شناسه خبر: ۵۴۸۸
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه انواع کوکو | کوکوهای متنوع برای شام

پیشنهاد 10 شام با 10 کوکوی متفاوت؛ هم مجلسی، هم پیک‌ نیکی + طرز تهیه

کوکو انواع مختلفی دارد و می توانید با کمی تنوع در دستور آن را به شکل های متفاوتی درست کنید. همراه ما باشید.

کوکوی مختلف
ترینی‌ها :

کوکوی غذایی خوشمزه و ساده برای مجالس، مهمانی و دورهمی است. کوکو جزو غذاهایی است که کودکان و بزرگسالان عاشقش هستند  و می توانید به روش های مختلفی درستش کنید. ما در ادامه 10 مدل کوکوی متفاوت را به شما آموزش داده ایم تا از این لیست برای سفره مهمانی و خانوادگی خود استفاده کنید.

1-کوکوی اسپاگتی با کالباس گوشت

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ پیمانه اسپاگتی پخته
  • ۲ ق س پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲ /۱ پیمانه کالباس گوشت خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

کوکوی اسپاگتی

طرز تهیه:

۱. در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را بریزید و خوب بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، سپس اسپاگتی پخته را داخل کاسه بریزید و با کمک دست آن را کاملاً آغشته به تخم‌مرغ کنید. کالباس خردشده و نیمی از جعفری خردشده را هم بریزید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکوی شما آماده شود.

۲. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نیمی از پنیر را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا پنیر کمی آب شود، سپس مخلوط اسپاگتی را داخل تابه بریزید.

۳. وقتی مخلوط کمی خودش را گرفت، کوکو را از تابه خارج کنید، بقیه پنیر را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا آب شود. حالا کوکو را از آن طرف داخل تابه قرار دهید تا آن طرف کوکو که هنوز نپخته است، بپزد. صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

۴. بعدازآنکه کوکو کمی سرد شد، آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و با باقیمانده جعفری آن را تزیین کنید، سپس آن را برش زده و سرو کنید. برای تهیه این کوکو از هر سس اسپاگتی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

1- کوکوی بادمجان پنیری

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم بادمجان
  • ۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • ۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • ۲ حبه سیر له‌شده
  • ۲ /۱ پیمانه پودر سوخاری
  • ۴ /۱ پیمانه آرد سفید
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • نمک فلفل و روغن به میزان لازم

کوکوی بادمجان

طرز تهیه:

۱ ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجان‌ها را جدا کنیدو همه اطراف آن‌ها را با چنگال خراش دهید، سپس آن‌ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سینی را حدود ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجان‌ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند.

۲ حالا بادمجان‌ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا لهً کنید. بادمجان‌ها را داخل ظرف غذاساز هم می‌توانید بریزید تا خوب له شوند.

۳ حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجان‌های له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. کمی از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

۴ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکو‌ها را آماده کنید.

شام امشب: کوکوی هفت لشکر برای دلبری بیشتر از شوهر + آموزش

2- کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۳ عدد سینه مرغ پخته
  •  ۲ عدد سیب‌زمینی پخته
  • ۲ عدد پیازچه خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ۴ عدد قارچ ریز خردشده
  •  به میزان لازم روغن، نمک و فلفل
  • ماست وسبزی به دلخواه

کوکوی مرغ و پیازچه

طرز تهیه:

۱ در یک کاسه مناسب تکه‌های مرغ را ریز خرد کنید. آن‌ها را داخل ظرف غذا ساز هم می‌توانید بریزید تا کاملاً خرد شوند. تکه‌های مرغ پخته را همچنین می‌توانید چرخ کنید. سیب‌زمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.

۲ حالا قارچ‌های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. بهتر است مواد را ریز خرد کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

۳ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برش بزنید و برگردانید تا آن طرف کوکو هم بپزد.

3- کوکوی گوجه گیلاسی و سیب زمینی

برای ۴ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۶ عدد تخم‌مرغ
  • 1 پیمانه ماست
  • ۵ عدد قارچ ریز خردشده
  • ۲ حبه سیر له‌شده
  • ۱ عدد پیاز خردشده
  •  ۲ /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲ /۱ پیمانه پیازچه خردشده
  • ۳۰۰ گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • ۱ عدد سیب‌زمینی پخته
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

کوکوی گوجه گیلاسی

طرز تهیه:

۱ ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

۲ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه سیر و پیاز نرم و طلایی شد، تکه‌های قارچ و پیازچه را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند. بعد از حدود ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مخلوط داخل تابه کمی خنک شود.

۳ در یک کاسه مناسب سیب‌زمینی پخته را له کنید، سپس مخلوط داخل تابه را به آن اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها ماست، پنیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۴ مخلوط را داخل قالب موردنظرتان بریزید. گوجه‌ها را از وسط نصف کنید، سپس آن‌ها را داخل مواد فرو کنید. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکوی شما آماده شود. بعد از زمان ذکرشده قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

کوکو پیتزایی خوشمزه و فوری به 2 روش؛ با فر و بدون فر + طرز تهیه

4- کوکوی نخود و کدوسبز

مواد لازم:

  • ۲ عدد کدوسبز
  • ۲۰۰ گرم نخود آشی
  • ۱ عدد پیاز خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه نعنای خردشده
  • ۲ /۱ پیمانه آرد سفید
  • ۲ /۱ پیمانه آرد ذرت
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۴ /۱ پیمانه شیر
  • ۱ ق چ فلفل پاپریکا
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  •  به میزان لازم روغن مایع

کوکوی نخود سبز

طرز تهیه:

۱ نخود را از شب قبل یا از ۴ ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس آن‌ها را همراه با آب و کمی نمک بپزید. نخود پخته را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

۲ کدوسبز‌ها را بعد از شست‌وشو داخل یک کاسه مناسب ریز رنده کنید. اگر کدوسبز‌های رنده شده آب انداخت، آبِ آن را از کاسه خارج کنید. حالا نخود پخته، نعنای خردشده و پیاز خردشده را به کدو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳ آرد سفید، آرد ذرت، تخم‌مرغ، شیر، فلفل پاپریکا و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه هم به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

۴ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه کوکو را بردارید و در کف دستتان آن را گرد کرده و کمی فشار دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود کوکو‌ها را به همین شکل آماده کنید.

۵ کوکو‌های آماده‌شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

5- کوکوی نخودفرنگی و کالباس

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم کالباس گوشت
  •  ۸ عدد تخم‌مرغ
  • ۴ /۳ پیمانه ذرت پخته
  • ۴ /۳ پیمانه نخودفرنگی پخته
  • ۴ /۱ پیمانه شیر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

کوکوی کالباس

طرز تهیه:

۱ ورقه‌های کالباس را به‌صورت نوار‌های باریک خرد کنید. در یک کاسه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های کالباس را داخل آن تفت دهید تا برشته شوند. کالباس‌های برشته‌شده را روی سینی مشبک قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

۲ در یک کاسه مناسب نخودفرنگی، ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنیدوبه میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳ در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزیدو صبر کنید تا کوکو کمی خودش را بگیرد، سپس تکه‌های کالباس را روی آن بریزید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو آماده شود.

۴ بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس سرو کنید.

6- کوکوی بروکلی و سیب‌زمینی مافینی

برای ۴ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه بروکلی خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • ۶ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۲ /۱ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ۲ عدد سیب‌زمینی
  • به میزان لازم روغن، نمک و فلفل

کوکوی بروکلی

طرز تهیه:

۱ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب‌های مافین را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید.

۲ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های پیاز و بروکلی را داخل آن سرخ کنید. بعد از حدود ۱۰-۷ دقیقه که پیاز و بروکلی نرم شدند، تابه را از روی حرارت بردارید.

۳ در یک کاسه سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به‌صورت نگینی خرد کنید. پنیر رنده شده، جعفری، تخم‌مرغ، شیر و مخلوط داخل تابه را هم به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

۴ قالب‌های مافین را با مایه کوکو پر کنید، سپس آن‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو‌ها آماده شوند. بعد قالب‌ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. کوکو‌ها را داخل ظرف موردنظرتان قرار داده و سرو کنید.

کیک کوکوی 2 رنگ؛ واسه وقتی که مهمون سرزده میاد + ویدیو طرز تهیه

7- کوکوی تره فرنگی و مرغ

برای ۴ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۵۵ دقیقه

مواد لازم:

  • ۴ عدد فیله مرغ
  • ۴ عدد سیب‌زمینی خردشده
  • ۲ /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۳ عدد تره فرنگی (حلقه حلقه خرد شود)
  • ۹ عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

کوکوی تره فرنگی و مرغ

طرز تهیه:

۱ .فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آن‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا تقریباً بپزند.

مرغ پخته را از فر درآورده و بگذارید تا کمی خنک شود، سپس آن‌ها را به‌صورت تکه‌های ۳-۲ سانتی خرد کنید.

۲ . سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقدار لازم نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب بزنید.

۳. حالا کوکو را آماده کنید. یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کنید، سپس تکه‌های سیب‌زمینی را داخل آن بچینید. روی آن‌ها تکه‌های مرغ را قرار دهید. پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید. حالا حلقه‌های تره فرنگی را روی سطح مواد بچینید. در انتها مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد بریزید.

۴. قالب را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو آماده شود، سپس قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود. موقع سرو کوکو را برش بزنید.

8- کوکوی سبزیجات تابستانی با پنیر اضافه

برای ۴ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۳ عدد کدوسبز
  • ۱ عدد پیاز خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه شوید خردشده
  • ۲۰۰ گرم پنیر فتا
  • ۲ /۱ پیمانه آرد سفید
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن
  • مقداری ماست برای تزیین
  • یک عدد آووکادوی خرد شده برای تزیین

کوکوی سبزیجات تابستانی

طرز تهیه:

۱. ابتدا کدوسبز‌ها را بشویید و در یک کاسه رنده کنید. حدود یک قاشق چایخوری نمک روی آن‌ها بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید، سپس کدوسبز‌های رنده شده را داخل حوله کاغذی تمیزی قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. دقت کنید که این مرحله را حتما باید انجام دهید.

۲ .کدو‌های رنده شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز و شوید خردشده، پنیر خردشده، آرد، تخم‌مرغ‌ها و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. مقداری از مایه را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک بریزید.

۳. در یک تابه نچسب به میزان لازم روغن بریزید تا داغ شود. حدود یک قاشق از مایه را بردارید و داخل تابه بریزید. با کمک قاشق آن را کمی گرد کنید، سپس دو طرف آن را سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکو‌ها را آماده کنید.

۴.کوکو‌های آماده‌شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن‌ها را با ماست و تکه‌های آووکادو تزیین کرده و سرو کنید.

9- کوکوی کدو و ریحان با طعم سیر و پیاز

برای ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۱۰-۸ عدد کدوسبز
  • ۱ پیمانه پیاز خردشده
  • ۴ حبه سیر له‌شده
  • ۲ پیمانه سیب‌زمینی رنده شده
  • ۱ ق س کره
  • ۱۰ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ /۱ پیمانه ریحان خردشده
  • ۱۱۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

کوکوی کدو و ریحان سبز

طرز تهیه:

۱. ابتدا کدو‌ها را از طول به دو نیم کنید. در یک تابه کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های کدو را داخل آن سرخ کنید. اگر میزان بیشتری کره لازم بود، اضافه کنید. کدو‌های سرخ‌شده را داخل ظرف بریزید و کنار بگذارید.

۲. در یک تابه دیگر کمی روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، سیب‌زمینی‌های رنده شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. تخم‌مرغ‌ها را همراه با کمی نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب هم بزنید. ریحان و نیمی از پنیر را هم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا مخلوط حاصل را داخل تابه بریزید و مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید.

۳. در این مرحله تکه‌های کدوسبز را مانند عقربه‌های ساعت روی مواد بچینید. بقیه پنیر را هم روی آن‌ها بریزید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را برش بزنید و سپس سرو کنید.

کوکوی 7 طبقه؛ بهترین گزینه تازه عروس ها برای پذیرایی + طرز تهیه

10- کوکوی چینی با چاشنی فلفل سبز

برای ۳ تا ۴ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم:

  • ۳ عدد بلال
  • ۲ پیمانه آرد برنج
  • ۴ /۱ پیمانه شکر
  •  ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ /۱ پیمانه شیر
  • ۱ ق چ پودر مایه‌خمیر
  • ۱ ق س روغن مایع
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

کوکوی چینی

طرز تهیه:

۱. دانه‌های بلال‌ها را با چاقو جدا کرده و داخل ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا پوره زرد و یکدستی حاصل شود، سپس آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

۲. شکر، نمک، روغن مایع، شیر و تخم‌مرغ را هم داخل کاسه بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حال باید پودر مایه‌خمیر را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایه‌خمیر عمل بیاید.

۳. بعد از زمان ذکرشده آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کوکوی شما آماده شود. مایه این کوکو کمی سفت نر از مایه بقیه کوکوهاست. ظرف را در یک جای گرم حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید.

۴. در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را گرد کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکو‌ها را داخل تابه قرار داده و دو طرفشان را سرخ کنید، سپس آن‌ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید.

۵ . ظرف را با سبزی‌های دلخواه تزیین کرده و سپس کوکو‌ها را سرو کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر