شناسه خبر: ۲۵۸۱
لینک کوتاه کپی شد

مواد لازم مرغ آلبالویی | روش تهیه مرغ آلبالویی

ناهار امروز: خوشمزه تر از مرغ آلبالویی سراغ ندارم که یادت بدم + روش تهیه

ناهار امروز یه مرغ آلبالویی خوشمزه و شمالیه که مطمئن باشین از درست کردنش پشیمون نمی شین. روش تهیه رو ترین تاپ بهتون یاد میده.

مرغ آلبالویی

پر بازدید

ترینی‌ها :

مرغ آلبالویی که یه ترکیب بهشتی از مرغ و آلبالوئه یه غذای خیلی خوشمزه و خفن شمالی. شما می تونین مرغ آلبالویی رو برای مهمان ها درست کنید یا آخر هفته و واسه ناهار، کنار خانوادتون نوش جان کنید. مرغ آلبالویی رو چطوری درست کنیم که مجلسی باشه؟ ما بهتون یاد میدیم. همراهمون باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ آلبالویی

آلبالو ۲ پیمانه
فیله مرغ  ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
برنج  ۲ پیمانه
شکر ۱-۲ قاشق غذاخوری
پیاز  ۱ عدد
زعفران به مقدار دلخواه
آب آلبالو

۱/۲ پیمانه

 

مرغ آلبالویی

 

شیوه تهیه مرغ آلبالویی

آماده سازی آلبالو

  • درون قابلمه مناسبی آلبالوها و شکر را بریزید با کمک قاشق میوه‌های هسته گرفته شده را زیر و رو کنید تا همه‌ی قسمت‌های آلبالوها به شکر آغشته شود.

  • حال درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.

  • ۳-۴ دقیقه منتظر بمانید تا آب اضافی میوه‌ها به کمک شکر شروع به خارج شدن و جوشیدن کند.

  • با توجه به سایز قابلمه و حرارت ممکن است حدود ۱۰دقیقه‌ای زمان لازم باشد تا آلبالوها نیم‌پز شوند.

آماده سازی مرغ

  • درون قابلمه مناسبی مقداری آب ریخته و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید.

  • حال تکه‌های مرغ (فیله یا تکه‌های مرغ استخوان‌دار) را درون قابلمه و آب در حال جوش بریزید و ۸-۱۰ دقیقه به آن زمان دهید تا مرغ‌ها درون آب، بجوشند.

  • برای داشتن مرغی سالم‌تر، خوش بوتر و خوشمزه‌تر به شما پیشنهاد می‌کنیم که این مرحله را حتما اجرا کنید. با این کار مقدار زیادی از هورمون های مرغ گرفته می‌شود که شما به صورت کف‌های خاکستری و سیاه رنگی که پس از جوشیدن مرغ روی سطح آب نمایان می شوند، مشاهده خواهید کرد.

  • پس از گذشت زمان اعلام شده حرارت را خاموش و تکه های مرغ را از قابلمه خارج و با کمی اب بشویید و درون آب‌کش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

  • زعفران دم‌کرده را با کمک براش،فرچه و یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید روی تمای قسمت‌های مرغ بمالید.

  • این کار را طی چند مرحله تکرار کنید تا تمام قسمت‌های مرغ به خوبی رنگ و بوی زعفران به خود گیرند.

پختن مرغ

  • درون تابه مناسبی مقداری کره بریزد و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازها را به تابه اضافه کنید و کمی آن‌ها تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند.

  • در همین مرحله مقداری فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر فلفل آزاد شود.

  • حالا تکه‌ها مرغ طعم‌دار شده را درون تابه قرار دهید و هر طرف مرغ را چند دقیقه‌ای تفت دهید تا مرغ ها نیز کمی طلایی و برشته شوند.

  • در همین مرحله مقداری آب آلبالو(اگر در دسترس ندارید از آب یا کمی رب آلبالو نیز می‌توانید استفاده کنید) را به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ‌ها بهخوبی پخته شوند.

  • اگر تمایل دارید این غذا را در کنار برنج سرو کنید، از این زمان کمک بگیرید و تا پخته شدن مرغ‌ها ، برنج را به صورت کته‌ای یا پلویی برای پخت آماده کنید.

 

مرحله آخر تهیه غذا

  • در آخرین مرحله از پخت این غذا نوبت به اضافه کردن عضو اصلی و جدا نشدنی آن، یعنی آلبالو می‌رسد.

  • آلبالوهای را که در مرحله اول آماده کرده بودید به ترکیب درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببنید و ۱۰-۲۰ دقیقه زمان دهید تا عطر و طعم آلبالوها با مرغ به خوبی ترکیب شود و در پایان با اضافه کردن کمی نمک طعم نهایی غذا را بالانس کنید.

  • با توجه به روش پختی که در بالا به شما آموزش داده شد آلبالوهای شما تقریبا شکل خود را کمی حفظ می‌کنند و در غذایتان مشخص هستند. حال اگر تمایل دارید که آلبالوها بافت وشکل خود را از دست دهند و سس مرغ آلبالویی شما شکل غلیظ‌تری به خود گیرید.

  • می توانید در همان مرحله چهارم با اضافه کردن آب به مرغ‌ها برای پخت، آلبالوهای خود را نیز اضافه کنید.

  • با بالا رفتن زمان پخت آلبالوها شکل خود را از دست می دهند و حالت له شده ای خواهند داشت.

نکات تهیه غذا

  •     اضافه کردن شکر به آلبالوها کاملا سلیقه‌ای و متناسب به ذائقه شماست.

  •     همچنین درجه ترشی یا ملس بودن آلبالوها نیز متفاوت است، یکی از میوه‌ها را بچشید و با توجه به درجه ترشی آن مقدار شکر را کمتر یا بیشتر به آن اضافه کنید.

  •     اگر آلبالوهای شما بافت سفتی داشتند، شما میتوانید در مرحله اول پخت آن‌ها کمی آب به قابلمه اضافه کنید تا آلبالوها بیشتر پخته و نرم‌تر شوند.

  •     اگر برای طعم‌دار کردن مرغ، زعفران در دسترس ندارید، در همان مرحله سوم پس از آب‌کشی مرغ‌ها درون ظرف مناسبی مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و به تمام قسمت‌های تکه‌های مرغ بمالید، به طوری که همه جای مرغ‌ها طعم و رنگ زردچوبه و فلفل را به خود گیرند

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد