شناسه خبر: ۹۸۷
لینک کوتاه کپی شد

تیرامیسو فنجانی | طرز تهیه دسر تیرامیسو | دسر خوشمزه

این دسر رو درست کنی همه عاشقت میشن! | طرز تهیه دسر ترامیسو فنجانی

دسر از خوراکی هایی است که هیچکس نمی تواند از خوردن آن بگذرد. در این مطلب طرز تهیه دسر تیرامیسو را به روش جدید و خوشمزه تری ارائه کرده ایم.

دسر

پر بازدید

ترینی‌ها :

دسر ها از خوشمزه ترین خوراکی ها بر سر میز هستند. دسر ها انواع متفاوتی دارند که بر اساس ذائقه تان میتوانید هریک از آنها را درست کرده و امتحان کنید. دسر امروز که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم یک دسر بسیار شناخته شده است اما با این رسپی میتوانید این دسر را متفاوت تر از همیشه مخصوصا برای مهمان هایتان در عید نوروز درست کنید.

 

طرز تهیه دسر تیرامیسو فنجانی

مواد لازم برای تهیه دسر فنجانی

شیر: ۱ لیتر

آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته گل: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ لیوان سرخالی

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

خامه صبحانه: ۲ پاکت

پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی پور ساده: ۱ بسته

گردو خرد شده: ۱ فنجان

شکلات تخته‌ای: ۱۲۰ گرم

نکات مربوط به مواد اولیه

۱ ـ نکات مربوط به پنیر خامه‌ای

پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

۲ ـ نکات مربوط به بیسکوییت

بیسکوییت پتی‌پور از جمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده می‌شود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این دسر می‌توانید به جای بیسکوییت پتی‌پور از بیسکوییت مادر و یا هر نوع بیسکوییت وانیلی ساده نیز استفاده کنید.

۳ ـ نکات مربوط به نشاسته گل

نشاسته حاوی فیبر، گندم، کلسیم و ویتامین بی است که در عین حال بسیار کم کالری است. نشاسته در بدن به قند تبدیل می‌شود و به همین دلیل برای تأمین انرژی مناسب است. نشاسته برای تنظیم قند خون، تقویت معده، و بهبود سرفه و گرفتگی صدا بسیار موثر است. منبع اصلی نشاسته گندم، ذرت و سیب زمینی است. در تهیه نشاسته گل ابتدا دانه گندم را در آب خیس می‌کنند تا دانه‌ها حجیم شوند. بعد برای شکستن پوسته بیرونی آن‌ها را آبکشی می‌کنند تا جوانه به دست بیاید و در یک روند جداسازی نشاسته گل را از جوانه آن جدا می‌کنند. نشاسته گل به صورت پودر، شربت و حجیم در بازار موجود است که برای تهیه دسر فنجانی نوع حجیم آن کاربرد دارد.

۴ ـ نکات مربوط به شکلات

اگر ذائقه شما شیرینی‌پسند است، می‌توانید از شکلات تخته‌ای شیرین استفاده کنید و اگر به شیرینی علاقه‌ای ندارید، از آنجا که مواد اولیه این دسر دارای شکر است، بهتر است که از شکلات تخته‌ای تلخ و کم شیرینی استفاده کنید.

طرز تهیه دسر تیرامیسو فنجانی

۱ ـ برای شروع کار ابتدا آرد و نشاسته را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد و نشاسته کاملا حل شود؛ سپس شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم شروع به جوشیدن کند و به غلظت برسد. وقتی دسر غلیظ شد و ریزجوش زد، اجاق گاز را خاموش کنید.

۲ ـ در این مرحله پنیر خامه‌ای و یک پاکت خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر و خامه با مواد دسر مخلوط شوند. حالا بیسکوییت را خرد کنید و به صورت مساوی به اندازه یک لایه داخل لیوان‌های دسر بریزید؛ سپس یک لایه از دسر آماده را روی بیسکوییت‌ها بریزید و کمی گردوی خرد شده بپاشید. دوباره یک لایه بیسکوییت خرد شده بریزید و لایه رویی لیوان را با مایه دسر بپوشانید. لیوان‌ها را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و خنک شود.

۳ ـ برای تهیه سس روی دسر یک پاکت خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا خامه گرم شود؛ سپس شکلات تخته‌ای را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کمی خنک شد، آن را روی لیوان‌های دسر بریزید و با مغز گردو یا خلال پسته تزیین کنید، نوش جان.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر