هزینه زندگی در گران ترین کشور ها | معرفی گران ترین کشورهای دنیا
با 10 تا از گران ترین کشورهای جهان در سال 2024 آشنا شوید!
اگر شما هم مانند اکثر افراد دوست دارید تا با گرانترین کشورهای دنیا و دلیل آن ها برای رتبه بندی در این لیست آشنا شوید ، با ما همراه شوید.
پر بازدید
هزینههای زندگی در کشورهای مختلف دنیا به طور قابل توجهی متفاوت است و معمولا با هزینهی زندگی شخصی یا شاخص هزینه زندگی اندازهگیری و تعیین میشود. هزینه زندگی در یک کشور منعکسکننده میزان بودجه مورد نیاز برای حفظ استانداردهای زندگی راحت از جمله هزینههایی مانند مسکن، غذا، حمل و نقل و مراقبتهای بهداشتی است.
به طور کلی هزینه زندگی در کشورهای توسعه یافته بیشتر از هزینه زندگی در کشورهای در حال توسعه است. برخی از گرانترین کشورهای جهان از اروپا، آمریکای شمالی و آسیا هستند و در مقابل کمهزینهترین کشورها نیز در آفریقا، آسیا و آمریکای جنوبی قرار دارند.
با این پسزمینه، بیایید به ۱۰ کشور گرانقیمت دنیا برای زندگی در سال ۲۰۲۴ نگاهی بیندازیم.
۱۰. نروژ
نروژ یکی از گرانترین کشورها برای زندگی در اروپاست. قیمت اجارهبهای خانه در این کشور بهویژه بالا است، بهطوری که متوسط اجاره یک آپارتمان یک خوابه در اسلو، پایتخت نروژ، حدود ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار کرون نروژ است.
۹. دانمارک
(ویدیو) گران ترین اتوبوس دنیا! | ویلای متحرک 3 میلیون دلاری
هزینه مسکن نقش مهمی در بالا بودن هزینههای زندگی در دانمارک دارد، قیمت اجارهبها در شهرهای بزرگی مانند کپنهاگ و آرهوس بهویژه بسیار بالاست. برخی از دیگر عوامل موثر در افزایش هزینههای زندگی در این کشور عبارتند از: مالیات، دستمزدها و تقاضای مسکن در شهرهای بزرگ.
۸. ایرلند
ایرلند در فهرست گرانترین کشورهای جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ هشتمین رده را به خود اختصاص داده است. هزینه زندگی در این کشور بسته به موقعیت مکانی متفاوت است؛ دوبلین ۳۳ درصد بالاتر از کورک و ۴۷ درصد بالاتر از بلفاست است.
۷. استرالیا
میانگین هزینههای خانوارها در استرالیا در سال ۲۰۲۲، مبلغ چشمگیر ۱۳۰ هزار و ۳۵۳ دلار بود که معادل ۲ هزار و ۵۰۷ دلار در هفته است. مسکن گرانقیمت و هزینه بالای کالاها، خدمات، حملونقل و مراقبتهای بهداشتی از جمله عواملی است که استرالیا را به کشوری گران برای زندگی در سال ۲۰۲۴ تبدیل کرده است.
۶. ایالات متحده
همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، ایالات متحده یکی از گرانترین کشورهای جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ است. به گزارش اداره آمار کار این کشور، متوسط هزینههای سالانه خانوارها در ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۷۲ هزار و ۹۶۷ دلار بوده است. علاوه بر این، خانوارهای آمریکایی سالیانه بهطور متوسط بیش از ۶۰ هزار دلار برای مواردی مانند مسکن، حملونقل، مالیات و غذا هزینه میکنند.
۵. هنگ کنگ
هنگکنگ جزء ۵ کشور گرانقیمت دنیا برای زندگی است. طبق آمارهای بهدستآمده از منابع مختلف، یک خانواده ۴ نفره در این کشور، در ماه بدون احتساب اجارهخانه، بهطور متوسط حدود ۴۰ هزار تا ۶۰ هزار دلار هنگکنگ هزینه میکند. برخی از عواملی که در افزایش هزینه های زندگی در این کشور نقش دارند عبارتند از مالیات، دستمزد و تقاضای بالای مسکن در شهرهای بزرگ.
۴. باهاما
باهاما یکی از گرانترین کشورهای جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ است. اجاره ماهانه یک آپارتمان یکخوابه در ناسائو، پایتخت باهاما، بهطور متوسط حدود هزار تا هزار و ۵۰۰ دلار است، در حالی که یک آپارتمان سهخوابه میتواند حدود ۲ هزار تا ۳ هزار دلار هزینه داشته باشد. این کشور از استاندارد زندگی بالایی برخوردار است که به بالا بودن هزینه کلی زندگی در آن کمک میکند.
۳. سنگاپور
سنگاپور سومین کشور گران جهان است. اداره آمار این کشور، متوسط هزینه ماهیانه خانوار در بین خانوارهای مقیم در سال ۲۰۱۷/۱۸ را ۴ هزار و ۷۲۴ دلار سنگاپور اعلام کرده است. میانگین مبلغ اجاره ماهانه یک آپارتمان سهخوابه در این کشور میتواند تا ۵ هزار دلار سنگاپور برسد.
۲. جزایر کیمن
جزایر کیمن در فهرست گرانترین کشورها جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ دومین جایگاه را به خود اختصاص داده است. این کشور که از مستعمرات فرادریایی بریتانیاست، گستره محدودی دارد که در نتیجه قیمت مسکن را در آن بسیار بالا میبرد. علاوه بر این، کیمن به افراد ثروتمند و جوامع خارجنشین خدمات میدهد که این موضوع نیز منجر به بالا رفتن هزینه کالاها و خدمات میشود.
۱. سوئیس
سوئیس گرانترین کشور جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ است. برآورد هزینه ماهانه زندگی برای یک خانواده چهارنفره در این کشور ۷ هزار و ۱۳۵ فرانک سوئیس و برای یک فرد مجرد ۴ هزار و ۲۳۵ فرانک است. سوئیس به دستمزدهای عالی و استانداردهای بالای زندگی که دارد شناختهشده است و هر دو این موارد آن را به گرانترین مکان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ تبدیل کردهاند.
ارسال نظر