روش تهیه ترشی پیتزایی
یه ترشی پیتزایی خفن درست کن تا سفره غذات رنگی رنگی شه
اگر می خواهید ترشی ای با طعم پیتزا درست کنید؛ این مطلب رو بخونید.
پر بازدید
ترشی از غذاهای محبوب ایرانی است که در سفره غذای ایرانی همیشه جا دارد. ترشی های گوناگونی با میوه جات و سبزی جات های متنوع میشه درست کرد. این مطلب روش تهیه ترشی پیتزایی رو به شما آموزش میده تا بعد از درست کردنش حسابی لذت ببرید.
روش تهیه ترشی پیتزایی
مواد لازم
-
قارچ 300 گرم
-
هویج متوسط 4 عدد
-
فلفل دلمه سبز 1 عدد
-
فلفل دلمه رنگی زرد.قرمز نصف از هرکدام
-
زیتون 1 لیوان
-
سرکه 2 لیوان
-
ذرت پخته یا بیبی بلال 1 لیوان
-
پودر فلفل قرمز 2 ق چ
-
روغن زیتون 4 ق غ
-
نمک 4 ق چ
مراحل تهیه ترشی پیتزایی
-
قارچ ها را در آب در حال جوش بیندازید و بعد از 5 دقیقه آبکشی کنید و وقتی آب اضافه اش رفت خرد کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شوند.
-
بقیه سبزیجات را هم خرد کرده و لای دستمال خشکشان کنید.
-
همه سبزیجات را مخلوط کرده و سرکه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
-
سبزیجات را در شیشه های تمیز بریزید و رویشان را با سرکه پر کنید و یک هفته در یخچال بگذارید تاجا بیوفتد.
در تهیه این ترشی می توانید از روغن زیتون نیز استفاده کنید.
ارسال نظر