شناسه خبر: ۹۵۱۳
لینک کوتاه کپی شد

این میوه ارزان و همه فن حریف را در فصل سرما بخورید

این میوۀ کم کالری، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است و بیشتر از آب تشکیل شده است

images (24)
ترینی‌ها :

خیار یک میوۀ مقوی و آبدار است. مصرف خیار به کاهش قند خون و کاهش وزن کمک می کند. بهتر است خیار را با پوست بخورید تا بیشتر از خواص آن برخوردار شوید. مواد مغذی، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان های خیار به درمان و حتی پیشگیری از چند بیماری کمک می کنند. خیار کم کالری است. همینطور سرشار از آب و فیبر محلول است که به حفظ آب بدن و کاهش وزن کمک می کند.

خواص خیار :

  • ویتامین های موجود در خیار 

محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب اسلامی بیان کرد: از آنجایی که خیار دارای ویتامین‌های آ، سی و انواع ویتامین ب و همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز، کلسیم و سلولوز است، توصیه می‌شود در طول روز حداقل یک خیار بخوریم.

وی با بیان اینکه خیار تصفیه کننده طبیعی خون است، افزود: خوردن، بوییدن و مالیدن خیار به پیشانی در رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت از بین بردن گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است.

  •  خواص تخم خیار :

این پژوهشگر طب اسلامی ضمن تاکید بر اینکه خیار و تخم خیار برای درمان دیابت و بیماری‌های قندی بسیار مفید است، اظهار داشت: از ورقه خیار برای رفع قرمزی چشم استفاده می‌شود و اگر این میوه همراه غذا در سالاد خورده شود، به درمان یبوست کمک می‌کند.

  •   بهبود بیماری ها

عبداللهی نیک آبادی عنوان کرد: آشامیدن آب خیار در رفع اکثر تب‌های شدید، تسکین حرارت خون وصفرا، ازبین بردن التهاب معده، پاک کردن کبد، دفع سنگ کلیه و مثانه و همچنین بهبود یرقان سودمند است.

بالاخره میوه را با شکم پر بخوریم یا خالی؟

  •  خیار درمان سرما خودرگی

وی ابراز داشت: اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان هستید و برای از بین بردن صفرا و اسید خون از خیار دارای تخم زرد، کاملا رسیده و بدون نمک استفاده می‌شود.
 

  • درمان افسردگی با خیار 

این پژوهشگر طب اسلامی اشاره کرد: خیار برطرف کننده غصه و افسردگی است و با حلقه حلقه کردن خیار و قرار دادن آن روی پوست می‌توان برای از بین بردن چین و چروک و چربی پوست و همچنین حفظ لطافت و تازگی آن استفاده کرد و ضماد خیار برای خارش، اگزاما و تحریکات جلدی پوست بسیار موثر است.

  • خواص خیار برای هضم غذا 

 عبداللهی نیک آبادی خوردن خیار قبل از غذا را در هضم مواد عذایی بسیار موثر دانست و یاد آور شد: کسانی که مشکل معده، رماتیسم، زخم روده و اثنی عشر، ورم کلیه و سنگ کلیه دارند باید از خوردن خیار شور بپرهیزند.
 
وی توصیه کرد: برای جلوگیری از نفخ بهتر است بعد از خوردن خیار عرق نعنا یا مقداری آب جوش همراه نبات بخورید و کسانی معده ضعیف دارند و دچار سوء هاضمه هستند بهتر است خیار را همراه عسل یا مویز بخورند.


 
 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر