شناسه خبر: ۴۷۶۴
لینک کوتاه کپی شد

آموزش خورش چغاله بادام | طرز تهیه خورش چغاله بادام

عطر این خورشت چغاله بادام تا 7 تا خونه اونطرف تر میپیچه! + طرز تهیه

خورش گوجه‌ سبز و خورش چغاله‌ بادام، خورش‌ های ترش مزه سبز رنگی هستند که در ادامه می توانید طرز تهیه آن ها را ببینید.

خورشت چغاله بادام
ترینی‌ها :

خورشت چغاله‌ بادام از خورش‌ های ترش مزه سبز رنگی هستند. بهار فصل درست کردن خورشت چغاله بادام است که از ترکیب با نعنا و جعفری به دست می آیند. در ادامه طرز تهیه خورشت چغاله بادام را برای شما قرار دادیم.

خورش چغاله بادام

خورشت چغاله بادام یا چاقاله بادام به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفندی و گوساله است طبخ می‌شود ولی می‌توان آن را با گوشت‌های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش را می‌توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.  

مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • چغاله بادام ۳۰۰ گرم
  • نعناع ۵۰ گرم
  • جعفری ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • آبغوره به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

خورشت چغاله بادام

طرز تهیه

1- از ۲ ساعت قبل از شروع به آشپزی چغاله ها را در یک کاسه بخیسانید تا کمی نرم شوند. برای شروع آشپزی ابتدا پیاز ها را به صورن نگینی یا خلالی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید.

2- پس از اینکه روغن مایع کمی داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. زمانی که پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه و پیاز یکدست شوند ادامه دهید.

3- در همین حین گوشت خورشتی را بشویید و به صورت قورمه ای ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چغاله ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.

4- دقت داشته باشید حتما چوب های انتهای چغاله ها را جدا کنید. پس از اینکه چغاله ها را هم کمی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. در این مرحله اجازه دهید گوشت و چغاله با حرارت ملایم بپزند.

5- در مرحله بعدی نعناع و جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان کمی پر رنگ تر شود. پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط نعناع و جعفری را به قابلمه اضافه کنید.

6- پس از اضافه کردن مخلوط نعناع و جعفری اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیندازد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش آبغوره را به همراه نمک ، فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

7- در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید و مایلید خورش چغاله بادام را با گوشت مرغ تهیه کنید کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ استفاده کنید. مراحل پخت این خورش با گوشت قرمز یا گوشت مرغ با هم تفاوتی ندارد ، ضمن اینکه خورش چغاله بادام با مرغ سریعتر آماده می شود.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر