شناسه خبر: ۲۳۲۷
لینک کوتاه کپی شد

جوجه کباب سیزده بدر | طعم دار کردن جوجه کباب | طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب سیزده بدر رو با ۴ طعم متفاوت درست کن + ویدیو

جوجه کباب از خوشمزه ترین غذاهاست که چه خونه و چه تفریح جز اولویت های ماست. با این روش ها میتونی چهار مدل جوجه کباب با طعم مختلف داشته باشی.

جوجه کباب

پر بازدید

ترینی‌ها :

این جوجه کباب اصلا پایه ثابت تفریحات ماست. مگه میشه بریم سفر و گردش و جوج نباشه؟ ولی برای اینکه تنوع بدیم و طعم های مختلف جوجه کباب رو امتحان کنیم، باید اول ببینیم با چیا میشه طعم دار کرد. ما در ادامه چهار مدل طعم مختلف جوجه کباب رو به شما آموزش دادیم که قطعا ازشون لذت می برید.

ویدیو طعم دار کردن جوجه با چهار روش

اول از همه باید بدونید برای هر قسمت به نیم کیلو مرغ خرد شده نیاز دارید.

روش اول : جوجه ترش

  • گردو خرد شده: دو قاشق غذاخوری
  • رب انار: یک قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: دو حبه
  • پیاز خلالی: یک عدد
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده و نمک و فلفل

روش دوم: جوجه چیلی

  • سرکه انگور: یک قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل تند: یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • پودر گوجه
  • سس کچاپ تند
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل

روش سوم: جوجه زعفرانی

  • زعفران: به مقدار لازم
  • زردچوبه
  • پودر گشنیز
  • یک حبه سیر رنده شده
  • سس مایونز: یک قاشق
  • پیاز خلالی: یک عدد
  • آبلیمو
  • نمک و فلفل سیاه

روش چهارم: جوجه خردل و گشنیز

  • یک قاشق غذاخوری سس خردل
  • یک قاشق عسل
  • آبلیمو
  • گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون
  • یک حبه سیر رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه

نکته مهم: شما میتونید این جوجه ها رو بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هر زمان که نیاز داشتید استفاده کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر