طرز تهیه کوکو بادکوبه | مواد لازم کوکو بادکوبه ای
شام امشب: کوکو بادکوبه ای؛ لذیذترین پیشنهاد یک مادربزرگ گیلانی + طرز تهیه
کوکوی بادکوبه ای غذایی گیلانی است که پخت آن با تغییراتی جزئی در مراسم عروسی هم رایج است. در ادامه طرز تهیه را ببینید.
پر بازدید
- جزیره گمشده آتلانتیس؛ شهر افسانه ای آتلانتیس کجاست؟
- + گلچین برترین آهنگ های مازندرانی + لینک دانلود و پخش آنلاین
- + (ویدیو) بوسیدن نوزاد در کودکی این بلا را سر این بچه آورد! + توضیحات
- + 8 کفش پاییزی که امسال ترند شده و پای همه میبینید! + تصویر
- + بیماری هایی که تاثیراتشان در زنان و مردان متفاوت است! + جزئیات
کوکو بادکوبه ای در شمال کشورمان رایج است و حتی برای مراسم عروسی هم سرو می شود. کوکو بادکوبه ای از جمله غذاهای متنوعی است که به راحتی می توانید درست کنید. بچه ها و بزرگتر ها عاشق کوکو بادکوبه ای خواهند شد پس در درست کردنش تردید نداشته باشید.
کوکو بادکوبه ای
- تعداد نفرات 4 نفر
- زمان آماده سازی 1 ساعت و نیم
- زمان پخت غذا حدود نیم ساعت
- میزان سختی متوسط
تهیه کوکوی بادکوبه ای رسپیهای مختلفی دارد و در بعضی دستورها از چاشنی زعفران استفاده میشود؛ اما استفاده از گوشت مرغ و تخممرغ، پای ثابت کار است.
مواد لازم
درست کردن کوکوی بادکوبه ای هم مثل طرز تهیه کوکو نخود فرنگی ، مواد اولیه متنوعی دارد که لیست کامل آنها را با مقادیر لازم در جدول زیر میبینید:
- سینه مرغ 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیبزمینی متوسط 5 عدد
- گوجهفرنگی 1 عدد
- سیر 2 حبه
- تخممرغ 5 عدد
- پیازداغ 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
- رب نارنج 1 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
مراحل دستور پخت
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای به شکل زیر انجام میشود:
- مرحله اول: سینه مرغ را همراه با حبههای سیر و 1 پیاز خردشده داخل قابلمهای مناسب قرار دهید.
- مرحله دوم: مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین هم به قابلمه بیفزایید و داخل قابلمه تا جایی آب بریزید که روی سینه مرغ را بپوشاند.
- مرحله سوم: حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 1 ساعت زمان دهید تا سینه مرغ به طور کامل بپزد.
- مرحله چهارم: در همین فاصله، سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کرده، در تابهای مناسب با مقداری روغن مایع سرخ کنید و کنار بگذارید.
- مرحله پنجم: سینه مرغ پخته را هم از قابلمه خارج کرده و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید.
- مرحله ششم: پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و آنها را به صورت خیلی ریز رنده کنید تا حالت پوره پیدا کنند.
- مرحله هفتم: پوره گوجهفرنگی را بدون روغن در تابهای مناسب تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
- مرحله هشتم: حالا 1 عدد پیاز باقیمانده را به صورت ریز رنده کرده، به تابه حاوی گوجه بیافزایید و تفت دهید.
- مرحله نهم: در ادامه، سینه مرغ نگینیشده را در تابه بریزید و صبر کنید تا طعم پوره گوجهفرنگی به خورد سینه مرغ برود. سپس رب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا حالت خامی آن گرفته شود.
- مرحله دهم: حالا زمان اضافه کردن سیبزمینیهای سرخ شده است. آنها را همراه با رب نارنج داخل تابه بریزید و با بقیه مواد هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.
- مرحله یازدهم: در نهایت، پیازداغ را داخل تابه بریزید و در حدی که به طور یکدست با مواد دیگر مخلوط شود، محتویات تابه را هم بزنید.
- مرحله دوازدهم: حالا تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید محتویات داخل آن کاملا خنک شوند.
- مرحله سیزدهم: در ادامه، مواد کوکوی بادکوبه ای را داخل کاسهای مناسب ریخته و تخممرغها را روی آنها بشکنید. سپس مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر دارچین به مواد کوکو بیفزایید.
- مرحله چهاردهم: در نهایت، بیکینگپودر را به مایه کوکو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- مرحله پانزدهم: در این مرحله از طرز تهیه کوکو بادکوبه ای ، تابهای مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید تا گرم شود.
- مرحله شانزدهم: حالا مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را با یک قاشق صاف کنید. سپس درب تابه را ببندید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملا سرخ شود.
- مرحله هفدهم: در ادامه کار، کوکو را برگردانید و این بار درب تابه را باز بگذارید تا سمت دیگر کوکو هم کاملا بپزد و برشته شود.
- مرحله هجدهم: در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید. کوکوی بادکوبهای را به صورت دلخواه برش زده و با دورچین های دلخواه در ظرف سرو بچینید.
تهیه سس کوکو بادکوبه
در بعض رسپیهای تهیه این کوکوی خوشمزه، مقداری سس هم تهیه میکنند و آن را در کنار کوکو سرو کرده یا روی آنها میریزند. برای تهیه سس کوکو بادکوبه، مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را داخل قابلمه یا تابهای کوچک ریخته و 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش و 1 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید.
- مرحله دوم: حالا 1 لیوان آب مرغ را به مواد داخل تابه افزوده و کمی مواد را هم بزنید.
- مرحله سوم: برای چند دقیقه شعله گاز را زیاد کنید تا سس شروع به جوشیدن کند. سپس، حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس کوکو با حرارت ملایم به آرامی بجوشد و غلیظتر شود.
کوکوی هفت لشکر برای دلبری بیشتر از شوهر + آموزش
نکات لازم در طرز تهیه کوکو بادکوبه ای
رعایت نکات زیر کمک میکند تا آشپزی حرفهایتری داشته باشید:
- دقت کنید که برخلاف طرز تهیه کوکو گوشت ، در رسپی کوکوی بادکوبه ای، پیاز و بقیه مواد باید به صورت کاملا ریز، خرد یا رنده شوند.
- بهتر است سیبزمینیها را بعد از سرخ کردن داخل یک آبکش بریزید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
- برای درست کردن یک کوکوی بادکوبه ای مجلسی میتوانید از قالبهای آماده استفاده کنید.
- مثل طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ، برای پخت کوکوی بادکوبه ای هم باید از حرارتی ملایم و یکنواخت استفاده کرد.
- در بعضی رسپیهای این کوکو، مقداری زرشک هم به ترکیب مواد آن اضافه میشود.
- در صورت استفاده از گوشت مرغ در طبخ این غذا، از گوشت سینه مرغ استفاده کنید که استخوان کمتری دارد.
ارسال نظر