خواص عسل | فواید عسل | درمان زخم با عسل
چرا میگن عسل زخم رو درمان میکنه؟ | راه های شگفت انگیز درمان زخم با عسل
سالیان زیادی است که مردم از عسل برای درمان زخم و جای زخم استفاده می کنند. همراه ما باشید تا درمان زخم با عسل را آموزش دهیم.
پر بازدید
از زمانی که علم پزشکی پیشرفت زیادی نداشت، درمان زخم با عسل بسیار بین مردم رواج داشته و امروزه نیز هنوز هم وجود دارد. بسیاری از مردم هنوز هم درمان زخم با عسل را یکی از راه های مهم و اصلی برای التیام زخم و خراش ها می دانند. در ادامه روش های درمان زخم با عسل را برای شما ذکر خواهیم کرد.
فواید عسل
عسل فواید زیادی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:
- تأثیر بر سلامت قلب و عروق
- بهبود زخم معده
- کمک به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
- کمک به درمان التهابات و رفلاکس معده
- رفع آکنه و جوش
- تقویت سیستم ایمنی در زمان بارداری
- کمک به درمان دیابت
- التیام زخم و سوختگی
تاثیر عسل بر درمان زخم
عسل با چسبندگی و خواص متعددی که دارد سبب التیام زخم میشود. ph اسیدی موجود در عسل مهمترین عامل التیام بخش زخم است. این اسید، سبب ترشح خون و آزاد شدن اکسیژن می شود. به همین دلیل زخمها به سرعت بهبود پیدا میکنند. اسید پی اچ ترکیب پروتئازها را نیز کاهش میدهد تا نقش مهمی در بسته شدن سریع زخم ایفا کند.
همچنین عسل حاوی مقادیر زیادی قند است. گلوکز، ساکارز، فروکتوز که هر سه سبب فرایندی به نام اسمزی میشوند. در فرایند اسمزی آب از داخل زخم بیرون کشیده میشود و پوسته جدید، سریعتر از همیشه شکل میگیرد. این فرایند همچنین به برطرف شدن جای زخم کمک میکند و تورم ناشی از ضربه را از بین میبرد.
باکتریها با ایجاد عفونت و رشد خود از بهبود سریع زخم جلوگیری میکنند. قند موجود در عسل باعث جلوگیری از رشد باکتریها و در نتیجه عفونت کمتر زخم خواهد شد. این همان خاصیت آنتیبیوتیکی است که از گذشته تا کنون به عسل نسبت میدهند.
قند طبیعی موجود در عسل در واقع تأثیر آب از بافتهای فرسوده است که به نام اسمزی شناخته میشود. اسمزی سبب کاهش تورم شده و با کمک به جریان لنفاوی به بهبود زخم کمک میکند. این خاصیت آب را از باکتریها میگیرد و با این کار سبب نابودی آنها میشود.
برای درمان کم خونی از این عرقیات گیاهی استفاده کن!
عسل سبب بهبود چه زخم هایی می شود؟
- جوش و آکنه
- خراش و بریدگی
- سوختگی
- خواص عسل برای بیماران تحت عمل جراحی
- درمان زخم دیابتی
- کورک یا عفونت فولیکول مو
- زخم معده و اثنی عشر (دستگاه گوارش)
- زخمهایی که دیر درمان میشوند.
- سینوس پیلونیدال یا کیست مویی، که به شکل یک کیسهی کوچک حاوی مو معمولا در قسمت پایین کمر و بالای خط باسن بروز میکند و در اثر برگشت مو به داخل پوست ایجاد شده و باعث تجمع عفونت در کیست میشود.
- زخمهای فشاری یا زخم بستر
ارسال نظر