پنکیک شکلاتی | روش تهیه پنکیک شکلاتی
برای درست کردن یه پنکیک با طعم شکلات؛ این مطلب رو بخون
پنکیک شکلاتی از اون دسته کیک هاییه که بین همه مخصوصا بزرگترا طرفدار داره؛ این مطلب روش تهیه این مدل پنکیک رو به شما آموزش میده
پر بازدید
پنکیک همیشه از کیک های پرطرفدار بین کوچیکا و بزرگاست. روش تهیه پنکیک اغلب آسونه و خیلی زود میشه با طعم های مختلف بدون فر درستش کرد؛ حتی به همزن هم احتیاجی نداره. این مطلب روش تهیه پنکیک با طعم شکلاتی رو بهتون آموزش میده تا به آسونی یه صبحانه یا عصرونه جذاب درست کنید.
مواد لازم تهیه پنکیک شکلاتی
-
آرد سفید ۱ پیمانه
-
تخم مرغ ۱ عدد
-
شکر ۵ قاشق غذا خوری
-
شیر نصف پیمانه
-
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
-
کره ۳۰ گرم
-
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
-
پودر بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
روش تهیه پنکیک شکلاتی
-
ابتدا تخم مرغ را با شکر مخلوط میکنیم.
-
کره را بیرون از یخچال میگذاریم تا نرم شده سپس آن را به شیر اضافه میکنیم.
-
آن را با همزن مواد هم میزنیم تا به صورت کامل با هم ترکیب شوند.
-
وانیل را هم در این مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم.
-
سپس پودر کاکائو را هم به مواد قبلی اضافه میکنیم و آن را با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
-
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم.
-
آن ها را الک میکنیم تا حباب درون آرد خالی شود و باعث گلوله شدن مواد دیگر نشود.
-
سپس آرد و بیکینگ پودر را هم به بقیه مواد اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم.
-
در مرحله دوم کف یک ماهیتابهی نچسب را با روغن چرب میکنیم.
-
به اندازهی خیلی کم از مواد پنکیک داخل ماهیتابه میریزیم.
-
مایه پنکیک نباید به گونهای باشد که خیلی غلیظ باشد و نه خیلی شل.
-
وقتی که روی پنکیک ما حباب زد، آن را زیر رو می کنیم تا طرف دیگر آن هم کامل سرخ شود و بعد آن را بیرون می آوریم.
-
تمام پنکیک را به این ترتیب آماده میکنیم و درون بشقاب میچینیم.
-
پنکیکها را رو ی هم میگذاریم و بعد آن را با مواد مد نظر مثل عسل یا شکلات تزیین میکنیم.
نکات تهیه پنکیک
-
حین آماده کردن مایع پنکیک توجه داشته باشید که مایع به خوبی استراحت کند باعث می شود بهتر پف کند
-
استفاده از روغن در تهیه پنکیک مهم است ؛ اگر دوست ندارید می توانید از روغن های کم کالری استفاده کنید.
-
تابه مناسب در پخت پنکیک اهمیت زیادی دارد. با استفاده از یک تابه با کیفیت دیگر لازم به استفاده از روغن نیست.
ارسال نظر