طرز تهیه کوکو پیاز | مواد لازم کوکو پیاز
شام امشب: کوکو پیاز، غذایی اقتصادی که از خوردنش سیر نمیشی! + طرز تهیه
کوکو پیاز به دلیل داشتن پیاز از خواص خوبی بهرمند است و طعم و عطری بینظیر دارد. به راحتی می توانید درست کنید و نوش جان کنید.
کوکو پیاز از غذاهای ساده و خوشمزه ای است که شاید زیاد شناخته شده نباشد اما از درست کردنش پشیمان نمی شوید. کوکو پیاز را یکبار درست کنید بدون شک بارها امتحان می کنید زیرا طعمی بینظیر دارد. در ادامه می توانید طرز تهیه کوکو پیاز را ببینید.
مواد لازم:
- پیاز: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد: ۳ ق غذا خوری
- جعفری ساطوری شده: ۲ ق غذا خوری
- گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: غلیظ به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
کوکو بادکوبه ای؛ لذیذترین پیشنهاد یک مادربزرگ گیلانی + طرز تهیه
طرز تهیه:
- ابتدا پیازها را پوست بگیرید و با رنده ریز یا درشت بنا به سلیقه خود رنده بزنید و یکم آب اضافی آن را بگیرید تا باعث شل شدن کوکو نشود.
- جعفری را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید.
- در ادامه داخل یک کاسه پیازهای رنده شده را به همراه ادویهها و گردو نگینی شده و جعفری ساطوری شده و زعفران بریزید و هم بزنید.
- در ادامه آرد سفید و تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی یکدست شود.
- حالا داخل تابه مقداری روغن ریخته و شما برای سرخ کردن کوکوی پیاز میتوانید به دو روش عمل کنید با کل مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد.
کوکوی هویج، غذایی سالم و رنگارنگ مناسب سفره خودمانی + طرز تهیه به 2 روش
- سپس برگردانید مانند پیتزا بعد طرف دیگر را نیز سرخ کنید و در انتها به برشهای مساوی تقسیم کنید و یا میتوانید با قاشق از مواد کوکو بردارید و به صورت قطعات کوچیکتر داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
- در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همراه نان و خیار شور گوجه سرو کنید.
ارسال نظر