بهترین دسرهای فوری، کم هزینه و بدون فر مخصوص یلدا + طرز تهیه
در این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه چند دسر فوری و کم هزینه مناسب یلدا آشنا شوید.
پر بازدید
در این مقاله از سرویس آشپزی ترینی ها ما طرز تهیه انواع دسر کم هزینه شب یلدا، انواع دسر برای شب یلدا بدون فر، انواع دسر شب یلدا تک نفره و خلاصه زیباترین دسرهای یلدایی را برای شما آماده کردهایم تا با موادی که در دسترس دارید، انواع دسر خوشمزه و آسان یلدایی و دسرهای جدید برای یلدا برای دورهمی شب چله درست کنید و لذت ببرید.
پاناکوتا خرمالو
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم
- خامه ۴۰۰ گرم
- شیر نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- شکر نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- خرمالو ۴ یا ۵ عدد
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی دسر پاناکوتا خرمالو: ۴ ساعت
مراحل طرز تهیه پاناکوتا خرمالو برای شب یلدا
مرحله اول: پودر ژلاتین را آماده کنید
برای درست کردن دسر خرمالو با ژلاتین باید ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف لیوان فرانسوی دستهدار آب جوشیده خنک بپاشید و اجازه بدهید چند دقیقه در همین حالت بماند. سپس به روش بن ماری روی حرارت کتری یا سماور ژلاتین را آب کنید. مرتب ژلاتین را هم بزنید و در نهایت یک محلول شفاف به دست بیاورید. ژلاتین باید کاملا در آب حل شود تا در دسر تکه تکه نشود.
مرحله دوم: مایه دسر پاناکوتا را آماده کنید
در یک شیرجوش یا قابلمه خامه، شیر، شکر و وانیل را بریزید و با همزن دستی هم بزنید. قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید و مرتب ترکیب را هم بزنید. درست کردن این دسر با خامه و شیر کمی حساس است چون خامه نباید بجوشد پس همین که شکر حل شد و مخلوط گرم شد، شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله سوم: پاناکوتا خرمالو را در یخچال بگذارید
در آخرین مرحله از طرز تهیه دسر پاناکوتا خرمالو، خرمالوها را پوست بگیرید و هستههای آن را جدا کنید. خرمالوها را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید. سپس خرمالوهای پوره شده، ژلاتین آماده شده و مخلوط خامه و شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید. دسر پاناکوتا خرمالو شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظرتان برای سرو یا در قالبهای تکنفره بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از سفت شدن پاناکوتا خرمالو، آن را سرو کنید.
لوکوم هویج
مواد لازم
- هویج: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
- فندق یا مغز دلخواه: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
- آرد (نشاسته گندم یا ذرت): ۵ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۵ گرم
طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه ای
مرحله اول
هویجها را به خوبی بشویید و پوست آنها را بگیرید. بعد از اینکه به قطعات دلخواه خرد کردید، آنها را به همراه یک لیتر آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از نرم شدن و پختن، اجازه دهید کاملا سرد شود و از دما بیفتد. هویج و آبی را که در آن پخته است، در مخلوطکن یا گوشتکوب برقی بریزید و پوره کنید. باید کاملا نرم باشند.
مرحله دوم
پوره را به قابلمه یا تابه برگردانید و روی حرارت بگذارید. نشاسته و شکر را به آنها اضافه کنید و به هم بزنید.به هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا به غلظت کافی برسند. حرارت را کم کنید و وانیل و فندق خرد شده را (هر مغزی که در دسترس دارید) اضافه کنید. دوباره مخلوط را به هم بزنید که مغزها به صورت یکدست بین لوکوم هویج قرار بگیرند.
مرحله سوم
یک ظرف پیرکس بردارید. ترجیحا شکل مربع یا مستطیلی داشته باشد تا برشهای آن زیباتر دربیاید. آن را خیس کنید و آب اضافی را بیرون بریزید ولی با دستمال خشک نکنید. این کار باعث میشود لوکوم به راحتی از ظرف خارج شود. مواد آماده شده لوکوم را به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.
میتوانید آن را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد. ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و لوکوم را از آن خارج کنید. روی سطح، پودر نارگیل و پودر قند بریزید و لوکوم را بعد از برش دادن، در نارگیل و پودر قند بغلتانید. دوباره آنها را در ظرف بچینید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگه دارید.
دسر کدو حلوایی
مواد لازم
- کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم
- شکر، عسل یا شیره انگور: ۴ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذا خوری
- کره: ۴۰ گرم
- پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری
- گردوی خرد شده: به میزان دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول
- قبل از هر چیز، کدو حلوایی را بشویید و بعد از اینکه پوست و تخمه آن را جدا کردید، به شکل مکعبی خرد کنید.
- در یک تابه، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کدو حلواییها را داخل آن بچینید.
- روی کدو حلوایی را زعفران دمکرده و شکر یا عسل بریزید. میتوانید دسر کدو حلوایی با ارده یا شیره انگور بپزید (هر کدام که خودتان دوست دارید). آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و در آن را ببندید.
مرحله دوم
- بعد از ۱۰ دقیقه کدوها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ و زعفرانی شود. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید.
- در صورتی که کدوها به قدر کافی نرم شدند، حرارت را قطع کنید و بعد از اینکه کدوها را به ظرف مناسب منتقل کردید، روی آن را با پودر دارچین و گردوی خرد شده تزیین کنید.
پودینگ انار
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
- آب انار ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
- خامه فرم گرفته قنادی ۱۵۰ گرم
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- شیر پرچرب ۲ قاشق غذاخوری
- ژلاتین ۲ ورق
- دانه انار به مقدار دلخواه
- شکر یا پودر قند ۵۰ گرم
- پنیر خامهای (سلیقهای) ۱۰۰ گرم
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۵ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی دسر پودینگ انار مجلسی: ۱۰ دقیقه
مراحل تهیه دسر پودینگ انار مجلسی برای شب یلدا
مرحله اول: مواد پودینگ را حرارت دهید
برای شروع کار آب انار و وانیل را به همراه پودر قند و پودر نشاسته در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. با اضافه کردن شیر، هم زدن این مواد روی حرارت را تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد، ادامه دهید.
مرحله دوم: پنیر و خامه را اضافه کنید و ژلاتین را بن ماری کنید
برای مرحله بعد باید پنیر خامهای و خامه فرم گرفته را تا زمانی که ترکیبی کاملاً مناسب و صاف به دست بیاید، هم بزنید (میتوانید پنیر را حذف کرده و فقط از خامه استفاده کنید). بعد از اینکه ترکیب پنیر خامهای و خامه یکدست شد، این ترکیب را به ترکیب مرحله اول اضافه کنید. در این مرحله مایه دسر باید بافتی شبیه دسر فرنی داشته باشد. در این فاصله ژلاتین را هم در ۲ الی سه قاشق غذاخوری آب حل کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا در آب ذوب و حل شود.
مرحله سوم: پودینگ انار را سرو کنید
بعد از آب شدن ژلاتین، خیلی سریع ژلاتین را به ترکیب مایه پودینگ انار اضافه کنید. به همین سادگی پودینگ انار دوست داشتنی شما آماده سرو است. بهتر است پودینگ را کمی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد آن را میل کنید.
ارسال نظر