غذا با پنیر سفید | نیمرو با پنیر | املت با پنیر
5 صبحانه مقوی با پنیر سفید که روزتو خوشمزه شروع کنی + طرز تهیه
نان و پنیر پایه اصلی صبحانه های ماست. اما اگر بدونید صبحانه با پنیر میتونه تنوع زیادی داشته باشه، دیگه سراغ نان و پنیر ساده نمیرید.
صبحانه با پنیر، مدل های متنوعی دارند و باید از پنیرهای باکیفیتی استفاده کنید. صبحانه با پنیر را می توانید برای شروع یک روز عالی امتحان کنید، بدون شک جزو غذاهای همیشگی شما خواهد شد. در ادامه 5 صبحانه با پنیر سفید را آموزش داده ایم.
تخم مرغ و باگت با پنیر صبحانه
اگر به دنبال یک صبحانه فوری با تخم مرغ هستید به شما نیمرو با پنیر صبحانه را پیشنهاد میدهیم، در این روش ابتدا به سراغ مواد لازم برای تهیه نیمرو با پنیر خواهیم رفت.
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ و باگت با پنیر
-
تخم مرغ
-
روغن
-
نان باگت
-
پنیر صبحانه
-
نمک و فلفل
-
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه یا ماست
از آنجایی که نیمرو و پنیر جزء راحتترین صبحانهها به حساب میآید برای درست کردن آن تنها کافیست موجودی پنیر و تخم مرغ داخل یخچال را چک کنید و در صورت نداشتن پنیر مورد نیاز با خرید پنیر صبحانه سالم و مقوی صباح در کمترین زمان ممکن صبحانه جذاب خود را تهیه کنید.
طرز تهیه تخم مرغ و باگت با پنیر صبحانه
1. در این روش کف ماهیتابه را با کمی کره یا روغن چرب نموده و همزمان با آب شدن کره یا اصطلاحا داغ شدن روغن، باگتهای خود را از قسمت برش خورده کف تابه چیده و اجازه میدهید هر دو طرف نان تُست شود.
2. همزمان با تُست شدن باگتها نوبت به شکستن تخم مرغها داخل یک کاسه گود است، تخم مرغها را همزده و 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه یا ماست را با تخم مرغ ترکیب کرده و به خوبی مخلوط مینمایید.
3. حال نوبت به ادویههایی مانند نمک و فلفل است، مجدد ترکیبات داخل کاسه را به خوبی همزده و اجازه میدهید ترکیبات با هم مخلوط شود.
4. در مرحله آخر تخم مرغ و خامه ترکیب شده را بر روی نانهای تُست شده ریخته و زمان بدهید تا بپزد. در نهایت پنیر صبحانه دلخواه خود را برش زده یا رنده شده بر روی صبحانه در حال پخت بریزید و با بستن دَر ماهیتابه این فرصت را بدهید تا پنیر به خوبی جذب مواد شده و خوب ذوب شود.
اُملت با پنیر سفید
اُملت با پنیر سفید، یکی از صبحانههای جذاب و متفاوت است که شما را از تکرارِ صبحانه هر روزه نجات خواهد داد. این اُملت پنیری به سادگی آماده شده و بسیار لذیذ و خوشخوراک است. تنها نکتهای که باید در دستور پخت آن رعایت کنید، خرید پنیر این اُملت است؛ برای خوشمزهتر شدن صبحانه میتوانید با خرید پنیر بلغاری و پنیر سفید از کیفیت و طعم بینظیر آن استفاده کنید و از این انتخاب هرگز پشیمان نشوید.
مواد لازم برای اُملت با پنیر سفید صبحانه
-
گوجهفرنگی
-
پنیر سفید
-
فلفل دلمهای
-
پیاز
-
تخم مرغ
-
نمک، فلفل و روغن
طرز تهیه اُملت با پنیر سفید صبحانه
1. در مرحله اول پیاز را نگینی و ریز میکنید و داخل ماهی تابه مورد نظر با کمی روغن تفت میدهید.
2. پس از سبک و طلایی شدن پیازها گوجهفرنگی را نگینی خرد کرده و درون تابه با پیاز تفت بدهید.
3. گوجهها که کاملا سرخ و بیآب شد پنیر سفید را به صورت مکعبی برش زده و آن را درون ماهی تابه با گوجهفرنگی کمی هم بزنید؛ توجه داشته باشید که خیلی سریع و بیدقت این کار را انجام ندهید و اجازه بدهید شکل ظاهری پنیر خیلی به اصطلاح وا نرود.
4. در نهایت تخم مرغها را داخل کاسهای شکسته و هم میزنید و به ترکیب گوجه و پنیر اضافه میکنید و در تابه را بسته و اجازه میدهید تا تخم مرغها بپزد. برای پخت بهتره مواد هرزگاهی لای مواد و تخم مرغ را باز کرده تا خوب بپزد.
اسنک اسفناج و ذرت با پنیر
اگر صبحانه، جز لاینفک وعدههای غذایی شما است و به کیفیت آن بسیار اهمیت میدهید به شما اسنک اسفناج و ذرت با پنیر را بسیار توصیه میکنیم. صبحانهای سالم و خوشمزه که با انواع پنیرها میتوان آن را نوش جان کرد. اسنک اسفناج با پنیر شاید اسم سختی داشته باشد، اما برعکس اسم آن فوری آماده شده و گزینهای مناسب برای کسانی است که زمان زیادی برای پخت صبحانه ندارند.
مواد لازم برای اسنک اسفناج و ذرت با پنیر
-
نان تُست
-
اسفناج
-
ذرت
-
دو حبه سیر
-
پنیر سفید
-
پنیر موزارلا
فراموش نکنید که برای تکمیل مواد مورد نیاز صبحانه، خرید پنیر سفید یک انتخاب عالی و منحصربفرد است که به طعم و مزه صبحانه شما کمک بسیاری خواهد کرد.
طرز تهیه اسنک اسفناج و ذرت با پنیر
1. در مرحله اول اسفناجهای پخته شده خود را ساطوری یا ریز خرد کرده، با دو حَبه سیر و ذرت و کمی روغن تفت بدهید. با تغییرِ رنگ اسفناجها نوبت به آن میرسد که نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و شعله را خاموش کنید.
2. زمانی که مواد پخته شده کمی سرد شد از آن مقداری برداشته و روی یک طرف نان تُست مالیده و از پنیر موزارلا و پنیر سفید برش خورده روی آن قرار داده و یک تُست دیگر را روی مواد قرار بدهید.
3. در مرحله نهایی ماهی تابه خود را با اندکی کره چرب نموده و نانها را به خوبی تُست کنید. صبحانه جذابتان آماده است، میتوانید نوشجان کنید.
نیمرو با پنیر صبحانه
نیمرو پنیری، همانطور که از نام آن پیداست یکی از مختصر و مفیدترین صبحانههای ایرانی است که نه به مواد اولیه عجیب و غریبی نیاز دارد و نه زمان زیادی از شما برای پخت خواهد گرفت. تنها نکته مهم برای خوشمزهتر شدن این صبحانه، خرید پنیر لبنه و پنیر موزارلا صباح است که با ثبت سفارش آنلاین در کوتاهترین زمان ممکن به دستتان خواهد رسید.
مواد لازم برای نیمرو با پنیر صبحانه
-
پنیر لبنه و موزارلا
-
تخم مرغ
-
روغن یا کره
-
نمک و فلفل
طرز تهیه نیمرو با پنیر صبحانه
1. برای اینکه نیمرو پنیری فوری شما خوشقیافه هم باشد، بهتر است در ابتدای کار از یک ماهی تابه با ارتفاع 2 الی 3 سانتیمتری استفاده کنید. روغن را درون تابه ریخته، اجازه بدهید کمی داغ شود و پس از آن تخم مرغها را درون ماهی تابه بِشکنید.
2. فرصت بدهید تا تخم مرغ کمی خودش را بگیرد، پس از آن پنیر لبنه را برش زده و روی نیمرویی که هنوز خیلی سفت نشده است بریزید. در این مرحله نیمرو خود را نصف کرده و به آرامی روی طرف دیگر میآورید، به گونهای که پنیر لابهلای تخم مرغ قرار بگیرد. در آخر مقداری از پنیر موزارلا را بر روی نیمرو خود ریخته و نوش جان کنید.
اُملت انگلیسی با پنیر
اگر به دنبال یک صبحانه گرم و کامل که مقوی هم باشد هستید، به شما املت انگلیسی با پنیر را توصیه میکنیم. بدون شَک با یک بار درست کردن این املت و چشیدن طعم بینظیر آن مَزه آن مدتها زیر زبانتان خواهد بود، فقط فراموش نکنید که، برای میل کردن یک صبحانه خوشمزه انگلیسی که بر پایه تخم مرغ و پنیر تهیه میشود؛ باید یک پنیر تازه و با کیفیت بخرید.
مواد لازم برای املت انگلیسی با پنیر
-
تخم مرغ
-
شیر
-
نمک و فلفل
-
پیاز
-
کره
-
پنیر پارمزان
طرز تهیه املت انگلیسی با پنیر
1. برای تهیه یک املت خوشمزه، آن هم از نوع انگلیسی ابتدا تخم مرغها را داخل یک کاسه بشکنید؛ پس از آن شیر را به آرامی داخل آن ریخته و هم بزنید.
2. در مرحله بعدی پیازهای نگینی خرد شده و پنیر پارمزان و چدار را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده، نمک و فلفل آن را هم بزنید و مجدد ترکیب کنید.
3. در مرحله آخر ،ماهی تابه خود را داغ کنید و با کمی کره ته تابه را چرب نموده؛ مواد ترکیبی اُملت را درون آن هم بزنید و در نهایت پنیر پارمزان روی آن ریخته شود و فرصت بدهید تا خوب بپزد و میل کنید.
ارسال نظر