درست کردن کبسه مرغ عربی | آموزش کبسه عربی
طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه؛ غذای عربی مخصوص عید فطر + ویدیو
کبسه مرغ بیشتر در کشور های عربی و هندی و یا در کشور افغانی نیز تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می دهیم.
پر بازدید
کبسه مرغ غذایی اصالتا عربستانی است و با گوشت یا مرغ درست می شود. کبسه مرغ شباهت زیادی به غذای مندی ، مچبوس ، مکبوس دارد. پایه اصلی کبسه مرغ، برنج باسماتی ، گوشت یا مرغ ، مخلوطی از ادویه های معطر هست و شما می توانید به صورت گام به گام این غذا را با ما یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کبسه مرغ
- ران مرغ: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکای دودی: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل: یک دوم قاشق چایخوری
- پودر هل: یک دوم قاشق چایخوری
- زیرهی سبز: یک دوم قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
- برگ بو: ۳ عدد
- چوبه دارچین: ۱ عدد
- میخک: ۶ عدد
- هل: ۲ عدد
- لیمو عمانی: ۲ عدد
- فلفل سیاه درشت
- جوز هندی: نصف عدد
- فلفل قلمی تند: ۱ عدد
- حریرهی سیر: ۱ قاشق چایخوری سرپر
- گوجهفرنگی: ۴ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: چهار و نیم پیمانه
- برنج: ۳ پیمانه
- بادام بدون پوست: یک سوم پیمانه
مناسب برای: ۴ نفر
زمان پخت: یک ساعت
ویدیو طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه
طرز تهیه کبسه مرغ
- یک عدد پیاز که به صورت نگینی خرد شده است را تفت دهید تا طلایی شود. ادویهها را که شامل، یک قاشق غذاخوری پودر کاری، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق غذاخوری پاپریکای دودی، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک دوم قاشق چایخوری زنجیل، یک دوم قاشق چایخوری پودر هل، یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز و نمک است را به پیاز طلایی شده اضافه کنید.
- ۲ الی ۳ برگ بو، یک عدد چوبه دارچین، ۵ الی ۶ عدد میخک، ۲ عدد هل، ۲ عدد لیمو عمانی، چند دانه فلفل سیاه درشت و نصف جوز هندی رنده شده را به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
- ۲ تیکهی کامل ران مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. میتوانید مرغ را ۲ تا ۳ دقیقه داخل آبجوش به همراه هل و برگ بو قرار دهید تا بوی زهم آن گرفته شود و بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید.
- یک عدد فلفل قلمی تند را خرد کرده به مواد اضافه کنید. یک قاشق چایخوری سر پر حریرهی سیر را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید. ۴ عدد گوجهی پوست کنده را نگینی خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. یک قاشق غداخوری سرخالی رب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده و تفت دهید. وقتی گوجهها له شدند، به اندازهی چهار و نیم پیمانه آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه مرغها کامل بپزند.
- زمانی که مرغها کامل پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و در ظرف مخصوص فر قرار دهید. یک مخلوط از روغن، رب گوجه و زردچوبه درست کرده و روی مرغها رومال کنید. مرغهای پخته شده را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار و گریل را روشن کنید تا روی آن کاملا طلایی شود.
- ۳ پیمانه برنج را از ۳ یا ۴ ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. سپس آب برنج را خالی کرده و برنج را در آب مرغ بریزید. اگر مقدار آب برنج کم بود، مقداری به آن آب اضافه کنید. زمانی که آب برنج کشیده شد آن را دم کنید.
- در آخر یک سوم پیمانه بادام پوست کنده را تفت دهید و برای سرو غذا از آن استفاده کنید.
ارسال نظر