شناسه خبر: ۴۵۵
لینک کوتاه کپی شد

درمان سرماخوردگی | فواید آب مرغ | فواید آب مرغ برای آنفولانزا

چرا آب مرغ برای سرما خوردگی مفید است؟ | تاثیرات آب مرغ در سرعت روند بهبود آنفولانزا

آب مرغ به دلیل مواد مغذی و معدنی که دارد میتواند پروتئین و ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کند.

آب مرغ

پر بازدید

ترینی‌ها :

وقتی دچار آنفلوانزا یا سرماخوردگی می‌شوید سراغ چه غذاهایی می‌روید؟ آب مرغ سرشار از ویتامین و مواد معدنی و مغذی است و اینطور که بنظر می رسد آب مرغ یک غذای جهانی برای دوران سرما خوردگی ست . میتوانید مرغ را با سبزیجاتی مثل هویج ٬ فلفل دلمه ای ٬ پیاز ٬ سیب زمینی و ادویه ی بسیار کم  بپزید و در آخر آب مرغ مورد استفاده شما پر ازمواد مغذی و پروتئینی است.

این غذا برای برنامه غذایی روزانه در زمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مناسب است . زیرا در زمان سرما خوردگی اشتهای انسان از بین میرود و حس بویایی کمرنگ هم باعث میشود هیچ احساسی به غذاهای خوش رنگ و لعاب نداشته باشیم. برای بیماری سرما خوردگی باید غذاهایی که راحت خورده میشوند را انتخاب کرد ٬ غذاهای زود هضم و مایعات مثل آب مرغ.

 

ویژگی های مفید آب مرغ

۱. چرب نیست و گلو را اذیت نمیکند.

۲.هضمش بسیار راحت است .

۳. جویدنی نیست و انرژی کمی از فرد بیمار میگیرد.

۴.انرژی و خون بدن را برای هضم به معده و روده نمی‌کشاند.

۵. سبک و مقوی است.

۶.   برای متوقف کردن آبریزش بینی مفید است. تحقیقات نشان داده‌اند که آب مرغ به کاهش ترکیبات التهابی که موجب آبریزش بینی، عطسه و سرفه که از علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا هستند کمک می‌کند. بنا بر تحقیقاتی که صورت گرفته آمینو اسید و کارنوسین موجود در آب مرغ اثر ضدالتهابی دارند.

 ۷. باعث رهایی از مخاط می‌شود. مرغ سرشار از آمینو اسید و سیستئین است که به کمک این دو ماده مخاط رقیق می‌شود و مژک‌ها، موهای کوچک سطح ریه‌ها و نایژه، آسان‌تر مخاط را به سمت بالا و خارج از ریه‌ها می‌فرستند.

۸. به هیدراته ماندن بدن کمک می‌کند. آب مرغ طبیعی به صورت مایع است به همین دلیل به هیدراته نگهداشتن بدن کمک می‌کند. اگر به دلیل تب عرق می‌کنید هیدراته ماندن بسیار اهمیت دارد. هنگامی که سرما خورده‌اید یا آنفلوانزا دارید آب مرغ بسیار مفیدتر از آبمیوه عمل می‌کند زیرا حاوی پروتئین زود هضم است و به تقویت بدن شما کمک می‌کند.

 

اما چرا آب مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟

مرغ سرشار از پروتئین، ویتامین‌ و موادمعدنی است. ۱۰۰ گرم سینه مرغ تفت داده شده حدود ۳۵ گرم پروتئین دارد. همچنین گوشت مرغ پخته حاوی ویتامین‌های B6، B12، نیاسین و بعضی موادمعدنی چون منیزیم، سلنیم و زینک است.

بدن برای بازسازی و ترمیم بافت خود و مبارزه با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی به پروتئین نیاز دارد. به همین دلیل مصرف مرغ که حاوی پروتئین است در دوران بیماری می‌تواند به بهبود سریع‌تر کمک کند. علاوه بر پروتئین ویتامین‌های B6، B12 و موادمعدنی چون سلنیم و زینک که در گوشت مرغ وجود دارند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. تقویت سیستم ایمنی بدن اولین راه مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوانزا به شمار می‌رود. همچنین سلنیم در بدن مانند آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و باعث تسکین بعضی از علائم سرماخوردگی می‌شود.

 

ارزش غذایی آب مرغ

یک فنجان آب مرغ حاوی این ریز مغذی‌ها با ارزش مشخص است:

۱. ۱۲ کالری

۲.۱ گرم پروتئین

۳. 0 گرم چربی

۴. 0 گرم فیبر

۵. 0 گرم شکر

۶ .860 میلی گرم سدیم

زمانی که دچار سرماخوردگی یا آنفولانزا هستید میتوانید سراغ سوپ مرغ هم بروید.با ترکیب کردن موادغذایی مانند جو پرک ٬ سیب زمینی٬ هویج٬ مرغ پخته و ریش ریش شده به اضافه ی آب مرغ و کمی رب گوجه میتوانید سوپ مرغ هم درست کنید و هنگامی که دچار گلو درد سرفه یا آب ریزش بینی هستید سوپ یا آب مرغ حالتان را از این رو به آن رو میکند !

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر