغ/ ۲ عدد
- آب/ ۳ قاشق غذا خوری
روش تهیه پیتزا فنجانی ساده
- در ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای جداگانه بشکنید و سپس آنها را با همزن بزنید تا یکدست شود.
- بعد نمک، شکر، شیرخشک، روغن، ماست، آویشن و آب را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا ترکیب یکدستی بدست آید.
- اکنون آرد و بیکینگ پودر را روی مخلوط مواد قبلی الک کنید، سپس قالب ها را آماده کرده و داخل آنها را با روغن جامد چرب و سپس آرد پاشی کنید.
- داخل هر قالب را به اندازه ۲ قاشق سوپ خوری مواد بریزید.
- فیلینگ پیتزا سلیقه ای است و برای این روش می توانید به اندازه یک قاشق مربا خوری از مخلوط مایه گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز داغ ، رب، نمک، فلفل، قارچ نگینی پخته شده و آویشن زیاد را داخل هر یک از قالب ها و بر روی خمیر بریزید.
- سپس کالباس خرد شده را اضافه کرده و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را نیز در آخر اضافه کنید.
- سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم شده است بگذارید تا بپزد و پنیر طلایی شود.
ارسال نظر