دیپ قارچ و اسفناج خامه ای | طرز تهیه دیپ قارچ
طرز تهیه دیپ قارچ و اسفناج خامه ای + عکس | این مزه عالی رو حتما امتحانش کنین!
اگه قارچ و اسفناج دارید و میخواهید یک پیش غذا یا میان وعده باکلاس و خوشمزه و در عین حال ساده درست کنید، همین الان دست به کار شوید و دیپ قارچ و اسفناج خامه ای را درست کنید.
پر بازدید
مطمئنا دیپ قارچ و اسفناج خامه ای یک مزه خوب در کنار فینگرفودهای شما خواهد بود، یا اینکه میتوانید دیپ قارچ و اسفناج خامه ای را برای پیش غذا و یا حتی میان وعده سرو کنید. طرز تهیه دیپ قارچ و اسفناج خامه ای را در ترین تاپ بخوانید و حتما حتما طعم عالی آن را تست کنید.
مواد لازم قارچ و اسفناج خامه ای برای 4 نفر
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 200 گرم بیبی اسفناج یا اسفناج خرد شده
- 1 قاشق چایخوری سس خردل
- 1 لیوان مخلوط شیر و خامه صبحانه به نسبت برابر در دستور اصلی شیر نارگیل استفاده شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 1 پیاز زرد متوسط خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- 4 لیوان قارچ اسلایس شده قهوه ای سفید
- 2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه قارچ و اسفناج خامه ای:
طرز تهیه در یک کاسه شیشه ای مخلوط شیر و خامه یا شیر نارگیل، سس خردل، آرد و مقداری نمک ریخته و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند.
در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید ، چند دقیقه آنها را تفت دهید تا سبک شوند.
بعد قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید برای 5 دقیقه دیگر تا قارچ ها کاراملی شوند سپس نمک و فلفل بزنید آب لیمو را اضافه کنید هم بزنید و حرارت را کم کنید.
بعد مخلوط شیر را اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود برای حدود 5 دقیقه یا کمی بیشتر .
در آخر اسفناج ها را اضافه کرده و با سس مخلوط کنید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
زمان بیشتر باعث زیادی نرم شدن اسفناج میشود .
حرارت را خاموش کنید و دیپ را سرو کنید.
نوش جان
نون باگت رو هم برش بزنین و روغنی که توش سیر له کردین بزنین و روی نون باگت ها رومال کنید بعد به مدت سه چهار دقیقه داخل فر بزارین تا هم گرم بشه و هم روغن به خوردش بره . بعد با دیپ سرو کنید