طرز تهیه ناز لقمه | مواد لازم ناز لقمه
ناهار امروز: ناز لقمه؛ غذای سفارشی برای عاشقان شامی کباب + طرز تهیه
اگر عاشق شامی کباب هستید، در ادامه می توانید طرز تهیه ناز لقمه را ببینید و برای یک ناهار یا شام متفاوت درست کنید.
ناز لقمه غذای بسیار خوشمزه ای است که عاشقان کباب و شامی می توانند در خانه درست کنند. ناز لقمه با یک سس مخصوص درست می شود که خوشمزگی آن را دو برابر می کند. برای ناهار امروز درست کردن ناز لقمه را از دست ندهید.
مواد لازم برای ناز لقمه
برای بورانی بادمجان
- ۱/۲ پیمانه بادمجان کبابی
- ۱ پیمانه ماست چکیده
- ۱ قاشق چایخوری نعنا خشک
- ۲ حبه سیر
- نمک به مقدار لازم
برای سس گوجه فرنگی
- ۵ عدد گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
- ۳۰ گرم کره
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
برای کباب لقمه
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۱ عدد پیاز
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۲ قاشق غذاخوری سماق
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
برای سرو
- یک تکه نان سنگک
- ۳۰ گرم کره
- سبزیجات دلخواه
ویدیو طرز تهیه ناز لقمه
- بادمجون کبابی، ماست، نعنا خشک، سیر رنده شده و نمک رو با هم مخلوط کنین و بذارین تو یخچال بمونه تا مزه هاشون به خورد هم بره.
- پیاز داغ، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، گوجه ی پوره شده و کره رو با هم تفت بدین تا گوجه ها بپزن و سس تنگ آب بشه.
- گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل، پودر سیر و سماق رو با هم ورز بدین.
- بهشون شکل بدین و تو ماهیتابه با روغن بذارینشون تا هم بپزن و هم سرخ بشن.
- روی یک تکه نان سنگک اول بورانی بادمجان رو پخش کنین، بعد سس گوجه بریزین و آخر سر کباب های لقمه ای رو بذارین روی مواد و روشون کره ی آب شده بریزین.
- با سبزیجات دلخواه ناز لقمه رو تزیین کنین.... این مقدار مواد برای ۲ نفر کافیه.
ارسال نظر