حلیم بازاری | طرز تهیه حلیم به سبک بازاری | روش درست پخت حلیم بازاری
حلیم بازاری رو باید اینجوری بپزی! | فوت کوزه گری حلیم کشدار و بازاری
اگر شما هم یکی از افرادی هستید که دوست دارید حلیم را خودتان بپزید این دستور را حتما امتحان کنید.
پر بازدید
حلیم گندم یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. حلیم ترکیب بسیار ساده ای دارد و مهم ترین ماده تشکیل دهنده آن گندم یا بلغور گندم است. حلیم را به سلیقه خود می توانیم با انواع گوشت های قرمز و سفید درست کنیم. با ترین تاپ همراه باشید تا طرزتهیه حلیم بازاری خوشمزه و کشدار را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه حلیم گندم بازاری:
- ۳ پیمانه گندم پوست کنده
- ۱ قاشق غذاخوری گلاب
- کمی فلفل سیاه
- ۱ قاشق غذاخوری دارچین
- ۷۰۰ گرم گوشت ماهیچه گوسفند
- ۱ عدد پیاز
طرز تهیه حلیم بازاری خوشمزه:
از شب قبل ۳ پیمانه گندم پوست کنده را آماده کرده و گندم هارو داخل قابلمه ریخته و آب اضافه کنید
۱ قاشق غذاخوری گلاب، کمی فلفل سیاه، ۱ قاشق غذاخوری دارچین، اضافه و ۳ ساعت زمان بدهید تا بپزد
۷۰۰ گرم گوشت ماهیچه گوسفند را داخل قابلمه ریخته ، ۱ عدد پیاز، ۱ قاشق غذاخوری دارچین، کمی فلفل سیاه، و مقداری آب اضافه کرده و بگذارید بپزد.
وقتی پخت ،آب را جدا کنید و گوشت ها را ریش ریش کنید.
گندم پخته شده را با گوشتکوب برقی حسابی له کرده، اول آبِِ گوشت ، و بعد گوشت های ریش شده را بریزید.
۴۰ دقیقه روی حرارت کم ،هم زده تا مواد خوب با هم میکس شوند.
اگر با نمک دوست دارید، به حلیم نمک بزنید وگرنه با شکر میل کنید
برای تزیین از روغن زرد و دارچین و کنجد استفاده کنید.
این حلیم فوق العادس حتما امتحانش کنید.
ارسال نظر