شناسه خبر: ۳۷۰۱
لینک کوتاه کپی شد

لازانیا به روش مریم امیرجلالی

لازانیا فوری به روش مریم امیرجلالی + ویدیو طرز تهیه

مریم امیرجلالی علاوه بر حرفه بازیگری، به آشپزی هم علاقمند است و دستور پخت غذاهای خود را به اشتراک می گذارد. این بار طرز تهیه لازانیا به سبک مریم امیرجلالی را در ویدیو می توانید ببینید.

مریم امیرجلالی
ترینی‌ها :

مریم امیرجلالی بازیگر سریال های تلویزیون است که بیشتر با فیلم های طنز سه در چهار، خانه به دوش و ... شناخته شد. مریم امیرجلالی مدتی است که صفحه مجازی خود به آموزش آشپزی هم می پردازد. در این ویدیو می توانید طرز تهیه لازانیا را به روش مریم امیرجلالی ببینید.

مواد لازم برای پخت لازانیا:

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی: 400 گرم
  • پنیر موزارلا: 400 گرم
  • وزق لازانیا: 375 گرم
  • قارچ خورد شده: 250 گرم
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • شیر: دو لیوان
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل، پودر پاپریکا: به اندازه یک قاشق چای خوری

روش پخت لازانیا توسط مریم امیرجلالی

درست کردن مواد لازانیا

  • ابتدا پیاز را کمی تفت دهید.
  • ادویه های مخصوص را اضافه کنید.
  • گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید.
  • وقتی گوشت چرخ کرده کاملا باز شد و با پیاز مخلوط شد، رب گوجه را اضافه کنید.
  • پس از اینکه رب با مواد مخلوط شد، قارچ های خرد شده را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد لازانیا جا بیفتد.

درست کردن سس لازانیا

  • کره را در ماهیتابه قرار دهید تا آب شود.
  • آرد را به کره اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود تا خامی آرد گرفته شود.
  • شیر را به آرد و کره اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا سس سفید کاملا مخلوط و غلیظ شود.

در آخر لایه های لازانیا را طبق ویدیو و گفته های خانم امیرجلالی بچینید. نوش جان

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر