سالاد الویه | نکات تهیه سالاد الویه
ترفندهای طلایی برای خوشمزه شدن بیش از حد سالاد الویه
سالاد الویه جدا از طرز تهیهاش یه سری نکات و فوت فن برای خوشمزه تر شدنش داره که اینجا قراره بهتون آموزش بدم.
پر بازدید
سالاد الویه یکی از سالادهای روسی خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی ها، مجالس، جشن ها و... است. سالاد الویه از ترکیب موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، مرغ یا کالباس و سس مایونز تهیه می شود. میدونم که طرز تهیه سالاد الویه رو ممکنه که همه بلد باشن ولی سالاد الویه یه سری فوت وفن داره که شاید همه ندونن برای همین الان اینجاییم تا این نکات مهم برای پخت سالاد الویه رو با هم مرور کنیم.
فوت و فن خوشمزه شدن سالاد الویه
روش از بین بردن بوی زهم مرغ سالاد الویه
برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه، بهتر است برای تهیه این غذا از سینه مرغ و فیله بدون استخوان استفاده نمایید، برای اینکه مرغ استفاده شده در الویه بوی زهم ندهد،فیله بدون استخوان یا سینه مرغ را با پیاز، هویج، یک حبه سیر،فلفل دلمه، کمی فلفل سیاه،زردچوبه و کمی آب کاملا بپزید، اینگونه سالاد الویه شما خوشمزه تر خواهد شد.
روش چسبناک نشدن سالاد الویه
رنده کردن سیب زمینی داغ و تخم مرغ قبل از سرد شدن و همچنین استفاده از میکسر برای مخلوط کردن مواد الویه موجب چسبناک شدن این غذا می شود، برای جلوگیری از چسبندگی سالاد الویه، اجازه دهید سیب زمینی پخته شده و تخم مرغ آبپز کاملا سرد شوند و سپس آن ها را رنده کنید، همچنین بهتر است مواد الویه را با دسته خمیر یا قاشق مخصوص سالاد مخلوط کنید.
اندازه مناسب تخم مرغ سالاد الویه
همانطور که می دانید برای تهیه سالاد الویه از گوشت مرغ یا کالباس استفاده می شود،در صورت استفاده از مرغ شما می توانید از مقدار کمتری تخم مرغ استفاده نمایید اما اگر سالاد الویه را با ژامبون یا کالباس تهیه می کنید، می توانید تعداد تخم مرغ را افزایش دهید.
فوت خوشمزگی سالاد الویه
یکی از رازهای خوشمزگی سالاد الویه ترکیب به اندازه مواد سالاد الویه است، هنگام تهیه سالاد الویه از استفاده زیاد از سیب زمینی آبپز بپرهیزید زیرا اینگونه سالاد الویه تان طعم سیب زمینی آبپز داده و سایر طعم ها مخفی می شوند.
نکات شستن خیارشور سالاد الویه
برای لذیذتر شدن سالاد الویه توصیه می شود، خیارشورها را نگینی خرد کرده و سپس درون آبکش یا صافی ریخته و با آب شستشو دهید تا شوری خیارها کمتر شده و بوی آنها از بین برود.
بخارپز کردن هویج برای سالاد الویه
برای افزایش خوشمزگی سالاد الویه، میتوانید از هویج به صورت بخارپز استفاده کنید، بدین گونه که هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز کرده و به صورت خرد و ریز به سالاد اضافه کنید.
راز شل نشدن سالاد الویه
اضافه کردن زیاد آب مرغ، استفاده کمتر از سیب زمینی نسبت به سایر مواد، افراط در استفاده از سس مایونز و … موجب شل شدن سالاد الویه می شود پس این نکات را در تهیه الویه رعایت نمایید. خیارشور و هویج را نیز به شکل نگینی و کوچک خرد کنید زیرا در صورت رنده شدن، شل شده و آب میاندازند.همچنین در طی تهیه سالاد الویه، دقت کنید بعد از آبکشی مواد اجازه دهید تا آن ها کاملا خشک شوند تا سالاد آب نیاندازد و طعمی بدی به خود نگیرد.
سس مناسب برای سالاد الویه
برای تهیه سالاد الویه از سس مایونز استفاده می شود، شما برای خوش طعم شدن این غذا می توانید از سس مایونز خانگی استفاده نمایید زیرا سسی که خودتان در خانه آن را تهیه میکنید از سسهای آمادهای کارخانهای خوشمزه تر هستند.
افزودن خامه به سالاد الویه
بسیاری از کدبانوها برای لذیذتر شدن الویه مقداری خامه صبحانه به سس مایونز آن اضافه می کنند، این کار طعم الویه را بهتر می کند.
سس رژیمی سالاد الویه
اگر می خواهید سالاد الویه شما کم کالری و رژیمی باشد، تنها از سس مایونز استفاده نکنید بلکه مقدار کمی سس را با ماست چکیده یا ماست خامهای همزده ترکیب نمایید.
گرفتن طعم خامی مواد سالاد الویه
اگر برای تهیه الویه می خواهید از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید، قبل از استفاده، آنها را در کمی کره تفت دهید تا طعم خامی آنها گرفته شود و سالاد خوشمزه ای داشته باشید.
افزودن شیر به سالاد الویه
برای خوشمزگی الویه، سیبزمینی و مرغ سالاد الویه را به جای آبپز کردن با شیر بپزید اما اجازه دهید شیر جذب سیبزمینی و مرغ شود.
سبزیجات معطر سالاد الویه
برای تهیه سالاد الویه خوش طعم و عطراز سبزیجات معطر استفاده کنید، می توانید جعفری و پیازچه خرد شده را به سالاد الویه افزوده و یا از ریحان، شوید، یا تره فرنگی خرد شده استفاده نمایید.
رفع بوی تخم مرغ سالاد الویه
برای گرفتن بوی تخم مرغ از سالاد الویه از فلفل سیاه و مقدار کمی آب لیمو ترش استفاده کنید، هنگام استفاده از آب لیمو دقت کنید که مقدار آن زیاد نشود و سالاد خیلی ترش نشود. آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
رنگ سالاد الویه
اگر می خواهید سالاد الویه تان رنگ خوبی داشته باشد، در هنگام پخت مرغ از زردچوبه زیاد استفاده نکنید زیرا اینگونه سالاد الویه شما زرد رنگ خواهد شد و رنگ زیبایی نخواهد داشت.
افزایش ماندگاری سالاد الویه
سالاد الویه به سرعت فاسد میشود، برای افزایش ماندگاری این غذا فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید.
پودر آویشن
استفاده از ادویه جات در تهیه الویه به خوشمزه شدن این غذا کمک می کند، برای افزودن عطر و طعم دل انگیز به این سالاد از ادویه جات معطرو پودر آویشن آسیاب شده استفاده کنید.
ترفند تلخ نشدن الویه
سیب زمینیهای استفاده شده، کیفیت پایین زردچوبه، استفاده بیش از حد از ادویه جات مختلف و... از علت های تلخ شدن الویه هستند، برای تهیه الویه خوشمزه از سیب زمینی مرغوب و مواد غذایی با کیفیت به مقدار مناسب استفاده کنید.
افزودن آب مرغ به الویه
برای خوشمزگی الویه، پس از پخت مرغ، آب پخته شده را نگه دارید و با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید.قبل از اضافه کردن آب مرغ به سیب زمینی یا سس، آن را خوب بجوشانید تا غلیظ شود. با این کار هم سالاد خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است. شما می توانید در حد 1 یا 2 قاشق از آب مرغ به سس نیز اضافه کنید.
ارسال نظر