شناسه خبر: ۵۷۹۸
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکو لوبیا عروس | کتلت لوبیا عروس

شام امشب: با کوکوی لوبیا عروس خلاقیتت رو به رخ فامیل بکش + طرز تهیه

کوکو لوبیا عروس غذای بسیار متفاوتی است که می توانید برای یک مهمانی در نظر بگیرید و همه عاشقش خواهند شد.

کوکوی لوبیا عروس
ترینی‌ها :

کوکو لوبیا عروس از متفاوت ترین غذاهای است که انتخاب ساده و جالبی برای یک مهمانی است. کوکوی لوبیا عروس را کمتر کسی می شناسد و شما می توانید به این روش خلاقیتتان را به رخ بکشید. در ادامه طرز تهیه کوکوی لوبیا عروس را قرار داده ایم.

مواد لازم برای تهیه کتلت لوبیا عروس

  • لوبیا عروس 300 گرم (2 پیمانه)
  • سیب زمینی 250 گرم (3 عدد)
  • پیاز 100 گرم (1 عدد)
  • سیر 5 حبه
  • آرد سوخاری حدود 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک تا دو عدد
  • زیره نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل یک قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
  • نمک یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کتلت با لوبیا عروس بدون گوشت

مرحله اول، پختن لوبیا عروس

  • برای شروع ابتدا لوبیا عروس رو داخل آب ولرم‌ بریزید و حدود یک ربع خیس کنید. سپس از صافی رد کنید و آبکش کنید.
  • لوبیا عروس رو داخل قابلمه بریزید و آب اضافه کنید و روی لوبیا رو بپوشونه. قابلمه رو روی حرارت بذارید و از زمانی که شروع به جوشیدن کرد یک ربع زمان بدید تا لوبیا عروس بجوشه. سپس لوبیا رو داخل صافی بذارید و آبکش کنید.
  • لوبیا دوباره داخل قابلمه برگردونید و روش آب بریزید و بذارید بجوشه تا کامل بپزه. وقتی که لوبیا عروس پخت، آبکش کنید و بذارید تا خنک بشه.

مرحله دوم، آب پز کردن سیب زمینی

  • سیب‌زمینی‌ها رو شسته و به همراه آب و مقداری نمک آبپز کنید. وقتی که پخت و خنک شد، پوست سیب زمینی رو بگیرید و سیب‌زمینی رو به قطعات بزرگ خرد کنید.

مرحله سوم، آماده کردن مایع کتلت لوبیا عروس

  • پیاز و سیر رو رنده کنید و به همراه لوبیا عروس پخته شده و سیب زمینی پخته و خرد شده داخل غداساز، میکسر یا چرخ گوشت بریزید و میکس کنید تا مواد پوره و یکدست بشه.
  • برای آماده کردن مایه کتلت، مواد رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس تخم‌مرغ رو ابتدا داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید به مواد اضافه کنید.
  • در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و زیره رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
  • آرد سوخاری رو کم کم به مواد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید و ورز بدید تا به انسجام کافی برسه و منسجم بشه.
  • بهتره که مواد رو حدود نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.

مرحله چهارم، سرخ کردن کتلت لوبیا عروس

  • در این مرحله کف دستتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید. کمی از مایع کتلت رو بردارید و کف دستتون به شکل دلخواه فرم بدید.
  • داخل تابه مقداری روفن بریزید و بذارید روی حرارت تا داغ بشه. کتلت‌ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرفش طلائی بشه و بعد با از روغن خارج کنید و در صافی یا دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
  • سپس کتلت‌ها رو در دیس بپینید و اطرافش رو با برگ جعفری و گوجه فرنگی حلقه شده تزئین و به همراه هر نونی که دوست دارید سرو کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر