شناسه خبر: ۴۳۵۳
لینک کوتاه کپی شد

غذا با تن ماهی | آموزش غذا با تن ماهی

6 غذای ساده و سریع با تن ماهی + طرز تهیه

غذا با تن ماهی، همیشه میتونه ناجی ما در زمان هایی باشه که وقت کافی برای آشپزی نداریم.

غذا با تن ماهی
ترینی‌ها :

غذا با تن ماهی جزو غذاهای سریع محسوب می شود و برای مواقعی که فرصت کافی نداریم انتخابی عالی است. غذا با تن ماهی به‌ عنوان یک ماده‌ ی غذایی مغذی و در دسترس شناخته می شود. در این مطلب 6 غذا با تن ماهی را برای شما آموزش داده ایم.

۱. املت تن ماهی

املت تن ماهی یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که می‌توانید برای صبحانه، ناهار، شام یا حتی به‌عنوان یک میان وعده‌ی خوشمزه روی آن حساب ویژه باز کنید. این غذا به دلیل داشتن تن ماهی، تخم مرغ و سبزیجات، سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است و می‌تواند یک وعده‌ی غذایی کامل و مغذی باشد. این غذا با مواد اولیه‌ای ساده و در دسترس تهیه می‌شود و طعمی دلچسب دارد.

املت تن ماهی

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • تن ماهی: ۱ قوطی
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • جعفری: به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
  • تن ماهی را از قوطی خارج کنید و به پیاز و گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • تخم مرغ‌ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
  • مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و روی مواد پخش کنید.
  • جعفری را خرد کنید و روی املت بپاشید.
  • درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا املت با حرارت ملایم پخته شود.
  • پس از پخت، املت را به دلخواه برش بزنید و با نان یا سبزیجات سرو کنید.

۲. کوکو تن ماهی، یک غذای لذیذ با تن ماهی و سیب ‌زمینی

اگر به‌دنبال یک غذا با تن ماهی و سیب زمینی هستید که نه‌تنها سریع درست شود بلکه خوشمزه و دوست‌داشتنی هم باشد، کوکو تن ماهی بهترین گزینه برای شماست. این کوکو دقیقا مشابه با کوکو سیب‌زمینی تهیه می‌شود با این تفاوت که به ان تن ماهی هم اضافه می‌شود.

کوکو ی تن ماهی

مواد لازم:

  • تن ماهی: ۱ قوطی
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو تن ماهی:

  • سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و رنده ریز کنید. سپس آب سیب‌زمینی را با فشار دست بگیرید تا کامل گرفته شود.
  • پیاز را هم رنده ریز کنید و به سیب‌زمینی اضافه کنید.
  • آب تن ماهی را جدا کنید سپس تن ماهی را به‌همراه جعفری خرد شده به موادتان اضافه کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه بشکنید و به‌همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی اضافه کنید.
  • مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • در یک تابه‌ی نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
  • از مواد کوکو به اندازه‌ی دلخواه بردارید و در تابه پهن کنید.
  • هر دو طرف کوکو را به‌طور کامل سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
  • در آخر کوکو‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

۳. سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی یک سالاد ساده، خوشمزه و مقوی است که به‌دلیل سادگی در تهیه و طعم دلچسبی که دارد به‌عنوان پیش غذا، میان وعده یا حتی غذای اصلی می‌توانید آن را سرو کنید.

سالاد تن ماهی

مواد لازم:

  • سیب زمینی متوسط:۲ عدد
  • کنسرو تن ماهی:۱ عدد
  • خیار شور:۴ عدد متوسط
  • نخود فرنگی:۴ قاشق غذاخوری
  • شوید تازه:۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: به مقدار کافی
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار کافی
  •  پیازچه: به مقدار کافی

طرز تهیه:

  • سیب زمینی ها را پوست کنده، خرد کرده و در قابلمه ای با آب بجوشانید تا نرم شوند.
  • کنسرو تن ماهی را در آب جوش قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
  • پیازچه‌ها و شوید و خیارشورها را ریز خرد کنید.
  •  بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها پخت اجازه دهید خنک شوند سپس به‌صورت نگینی خرد کنید.
  • وقتی تن ماهی پخته شد، روغن اضافی آن را خارج کرده و ریش‌ریش کنید.
  • تمام مواد از جمله سیب زمینی، پیازچه، شوید، تن ماهی، نخود فرنگی، سس مایونز، خیارشور و ادویه را مخلوط کنید.
  • مخلوط را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۴. پلوتن، غذا با تن ماهی و برنج

پلوتن ماهی در واقع همان شوید پلو با تن ماهی است که به‌عنوان یک غذای فوری و خوشمزه شناخته می‌شوید. این غذا به دلیل سادگی در پخت و مواد اولیه در دسترس، انتخابی مناسب برای مواقعی است که وقت کافی برای آشپزی ندارید و می‌خواهید سریع یک غذای خوشمزه و مقوی مهیا کنید.

پلو با تن ماهی

مواد لازم:

  • تن ماهی: ۱ عدد
  • برنج: ۲ پیمانه
  • شوید تازه یا خشک: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و روغن: به مقدار لازم
  • پیاز: ۱ عدد

طرز تهیه:

  • ابتدا برنج را به همراه یک قاشق غذاخوری نمک به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خیس می‌کنیم.
  • سپس کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه آب روی شعله قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه می‌جوشانیم. در این مدت پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه‌ای جداگانه با کمی روغن تفت می‌دهیم.
  • وقتی پیاز طلایی شد، تن ماهی را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مخلوط پیاز و تن ماهی به خوبی تفت بخورد. سپس مخلوط را کنار می‌گذاریم.
  • در مرحله بعد، شوید تازه یا خشک را آماده کرده و خرد می‌کنیم.
  • سپس یک قابلمه آب را روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد، برنج خیس شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن می‌جوشانیم. یک دقیقه مانده به پایان، شوید را اضافه می‌کنیم.
  • برای ته‌دیگ پلو از سیب‌زمینی حلقه شده یا نان استفاده می‌کنیم. سپس به ترتیب در قابلمه لایه‌ای از برنج، مخلوط پیاز و تن ماهی و باز هم برنج می‌ریزیم. در انتها، دم‌کن را روی قابلمه می‌گذاریم و به مدت ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا پلو با تن ماهی و شوید آماده شود.

۵. گوجه پلو با تن ماهی

یکی دیگر از انواع غذا با تن ماهی و برنج، گوجه‌پلو و تن ماهی است. ترکیب گوجه و تن ماهی در نگاه اول شاید عجیب به نظر برسد، اما کافی است یک بار این غذای خوشمزه را امتحان کنید تا طعم بی‌نظیر آن شما را به طرفدار همیشگی خود تبدیل کند.

در این روش پخت، به جای استفاده از شوید، از گوجه فرنگی برای طعم‌دهی به پلو استفاده می‌شود. گوجه‌ها عطر و طعمی دلنشین به پلو می‌دهند و ترکیب آن با تن ماهی، تجربه‌ای منحصر به فرد را برای شما رقم خواهد زد. بنابراین اگر به دنبال طعمی جدید و متفاوت هستید، حتما این غذا را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • تن ماهی: ۱ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • پیازچه: ۳ ساقه
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • سیر: ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • زعفران: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد

طرز تهیه:

  • برنج را به همراه نمک به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر له شده در روغن تفت دهید تا پیاز شیشه‌ای شود.
  • گوجه‌فرنگی‌های نگینی خرد شده را به پیازها اضافه کرده و بگذارید آبشان کشیده شود.
  • رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید.
  • تن ماهی پخته را به همراه جعفری و پیازچه خرد شده بیفزایید.
  • آب را جوش بیاورید و برنج خیس را به مدت ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکش کنید.
  • برای ته دیگ نان یا سیب‌زمینی بچینید و به‌صورت لایه‌ای برنج و مواد پلو را اضافه کنید.
  • در آخر زعفران و کره را اضافه کرده و بگذارید پلو به مدت ۲۰ تا ۳۰ دم بکشد.

 

۶. پیتزا تن ماهی، ترکیبی لذیذ از تن ماهی و پنیر پیتزا

اگر به‌دنبال یک غذا با تن ماهی و پنیر پیتزا هستید پیشنهاد می‌کنیم پیتزا تن ماهی را امتحان کنید. پیتزا تن ماهی یکی از انواع پیتزا است که به جای گوشت و سوسیس کالباس در آن از تن ماهی استفاده می‌شود. ترکیب طعم شور و تند تن ماهی با طعم لذیذ پنیر پیتزا قطعا مزه‌ای فوق‌العاده ایجاد می‌کند که نظر هر کسی را به‌خود جلب می‌کند.

پیتزا با تن ماهی

این نوع پیتزا برای کسانی که به‌دنبال یک غذا با طعم متفاوت و جدید و البته مقوی، به صرفه و سرشار از پروتئین هستند، مناسب است.

مواد لازم:

  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای‌: ۲ عدد
  • پیاز خرد شده‌: ۲ عدد
  • زیتون بدون هسته‌: ۳ قاشق غذاخوری
  • تن ماهی‌: ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر پیتزا‌: ۳ عدد
  • پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

  • پیازها را خرد کرده و درون تابه بریزید و کمی تفت دهید
  • گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و در کنار پیاز تفت دهید تا نرم شود
  • ظرف پیتزا را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر پیتزا را روی آن بگذارید.
  • مواد تفت خورده درون تابه را روی خمیر بریزید.
  • تن ماهی، فلفل دلمه و زیتون را اضافه کنید.
  • پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
  • پیتزا را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر