شناسه خبر: ۲۵۸۱
لینک کوتاه کپی شد

مواد لازم مرغ آلبالویی | روش تهیه مرغ آلبالویی

ناهار امروز: خوشمزه تر از مرغ آلبالویی سراغ ندارم که یادت بدم + روش تهیه

ناهار امروز یه مرغ آلبالویی خوشمزه و شمالیه که مطمئن باشین از درست کردنش پشیمون نمی شین. روش تهیه رو ترین تاپ بهتون یاد میده.

مرغ آلبالویی
ترینی‌ها :

مرغ آلبالویی که یه ترکیب بهشتی از مرغ و آلبالوئه یه غذای خیلی خوشمزه و خفن شمالی. شما می تونین مرغ آلبالویی رو برای مهمان ها درست کنید یا آخر هفته و واسه ناهار، کنار خانوادتون نوش جان کنید. مرغ آلبالویی رو چطوری درست کنیم که مجلسی باشه؟ ما بهتون یاد میدیم. همراهمون باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ آلبالویی

آلبالو ۲ پیمانه
فیله مرغ  ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
برنج  ۲ پیمانه
شکر ۱-۲ قاشق غذاخوری
پیاز  ۱ عدد
زعفران به مقدار دلخواه
آب آلبالو

۱/۲ پیمانه

 

مرغ آلبالویی

 

شیوه تهیه مرغ آلبالویی

آماده سازی آلبالو

  • درون قابلمه مناسبی آلبالوها و شکر را بریزید با کمک قاشق میوه‌های هسته گرفته شده را زیر و رو کنید تا همه‌ی قسمت‌های آلبالوها به شکر آغشته شود.

  • حال درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.

  • ۳-۴ دقیقه منتظر بمانید تا آب اضافی میوه‌ها به کمک شکر شروع به خارج شدن و جوشیدن کند.

  • با توجه به سایز قابلمه و حرارت ممکن است حدود ۱۰دقیقه‌ای زمان لازم باشد تا آلبالوها نیم‌پز شوند.

آماده سازی مرغ

  • درون قابلمه مناسبی مقداری آب ریخته و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید.

  • حال تکه‌های مرغ (فیله یا تکه‌های مرغ استخوان‌دار) را درون قابلمه و آب در حال جوش بریزید و ۸-۱۰ دقیقه به آن زمان دهید تا مرغ‌ها درون آب، بجوشند.

  • برای داشتن مرغی سالم‌تر، خوش بوتر و خوشمزه‌تر به شما پیشنهاد می‌کنیم که این مرحله را حتما اجرا کنید. با این کار مقدار زیادی از هورمون های مرغ گرفته می‌شود که شما به صورت کف‌های خاکستری و سیاه رنگی که پس از جوشیدن مرغ روی سطح آب نمایان می شوند، مشاهده خواهید کرد.

  • پس از گذشت زمان اعلام شده حرارت را خاموش و تکه های مرغ را از قابلمه خارج و با کمی اب بشویید و درون آب‌کش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

  • زعفران دم‌کرده را با کمک براش،فرچه و یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید روی تمای قسمت‌های مرغ بمالید.

  • این کار را طی چند مرحله تکرار کنید تا تمام قسمت‌های مرغ به خوبی رنگ و بوی زعفران به خود گیرند.

پختن مرغ

  • درون تابه مناسبی مقداری کره بریزد و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازها را به تابه اضافه کنید و کمی آن‌ها تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند.

  • در همین مرحله مقداری فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر فلفل آزاد شود.

  • حالا تکه‌ها مرغ طعم‌دار شده را درون تابه قرار دهید و هر طرف مرغ را چند دقیقه‌ای تفت دهید تا مرغ ها نیز کمی طلایی و برشته شوند.

  • در همین مرحله مقداری آب آلبالو(اگر در دسترس ندارید از آب یا کمی رب آلبالو نیز می‌توانید استفاده کنید) را به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ‌ها بهخوبی پخته شوند.

  • اگر تمایل دارید این غذا را در کنار برنج سرو کنید، از این زمان کمک بگیرید و تا پخته شدن مرغ‌ها ، برنج را به صورت کته‌ای یا پلویی برای پخت آماده کنید.

 

مرحله آخر تهیه غذا

  • در آخرین مرحله از پخت این غذا نوبت به اضافه کردن عضو اصلی و جدا نشدنی آن، یعنی آلبالو می‌رسد.

  • آلبالوهای را که در مرحله اول آماده کرده بودید به ترکیب درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببنید و ۱۰-۲۰ دقیقه زمان دهید تا عطر و طعم آلبالوها با مرغ به خوبی ترکیب شود و در پایان با اضافه کردن کمی نمک طعم نهایی غذا را بالانس کنید.

  • با توجه به روش پختی که در بالا به شما آموزش داده شد آلبالوهای شما تقریبا شکل خود را کمی حفظ می‌کنند و در غذایتان مشخص هستند. حال اگر تمایل دارید که آلبالوها بافت وشکل خود را از دست دهند و سس مرغ آلبالویی شما شکل غلیظ‌تری به خود گیرید.

  • می توانید در همان مرحله چهارم با اضافه کردن آب به مرغ‌ها برای پخت، آلبالوهای خود را نیز اضافه کنید.

  • با بالا رفتن زمان پخت آلبالوها شکل خود را از دست می دهند و حالت له شده ای خواهند داشت.

نکات تهیه غذا

  •     اضافه کردن شکر به آلبالوها کاملا سلیقه‌ای و متناسب به ذائقه شماست.

  •     همچنین درجه ترشی یا ملس بودن آلبالوها نیز متفاوت است، یکی از میوه‌ها را بچشید و با توجه به درجه ترشی آن مقدار شکر را کمتر یا بیشتر به آن اضافه کنید.

  •     اگر آلبالوهای شما بافت سفتی داشتند، شما میتوانید در مرحله اول پخت آن‌ها کمی آب به قابلمه اضافه کنید تا آلبالوها بیشتر پخته و نرم‌تر شوند.

  •     اگر برای طعم‌دار کردن مرغ، زعفران در دسترس ندارید، در همان مرحله سوم پس از آب‌کشی مرغ‌ها درون ظرف مناسبی مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و به تمام قسمت‌های تکه‌های مرغ بمالید، به طوری که همه جای مرغ‌ها طعم و رنگ زردچوبه و فلفل را به خود گیرند

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر