شناسه خبر: ۴۸۱۷
لینک کوتاه کپی شد

کوکو سبزیجات | کوکو کاهو | طرز تهیه کوکو کنگر | کوکو برگ کلم

کوکو سبزی تکراری شده، اینا رو امتحان کن | طرز تهیه 5 کوکوی متفاوت با سبزیجات

اگه شما هم از درست کردن کوکو سبزی خسته شدید و دلتون تنوع می خواد پس بهتر است سراغ کوکو سبزیجات دیگری بروید. در ادامه 5 مدل کوکو را آموزش داده ایم.

کوکو سبزیجات
ترینی‌ها :

انواع کوکو سبزیجات وجود دارد که به خصوص در فصل بهار بهترین زمان برای درست کردن آن است. اگر شما هم از کوکو سبزی معمولی خسته شده اید، این 5 کوکو سبزیجات می تواند انتخاب مناسبی برای یک شام متفاوت باشد. همراه ما باشید تا طرز تهیه 5 کوکو سبزیجات خوشمزه را یاد بگیرید.

1- کوکو برگ کلم

مواد لازم برای تهیه کوکو کلم برگ

  • کلم برگ: نصف یک عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • نشاسته ذرت:۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو کلم برگ

۱ ـ ابتدا کلم برگ‌ها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید؛ سپس کلم برگ‌های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و نشاسته ذرت را روی آن بریزید و با قاشق به مدت دو دقیقه خوب هم بزنید تا کلم برگ‌های خرد شده کاملا با نشاسته ذرت مخلوط شوند.

۲ ـ در مرحله بعد آرد گندم را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.

۳ ـ ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود؛ سپس یک قاشق غذاخوری سرپر از مایه کوکو بردارید و داخل روغن داغ بریزید. حرارت را کم کنید؛ زیرا این کوکو خیلی زود می‌سوزد. اجازه بدهید کوکو با حرارت کم سرخ شود؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. بعد از اینکه کوکو‌ها کاملا سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی کوکو گرفته شود؛ نوش جان.

2- کوکو کاهو

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کاهو    ۱ عدد کوچک
  • سیب زمینی    ۲ عدد
  • پیاز    ۱ عدد
  • تخم مرغ    ۲ تا ۳ عدد
  • پودر سیر    ½ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز    ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه    ½ قاشق چایخوری
  • نمک    ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه    ½ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی    ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • زرشک (اختیاری)    ۲ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو (اختیاری)    ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکوی کاهو

  • برای تهیه کوکوی کاهو ابتدا کاهو را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه سیب زمینی و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته شود.
  • در این مرحله پیاز و سیب زمینی رنده شده را به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. در صورت تمایل مقداری زرشک و مغز گردو خرد شده نیز می توانیم اضافه کنیم.

کوکو نخود سبز به ۳ روش متفاوت و مجلسی + ویدیو آموزش

  • حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند. پس از اینکه مواد را ترکیب کردیم، اگر دیدیم که مایه کوکو شُل است، آرد نخودچی را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه کوکو منسجم شود.
  • در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به صورت یک جا درون تابه می ریزیم، سپس با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم.
  • حالا درب تابه را می گذاریم تا یک سمت کوکو به خوبی سرخ شود، سپس کوکو را به ۴ یا قسمت تقسیم می کنیم تا به راحتی بتوانیم آنرا بر گردانیم. در ادامه تکه های کوکو را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
  • پس از اینکه دو سمت کوکوها سرخ شد، آنها را از تابه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در ادامه مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد می کنیم، سپس کوکو را به همراه مخلفات و نان سرو می کنیم.

3- کوکو اسفناج

مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
  • سیر تازه: ۲ حبه
  • روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم
  • نکات مربوط به مواد اولیه

طرز تهیه کوکو اسفناج

۱ ـ ابتدا اسفناج‌ها را پاک کنید و دو تا سه آب بشویید. وقتی اسفناج‌ها خشک شدند، آن‌ها را به اندازه سبزی کوکویی خرد کنید.

۲ ـ اسفناج‌های خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.

۳ ـ در مرحله بعد نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + سیر رنده شده + آرد گندم را به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به صورت یک‌دست با هم مخلوط شوند.

۴ ـ داخل یک ماهی تابه پهن و نچسب روغن سرخ کردنی بریزید و ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو را داخل ماهی تابه بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو بپزد و طلایی شود. بیست دقیقه بعد کوکو را پشت و رو کنید تا سمت دیگر آن هم بپزد و طلایی رنگ شود. وقتی هر دو طرف کوکو خوب برشته شد، آن را از ماهی تابه خارج کنید و روی دستمال مخصوص روغن و یا یک تکه نان لواش بگذارید تا روغن اضافی کوکو گرفته شود؛ سپس این کوکو خوشمزه را با نان و سبزی خوردن میل کنید. نوش جان

4- کوکو کنگر بهاری

مواد لازم

  • کنگر پاک کرده :نیم کیلو
  • گردوی خرد شده:  2 ق س
  • تخم مرغ :4 عدد
  • زرشک :2 ق س
  • دارچین :2 /1  ق م
  • بیکینگ پودر:1 ق چ
  • سبوس گندم :1 ق س
  • نمک:به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو کنگر

  • کنگر را بشویید و به صورت درشت خرد کنید .سپس با مقداری آب بپزید و یا بخارپز کنید.بعد از اینکه کنگرها پخته شدند آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافه  آن کاملا گرفته شود.
  • تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم یکدست شوند. بعد گردو ، زرشک و سبوس را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • بعد از مخلوط شدن این مواد ، ادویه ها را به ادویه ها را داخل تخم مرغ اضافه کنید.در آخر کنگر را هم به مایه کوکو اضافه کنید.
  • سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. مایه کوکو را در تابه ریخته و به صورت یکدست پهن کنید.
  • در تابه را ببندید تا یک طرف آن سرخ شود.بعد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.
  • کوکوی آماده شده را برش بزنید و در کنار سبزیجات دلخواه سرو کنید.

کوکو عدس یک غذای مقوی و خوشمزه! + دستور تهیه

5- کوکو تره و پیازچه

مواد لازم

  • تره ۵۰۰ گرم (به دلخواه پیازچه و اسفناج نیز اضافه شود)
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی تره

  • ابتدا تره‌ها را خوب تمیز کرده و چند مرتبه بشویید. سپس در یک سبد بریزید تا آبشان گرفته شود.
  • تره‌ها را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید. هر چه برش‌ها ریزتر باشد کوکوی شما ظاهر بهتری خواهد داشت.
  • تره‌های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید. آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید نیز می‌توانید در این مرحله اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و با مواد کوکو هم بزنید. اگر احساس می‌کنید تخم‌مرغ آن کم است می‌توانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.
  • یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را روی حرارت بگذارید. مایع کوکو را در ماهیتابه بریزید و آن را تخت کنید. طوری که تمام سطح ماهیتابه پوشانده شود.
  • حرارت گاز باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته شود. پس از چند دقیقه کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.
  • کوکو تره فرنگی را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، نان و سالاد سرو کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر