طرز تهیه کوکو لوبیا عروس | کتلت لوبیا عروس
شام امشب: با کوکوی لوبیا عروس خلاقیتت رو به رخ فامیل بکش + طرز تهیه
کوکو لوبیا عروس غذای بسیار متفاوتی است که می توانید برای یک مهمانی در نظر بگیرید و همه عاشقش خواهند شد.
کوکو لوبیا عروس از متفاوت ترین غذاهای است که انتخاب ساده و جالبی برای یک مهمانی است. کوکوی لوبیا عروس را کمتر کسی می شناسد و شما می توانید به این روش خلاقیتتان را به رخ بکشید. در ادامه طرز تهیه کوکوی لوبیا عروس را قرار داده ایم.
مواد لازم برای تهیه کتلت لوبیا عروس
- لوبیا عروس 300 گرم (2 پیمانه)
- سیب زمینی 250 گرم (3 عدد)
- پیاز 100 گرم (1 عدد)
- سیر 5 حبه
- آرد سوخاری حدود 4 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک تا دو عدد
- زیره نصف قاشق چایخوری
- آویشن یک قاشق چایخوری
- فلفل یک قاشق چایخوری
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کتلت با لوبیا عروس بدون گوشت
مرحله اول، پختن لوبیا عروس
- برای شروع ابتدا لوبیا عروس رو داخل آب ولرم بریزید و حدود یک ربع خیس کنید. سپس از صافی رد کنید و آبکش کنید.
- لوبیا عروس رو داخل قابلمه بریزید و آب اضافه کنید و روی لوبیا رو بپوشونه. قابلمه رو روی حرارت بذارید و از زمانی که شروع به جوشیدن کرد یک ربع زمان بدید تا لوبیا عروس بجوشه. سپس لوبیا رو داخل صافی بذارید و آبکش کنید.
- لوبیا دوباره داخل قابلمه برگردونید و روش آب بریزید و بذارید بجوشه تا کامل بپزه. وقتی که لوبیا عروس پخت، آبکش کنید و بذارید تا خنک بشه.
مرحله دوم، آب پز کردن سیب زمینی
- سیبزمینیها رو شسته و به همراه آب و مقداری نمک آبپز کنید. وقتی که پخت و خنک شد، پوست سیب زمینی رو بگیرید و سیبزمینی رو به قطعات بزرگ خرد کنید.
مرحله سوم، آماده کردن مایع کتلت لوبیا عروس
- پیاز و سیر رو رنده کنید و به همراه لوبیا عروس پخته شده و سیب زمینی پخته و خرد شده داخل غداساز، میکسر یا چرخ گوشت بریزید و میکس کنید تا مواد پوره و یکدست بشه.
- برای آماده کردن مایه کتلت، مواد رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس تخممرغ رو ابتدا داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید به مواد اضافه کنید.
- در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و زیره رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
- آرد سوخاری رو کم کم به مواد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید و ورز بدید تا به انسجام کافی برسه و منسجم بشه.
- بهتره که مواد رو حدود نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.
مرحله چهارم، سرخ کردن کتلت لوبیا عروس
- در این مرحله کف دستتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید. کمی از مایع کتلت رو بردارید و کف دستتون به شکل دلخواه فرم بدید.
- داخل تابه مقداری روفن بریزید و بذارید روی حرارت تا داغ بشه. کتلتها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرفش طلائی بشه و بعد با از روغن خارج کنید و در صافی یا دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
- سپس کتلتها رو در دیس بپینید و اطرافش رو با برگ جعفری و گوجه فرنگی حلقه شده تزئین و به همراه هر نونی که دوست دارید سرو کنید.
ارسال نظر