کوکو هویج با سیب زمینی | کوکو هویج بدون سیب زمینی
شام امشب: کوکوی هویج، غذایی سالم و رنگارنگ مناسب سفره خودمانی + طرز تهیه به 2 روش
کوکوی هویج غذایی ساده و مقوی است که می توانید برای یک شام سریع و صمیمی تدارک ببینید. در ادامه دو روش طرز تهیه آن را قرار داده ایم.
کوکوی هویج غذایی است که افراد زیادی طعمش را نچشیدند؛ اما مطمئن باشید با یکبار امتحان کردن طرفدارش خواهید شد. برای درست کردن کوکوی هویج دو روش وجود دارد، با سیب زمینی و بدون آن. در ادامه هر دو روش درست کردن کوکوی هویج را برای شما قرار داده ایم.
کوکوی هویج با سیب زمینی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آمادهسازی 1 ساعت
زمان پخت غذا 45 دقیقه
میزان سختی کم
طرز تهیه کوکوی هویج بسیار ساده است و به همین دلیل از غذاهای سریع و در عینحال خوشمزه بهشمار میآید. این غذا به دلیل طعمی که دارد، اغلب برای کودکان هم جذاب است؛ بنابراین میتوانید آن را برای فرزندان بالای یک سال خود درست کنید.
مواد لازم
قبل از شروع مراحل طرز تهیه کوکوی هویج مواد اولیه زیر را آماده کنید:
- هویج 2 عدد
- سیبزمینی 2 عدد
- پیازچه 4 ساقه
- سبزی خشک معطر (ترخون، ریحون، نعناع) 1 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
- تخممرغ 3 تا 4 عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت کوکوی هویج با سیب زمینی
پس از آمادهسازی مواد بالا، مراحل زیر را برای درست کردن کوکو انجام دهید:
- مرحله اول: هویج را پوست بگیرید و با استفاده از رنده متوسط آن را رنده کنید.
- مرحله دوم: سیبزمینیها را هم پوست بگیرید و به همان شکل رنده کنید.
- مرحله سوم: سیبزمینی و هویج را در کاسهای بریزید و فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
- مرحله چهارم: تخممرغ، آرد سوخاری و سبزی معطر را به این مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مقدار لازم در کاسه بریزید.
- مرحله ششم: پیازچهها را به شکل ریز خرد کنید و به ظرف حاوی مواد بیفزایید.
- مرحله هفتم: همه مواد درون ظرف را به خوبی با هم مخلوط کنید تا طعمشان به خورد هم برود و کاملا یکدست شوند.
- مرحله هشتم: روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال باقی بماند.
- مرحله نهم: پس از گذشت یک ساعت تابهای را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید.
- مرحله دهم: کمی روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
- مرحله یازدهم: مایه کوکو را در تابه بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید.
- مرحله دوازدهم: درب تابه را بگذارید و به کوکو فرصت بدهید تا کاملا پخته شود.
- مرحله سیزدهم: بعد از مدتی قسمت زیر کوکو را بررسی کنید؛ در صورتی که سرخ شده بود، آن را برگردانید.
- مرحله چهاردهم: در مراحل پایانی پخت با کفگیر یا قاشق، برشهایی را روی کوکو بزنید و اجازه دهید کمی دیگر روی حرارت باقی بماند.
- مرحله پانزدهم: کوکوها را در ظرف مناسب قرار دهید و به همراه نان سرو کنید.
کوکوی هویج بدون سیب زمینی
طرز تهیه کوکوی هویج بدون سیبزمینی هم ساده است. مواد اولیه در این روش شبیه به شیوه پخت قبلی است؛ تنها تفاوت در حذف سیب زمینی از بین مواد اولیه مورد نیاز است. بنابراین مراحل درست کردن آن به شکل زیر خواهد بود:
طرز تهیه کوکوی هویج بدون سیب زمینی
- مرحله اول: هویج را پوست بگیرید و آن را با رنده ریز، رنده کنید. آب اضافی هویج را به خوبی بگیرید. سپس آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید.
- مرحله دوم: تخممرغها را درون کاسهای بریزید و آن را بزنید تا بافتشان از هم جدا شود. سپس به هویجها اضافه کنید.
- مرحله سوم: پیاز را هم با رنده ریز، رنده کنید و آبش را بگیرید. سپس آن را به مواد مرحله قبلی بیفزایید.
- مرحله چهارم: سیر را هم به شکل پوره درآورید و سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید. سپس با قاشقی کوچک آنها را مخلوط کنید تا بافتشان منسجم شود. درنهایت این ترکیبات را هم به کاسه حاوی مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: اکنون تابهای را بردارید و کمی روغن درون آن بریزید.
- مرحله ششم: میتوانید همه مواد را در ته تابه پهن و آنها را سرخ کنید. همچنین میتوانید مایه را شکل دهید و درون تابه سرخ کنید.
- مرحله هفتم: کوکوهای سرخشده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را سرو کنید.
نکات لازم در طرز تهیه کوکوی هویج
- در کوکوی هویج میتوانید از سیر هم استفاده کنید.
- استفاده از پیازچه طعم غذا را بهتر میکند.
- اگر به طعم زرشک علاقه دارید، میتوانید یک قاشق از آن را به مایه کوکو اضافه کنید.
- زعفران دمکرده طعم، عطر و رنگ غذا را بهتر میکند.
خواص هویج برای بدن
هویج سرشار از بتاکاروتن است که با ورود به بدن به ویتامین A تبدیل خواهد شد. این ماده سرشار از ویتامین C و فیبر است؛ در نتیجه سیستم ایمنی بدن شما را به خوبی تقویت میکند. همچنین برای هضم غذاها نیز بسیار مفید است.
خاصیت دیگر هویج به دلیل وجود ویتامین K و کلسیمی است که داخل آن وجود دارد. به همین دلیل مصرف آن برای تقویت استخوانها بسیار مفید خواهد بود. در نهایت وجود آنتیاکسیدانهای فراوان در این سبزی، خطر ابتلا به انواع سرطانها را به میزان زیادی کاهش میدهد.
ارسال نظر