آلبالو پلو مینا مختاری | آلبالو پلو زن بهرام رادان
زن بهرام رادان آلبالو پلو درست کرده، همه رو دیوونه کرده + طرز تهیه
همستر بهرام رادان هم مثل بسیاری از خانم های ایرانی این روزها سراغ درست کردن آلبالو پلو رفته است. در ادامه طرز تهیه را ببینید.
پر بازدید
- (ویدئو) شعبده بازی عجیب و وحشتناک سعید فتحی روشن در برنامه «عمارت»
- + پست بسیار عاشقانه و زیبای همسر شاهرخ استخری به مناسبت تولدش!
- + (ویدیو) تغییر چهره دور از انتظار عمو پورنگ با دامن و روسری زنانه!
- + (ویدیو) درگیری شدید لفظی رامین رضاییان با مهرداد محمدی در زمین بازی!
- + این 4 غذای رژیمی به شدت به کاهش وزن شما کمک میکند!
آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه در تابستان است و مینا مختاری همستر بهرام رادان برای ناهار درست کرده است. آلبالو پلو را می توانید با مرغ و گوشت چرخ کرده درست کنید و مینا مختاری این غذا را با مرغ درست کرده است. در ادامه می توانید آلبالو پلو مینا مختاری را ببینید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ
- برنج ۴ لیوان
- آلبالو ۵۰۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- زعفران دم کرده نصف استکان
- خلال پسته و بادام از هر کدام ۱۰۰ گرم
- روغن مایع و نیمه جامد به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- آب به میزان لازم
غذاهای شاهانه زن بهرام رادان برای شوهرش که ما تو خوابمونم نمی بینیم
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ
- مرحله اول: برنج
برنج را قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس با آب ولرم آبکشی کنید. زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید، اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد. برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
- مرحله دوم: آلبالو
هسته آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با هم بجوشند. سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالوها تیره نشود، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید و شربت آلبالو را نگه دارید و مجددا روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
- مرحله سوم: مرغ
مرغها را با مقداری آب، چند قاشق روغن، پیاز، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب مرغ کم شود. آنها را به شکل مربع های کوچک خورد کرده و یا ریش ریش کنید.
شام دو نفره بهرام رادان و زنش؛ غذای ایرانی با دستور مینا مختاری + طرز تهیه
- مرحله چهارم: دم گذاشتن
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید، برنج آبکش شده را به همراه مرغ و آلبالوهای پخته لایه لایه روی هم بریزید، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس دمکنی را به در قابلمه انداخته و بر روی قابلمه بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد؛ در اواسط پخت برنج یک لیوان آب آلبالو را روی برنج بدهید. برای سرو، آلبالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنار گذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید. نوش جان
نکته های کلیدی و مهم در تهیه آلبالو پلو با مرغ
- سعی کنید طوری هسته آلبالوها را بگیرید که ظاهرشان را حفظ کنند.
- به هیچ وجه به آلبالو آب اضافه نکنید. چون خودش موقع پخت مقدار زیادی آب پس میدهد.
- یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با آن تزئین کنید.
- برای برنج زعفرانی مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.
- پلو باید ۴۰ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
- برای تهیه آلبالو پلو در فصل های دیگر سال میتوانید از مربای آلبالو هم استفاده کنید و یا در فصل آلبالو مقداری از آلبالو را فریز کنید.
- برای تهیه آلبالو پلو با مرغ می توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.
ارسال نظر