شناسه خبر: ۱۸۷۰
لینک کوتاه کپی شد

مواد لازم قیمه نثار | درست کردن قیمه نثار | دستور اصلی قیمه نثار

قیمه نثار رو دقیقا مثل قزوینی ها درست کن | طرز تهیه قیمه نثار بی نظیر + فیلم

قیمه نثار یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی و قزوین است. در ادامه روش تهیه خوشمزه ترین قیمه نثار را برای شما شرح می دهیم.

قیمه نثار

پر بازدید

ترینی‌ها :

از غذاهای مشهور شهر قزوین قیمه نثار است که امروزه در سراسر ایران درست می شود و به عنوان غذایی محبوب برای مهمانی ها و نذری ها شناخته می شود. قیمه نثار طعم لذیذی دارد که در تمام سال طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک غذای اصلی در شهر قزوین شناخته می شود. در ادامه خوشمزه ترین روش تهیه قیمه نثار را برای شما به همراه فیلم قرار داده ایم.

فیلم طرز تهیه قیمه نثار مجلسی

 

 

طرز تهیه قیمه نثار خوش طعم

مواد مورد نیاز:

  • پیاز درشت: یک عدد
  • گوشت گوسفندی ریز خرده شده: 500 گرم
  • رب گوجه: نصف قاشق
  • زردچوبه: یک قاشق چایخوری
  • ادویه کاری: نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: یه مقدار دلخواه
  • زعفران دم کرده: کمی
  • آب جوش: حدود سه لیوان

برای مرحله آخر:

  • خلال بادام: یک قاشق
  • زرشک: دو قاشق
  • خلال پسته: نصف قاشق
  • خلال پوست پرتقال: دو قاشق پُر
  • پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دمکرده: کمی

 

طرز تهیه خورشت قیمه نثار :

  • پیاز را خرد کرده و به آن زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.
  • سپس تکه های گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید با پیاز ده دقیقه تا یک ربع تفت بخورد.
  • سپس فلفل سیاه و نصف قاشق رب گوجه را اضافه کنید.
  • در این مرحله زعفران و آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید دو ساعت بپزد.
  • سپس خلال بادام و پسته را خیس کنید.
  • کره را ذوب کرده و زرشک و خلال ها را به آن اضافه کنید.
  • سپس خلال پوست پرتقال، پودر هل و دارچین را هم به کره اضافه کنید.
  • این مواد را به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. خورشت ما آماده است.
  • حالا برنج را سرو کنید و مقداری خورشت روی برنج بریزید.
  • باقی خلال بادام، پسته و پوست پرتقال را تفت دهید و روی غذا تزیین کنید.

نوش جان

 

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر