معرفی بازی اندروید خوب | بازی سرگرم کننده برای اندروید
بازی اندروید خوب میخوای؟ اینجا چندتا بازی خفن معرفی کردیم!
اگر شما هم هر لحظه و هرجا میل به بازی کردن دارید و همیشه برای نصب بازی روی گوشی اندرویدی خودتان مشکل دارید و احتیاج به یک لیست برای انتخاب بهتر بازی دارید ما یک لیست جامع برای بازی اندروید تهیه کرده ایم.
پر بازدید
یکی از مشکلات گیمر ها انتخاب بازی اندروید است اما این به معنی محدودیت این پلتفرم برای ساخت بازی نیست بلکه انتخاب از بین هزاران هزار بازی ساخته شده آدم را گیج و سردرگم میکند. ما برای ایکه این دغدغه گیمر ها یعنی انتخاب بازی اندروید رفع شود از بین چندین بازی گزینه هایی را انتخاب کرده و در این مطلب جمع آوری کرده ایم. امید است از بین بازی های این لیست بهترین بازی اندروید را پیدا کنید.
شاید ده سال پیش، زمانی که سیستم عامل «اندروید» (Android) رسما منتشر شد، اگر کسی میگفت این پلتفرم قرار است در آینده به یکی از رایجترین و محبوبترین پلتفرمهای بازی تبدیل شود و با کنسولهای بازی رقابت کند حرفش را باور نمیکردیم. چون قبل از آن هر چیزی که روی موبایلها دیده بودیم، به یکسری بازی پیکسلی یا گرافیکهای تاریخ گذشته محدود میشد. اما با گذشت زمان همه چیز تغییر کرد. حالا تنها کافی است نگاهی به اطراف خود بیندازید تا ببینید تقریبا تمامی آدمها امروزه به گوشیهای هوشمند دسترسی دارند و شاید با اینکه گیمر نباشند، اما حداقل یکی دو بازی را روی گوشی خود نصب کردهاند تا در مواقع بیکاری یا فراغت به تجربه آن مشغول شوند. بنابراین، اگر بگوییم پلتفرم اندروید (یا iOS) در حال حاضر بازار بزرگتری نسبت به کنسولها دارد، حرف اشتباهی نزدهایم. شاید بد نباشد که بدانید الان کشور ما چیزی حدود ۲۸ میلیون نفر گیمر دارد که از این تعداد، ۸۸ درصد آنها از پلتفرمهای موبایل استفاده میکنند! در این چند سال اخیر هم بارها دیدهایم که شرکتهای معروف زیادی به حوزه انتشار بازیهای موبایلی روی آوردهاند و بعضا حتی بازیهای کنسولی خود را هم برای این دستگاهها منتشر کردهاند.
از آنجایی که ساخت و تولید محتوا برای اندروید محدودیت خاصی ندارد و همه افراد میتوانند برای آن نرمافزار بسازند، روزانه شاهد انتشار دهها بازی و برنامه مختلف هستیم و همین باعث شده تا پیدا کردن یک بازی بهدرد بخور و باکیفیت و چرخ زدن در گوگلپلی یا اپاستورهای مشابه کاری بسیار طاقت فرسا و زمانبر باشد. ما هم برای اینکه کارتان کمی راحتتر شود، تصمیم گرفتیم تا در مقالهای ۱۰۰ بازی برتر پلتفرم اندروید را معرفی کنیم.
فقط توجه داشته باشید که این لیست قرار نیست تمام بازیهای باکیفیت اندروید را در خود جای دهد! هر هفته، هر ماه و هر سال صدها بازی برای این پلتفرم عرضه میشود که ارزش بازی کردن را دارند. جدا از این، تنوع به شدت بالای بازیها سبب شده تا جمعآوری و انتخاب ۱۰۰ بازی برتر اساسا غیرممکن شود. با تمام این صحبتها، سعی شده در این مقاله بازیهایی معرفی شوند که بتوانند عمده افراد را راضی کنند و محدود به یک دسته یا گروه خاص نشوند. ممکن است بعد از خواندن این مقاله به خود بگویید که «پس فلان بازی کجاست؟» یا «این بازی مفتش هم گرون است، آنوقت شما جزء بهترین بازی های اندروید حسابش کردید؟» و… شاید حق با شما باشد، اما معیار انتخاب بازیها به این صورت بوده که در هر سبکی، حداقل یک بازی مطرح را معرفی کنیم و با این حساب هم باز هم کلی اثر دیگر بوده که کیفیت بالایی داشتند، اما به خاطر محدود بودن تعداد انتخابها نتوانستیم آنها را در این مطلب جای دهیم. بهترین کار این است که اگر از یک بازی لذت بردید و آن را در لیست زیر ندیدید، در بخش نظرات معرفیش کنید تا بقیه افراد هم بتوانند لذتش را ببرند.
این مقاله هدف دیگری هم دارد و آن این است که بیاید بهترین بازی های اندروید را، فارق از محبوبیت و شهرتشان، برای افرادی که تازه میخواهند با این پلتفرم مشغول به بازی شوند معرفی کند. بنابراین اگر Angry Birds یا Clash of Clans را دیدید، زیاد تعجب نکنید!
۱. Monument Valley 1 & 2
Monument Valley از جمله بازیهایی است که نباید به هیچ وجه آن را از دست بدهید. در واقع بهتر است اینطور بگوییم که Monument Valley ترکیبی از بازی Journey و آثار موریس اشر به حساب میآید و مخاطب خود را در یک دنیای عمیق با طراحی بینظیر قرار میدهد. در هر دو قسمت بازی، شما در نقش یک شاهزاده قرار میگیرید و وظیفه دارید تا پازلهای مختلفی که در سر راهتان قرار میگیرد را حل کنید. تنها کافی است دقایقی به تجربه بازی بنشینید تا متوجه شوید که همه چیز این اثر، اعم از طراحی محیط، موسیقیها، سیستم کنترل کاراکتر و… در بالاترین سطح خود قرار دارند.
۲. Vainglory
شاید Vainglory در حال حاضر یکی از بهترین بازی های اندروید در سبک MOBA باشد. فریمریت بالا، سرورهای خوب و گیمپلی سرگرمکننده از نمونههایی هستند که این بازی را ارزشمند میکند. همانند سایر آثاری که در سبک MOBA قرار دارند، میتوانید با دیگر افراد یک تیم تشکیل دهید و با سایر بازیکنان رقابت کنید. جدا از همه اینها، سازندگان تا به حال ۲۵ قهرمان برای بازی ساختهاند که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. از آنجایی که Vainglory رایگان است، تجربه کردن آن ضرری ندارد و حتی ممکن است شما را به این سبک علاقهمند سازد.
۳. Lara Croft Go
اول از هر چیز باید بدانید که این بازی هیچ ارتباطی Pokemon Go ندارد و گیمپلی آن در مقایسه با مجموعه Tomb Raider کاملا متفاوت است. Lara Croft Go یک پازل نوبتی است که در آن باید دشمنان را بکشید و معماهای مختلف را حل کنید. خوشبختانه بر خلاف عناوین همسبک، در این بازی محدودیتی برای حرکت کاراکتر وجود ندارد و همین موضوع باعث شده تا با چالشهای آسانتری روبهرو شویم. با اینکه Lara Croft Go خیلی کوتاه است و سریعا به پایان میرسد، اما در حال حاضر بهترین راهی است که میتوانید حال و هوای بازیهای Tomb Raider را روی اندروید حس کنید.
۴. Minecraft: Pocket Edition
واقعا بعید است که با بازی «ماینکرفت» آشنایی نداشته باشید یا حداقل اسم آن به گوشتان نخورده باشد. شاید ظاهر ماینکرفت کمی غلط انداز باشد، اما مطمئن باشید که این بازی میتواند تمامی افراد را (چه بزرگسالان و چه کودکان) را سرگرم خود کند. در یکی از بهروزرسانیهای بازی امکانی فراهم شده تا افراد بتوانند با کاربران دیگر پلتفرمها به صورت همزمان بازی کنند. بنابراین بهراحتی میتوانید با دوستان خود به بازی مشغول شوید و دنیای مخصوص به خود را بسازید.
۵. Jetpack Joyride
Jetpack Joyride شاید یکی از اولین بازیهای خوب اندروید باشد که سالهای قبل برای موبایلها و تبلتها منتشر شد؛ با این حال، این حقیقت را نمیتوان کتمان کرد که این اثر هیچوقت قدیمی نمیشود! بازی شما در نقش «بری استیکفرایز» قرار میدهد و تنها کاری که باید بکنید این است که با جتپک خود، در دنیای بیپایان بازی پرواز کنید و سکهها را جمع نمایید. در این بین هم مواردی مثل شخصیسازی کاراکتر، جتپکهای جدید، قدرتهای مخصوص و… باعث شده تا بازی همواره جذابیت خود را حفظ کند.
۶. Her Story
اگر علاقهای به بازیهای داستانی ندارید و فقط گیمپلی برایتان اهمیت زیادی دارد، Her Story به دردتان نمیخورد. اما اگر برعکس، عاشق بازیهای داستانی با یک ماجرا و روایت عمیق هستید، Her Story برای شما ساخته شده! این اثر که بیشتر شبیه به مستندهای جنایی است، دسترسی کامل یک پایگاه اطلاعاتی پلیس را به بازیکنان میدهد و آنها وظیفه دارند در طول این مسیر تصمیمات مهمی را اتخاذ کنند. «سم بارلاو» یکی از نویسندگان و طراحان بازی Silent Hill، وظیفه ساخت این اثر را بر عهده داشته است.
۷. Limbo
Limbo در زمان انتشار خود توانست موفقیتهای کمنظیری را بهعنوان یک اثر مستقل به دست بیاورد و همین باعث تا راه خود را به دیگر پلتفرمها هم باز کند. Limbo شما را در نقش یک پسر کوچک قرار میدهد که در برزخ بیدار میشود؛ بدون هیچگونه توضیح اضافی! عمده کاری که در طول داستان انجام میدهید، حل کردن پازل و معما است که اتفاقا بسیار خوب طراحی شدهاند و شما را به چالش میکشند. هنگامی که بازی برای کنسولها عرضه شد، عدهای معترض بودند که چرا بازی در ۴ الی ۶ ساعت به پایان میرسد. این مقدار ساعت شاید برای بازیهای کنسولی بسیار کم باشد، ولی بهعنوان یک بازی موبایلی بسیار مناسب بوده و بهراحتی میتواند رضایت مخاطب را جلب کند.
۸. The Banner Saga
بازیهای عمیقی که محیط بزرگی را در اختیار مخاطب قرار میدهند، روی اندروید بسیار کم هستند و کمتر افرادی دنبال ساخت اینگونه آثار میروند. با این حال، The Banner Saga یک نمونه از همین آثار است که شما را در عصر وایکینگها قرار میدهد. همچنین در طول داستان کنترل بیش از ۲۵ کاراکتر مختلف را در هفت کلاس مختلف به دست میگیرید. گفتنی است که مبارزات بازی به صورت نوبتی انجام میشود، ولی خوشبختانه هیچ مشکلی از لحاظ کنترل در این قسمت وجود ندارد و به تجربه بازی لطمهای نمیزند.
9. Super Mario Run
Super Mario Run اولین سوپر ماریویی است که به صورت رسمی از سوی نینتندو برای موبایلها عرضه شد و همانمطور که از نامش پیداست، در سبک Runner قرار دارد. اگر پیش از این، یکی از بازیهای سوپر ماریو را تجربه کرده باشید حتما با مکانیکهای آن کاملا آشنا هستید، چرا که با همان المانهای همیشگی سر و کار داریم. بازی دارای سه حالت مختلف است که هر کدام از آنها ویژگیهای مخصوص به خود را دارند. Super Mario Run در ابتدا به صورت انحصاری روی اپل استور منتشر شد و مدتی پس از آن برای دستگاههای اندروید هم در دسترس قرار گرفت.
۱۰. The Inner World
The Inner World در سبک اشاره و کلیک قرار دارد و توسط استودیو Headup Games ساخته شده است. خیلی از افراد این اثر را جزء بهترینهای تاریخ اندروید به حساب میآورند که اگر آن را تجربه کنید، قطعا شما هم همنظر با آنها خواهید شد. در واقع The Inner World از آن دسته بازیهایی است که بعد از تمامشدنشان دنبال چیزی مشابه آنها میگردید. داستان احساسی و طنزآلود، گرافیک و انیمیشنهای فوقالعاده، موسیقی و دیالوگهای هماهنگ با جو بازی و… از ویژگیهای بارز این اثر هستند.
۱۱. Bully
یکی دیگر از بهترین بازیهای تاریخ راکاستار (استودیو سازنده GTA)، بازی Bully است. اثری که حال و هوای آن شباهتهای زیادی به مجموعه GTA دارد، با این حال بزرگترین تفاوتشان در این است که اینبار داستان بازی در یک مدرسه جریان دارد و بازیکنان در نقش یک پسر ۱۵ ساله با نام «جیمی هاپکینز» قرار میگیرند. در حال حاضر واقعا نمیتوانم اثری را همانند Bully را به یاد بیارم که ما را در چنین فضای خاص و البته دوستداشتنی قرار دهد. با اینکه سالهای زیادی از انتشار بازی میگذرد، اما مطمئن باشید که Bully همچنان ارزش تجربه کردن را دارد.
۱۲. Super Hexagon
آیا تا به حال حس کردهاید که بعضی بازیها انگار تنها هدفشان اذیت کردن مخاطب و دست انداختن آنهاست؟ Super Hexagon یکی از این نمونه بازیها به شمار میرود. در ابتدا یک سفینه فضایی کوچک در وسط صفحه وجود دارد و وقتی شروع به بازی میکنید، دیوارهای اطراف به سرعت بسته میشوند. تنها کاری که باید بکنید این است که با حرکت به سمت چپ یا راست، از طریق شکافها و فاصلههای ایجاده شده فرار کنید. موضوع وقتی سختتر میشود که بدانید دیوارها دائما در حال تغییر هستند. در ابتدا شاید انجام بازی غیرممکن به نظر برسد، اما هر چه که بیشتر بازی میکنید، بیشتر دستتان راه میافتد.
۱۳. Final Fantasy Tactics
Final Fantasy Tactics را بهراحتی میتوان جزء مشهورترین بازیهای تاریخ به حساب آورد و خوشبختانه تجربه این بازی روی دستگاههای موبایل بسیار جالب از آب در آمده است. مبارزات نوبتی و دیالوگهای بسیار خوب روی نسخه موبایل بهشدت خوب کار شدهاند و همین باعث شده تا ارزش تجربه بازی چندین برابر بیشتر شود. اگر نسخه PSP بازی را انجام داده باشید، حتما نرخ فریم بسیار پایین بازی را به یاد دارید؛ مشکلی که باعث لطمه زدن به تجربه بازیکن میشد. خبر خوب این است که در نسخه اندروید این مشکل هم رفع شده و بازی بسیار بهینه اجرا میشود. بنابراین حتی اگر در گذشته این اثر را تجربه کردهاید، مطمئن باشید که ارزش دوباره بازی کردن را دارد.
۱۴. Don’t Starve
اگر دنبال یک بازی در سبک بقا یا همان Survival میگردید، به هیچ وجه نباید این اثر را از دست بدهید. در Don’t Starve باید هر روز به دل جنگل بزنید و تا جایی که میتوانید وسیله، غذا و مهمات جمع کنید تا شب را به سلامت بگذرانید. در کنار اینها، باید با جمعآوری سنگ و چوب وسایل مختلفی را بسازید. هر وقت هم که کشته شوید، بازی به پایان میرسد و باید همه چیز را از صفر آغاز کنید. خبر بد این است که Don’t Starve اصلا آسان نیست و قرار است بارها و بارها کشته شوید!
۱۵. FRAMED 1 & 2
شخصا زمانی با این بازی آشنا شدم که «هیدئو کوجیما» (بازیساز افسانهای) آن را در صفحه توییتر خود معرفی و از آن تعریف کرد. Framed جزء دسته بازیهای معمایی است اما از خیلی جهات با آثار مشابه تفاوت دارد. کل بازی در قالب یک کمیک جریان دارد و شما باید کاری کنید که قهرمان داستان از چشم قانون مخفی شود. این وسط باید صفحات و پنلها را جوری کنار هم بگذارید که قهرمان ما بهراحتی از دست پلیسها فرار کند و به مرحله بعد برود. این دو بازی از شگفتیهای بازیهای موبایل و از بهترین بازی های اندروید هستند.
۱۶. Machinarium
Machinarium در زمان انتشار خود موفقیتهای زیادی را به دست آورد و عده زیادی از منتقدها همگی معتقد بودند که این بازی، یکی از بهترین بازیهای مستقلی است که در سبک استیم پانک ساخته شده. محیطهای افسرده و بیرحم، طراحی رباتها و… باعث شده تا دنیای بازی عمق زیادی داشته باشد. داستان Machinarium درباره ربات کوچکی است که میخواهد معشوقه خود را پیدا کنید. اگر به بازیهای «اشاره و کلیک» علاقه زیادی دارید، تا الان باید Machinarium را بازی کرده باشید. ولی اگر هنوز موفق به تجربه آن نشدهاید، بدانید که یک اثر خاص و منحصربهفرد را از دست دادهاید!
۱۷. ARK Survival Evolved
اگر دنبال ترکیب سبک بقا و البته دایناسورها هستید، این بازی بدون شک بهترین گزینهتان است. در ابتدای بازی هیچ چیزی ندارید و باید در مرور زمان با محیط اطراف آشنا شوید. در وهله اول یاد میگیرید که چگونه برای گرم کردن خود آتش درست کنید و برای به دست آوردن غذا حیوانات را شکار کنید، در نهایت هم نحوه ساخت سلاح و لباس را به منظور حفظ جان خود میآموزید. ARK Survival Evolved مدت زیادی هم است که برای کنسولها و کامپیوترهای شخصی منتشر شده و خبر خوب این است که کاربران اندروید هم میتوانند در کنار این دو گروه به تجربه بازی مشغول شوند.
۱۸. Rayman
اگر بخواهیم لیست بهترین بازیهای پلتفرمر کنسولها و موبایلها را بنویسیم، بدون تردید مجموعه بازیهای Rayman در بالای لیست قرار خواهند گرفت. از موسیقی بگیرید تا طراحی مراحل و رنگبندی آنها و… همه و همه در بالاترین سطح ممکن قرار دارند. خوشبختانه تاکنون سه بازی از این مجموعه با نامهای Rayman Jungle Run، Rayman Fiesta Run و Rayman Adventures برای اندروید منتشر شده است. اگر به سبک Endless Runners علاقه دارید، به هیچ وجه این سه بازی را از دست ندهید که همگی از بهترین بازی های اندروید هستند.
۱۹. The Wolf Among Us
این بازی توسط استودیو «تلتیل گیمز» ساخته شده؛ استودیویی که بازی موفق The Walking Dead را در کارنامه خود دارد. The Wolf Among Us بازیکنان را در نقش کلانتر یک شهر قرار میدهد و گیمپلی آن همانند سایر آثار تلتیل گیمز به درگیری با دشمنان، صحبت کردن با کاراکتر و گرفتن تصمیمات مختلف خلاصه میشود. اپیزود اول این بازی رایگان بوده و هماکنون میتوانید آن را از فروشگاه گوگلپلی دانلود کنید. با این حال برای دیدن ادامه داستان باید قسمتهای بعدی را خریداری کنید.
۲۰. PUBG Mobile
بدون شک یکی محبوبترین بازیهای امروز پلتفرم اندروید PUBG Online است. در این بازی ۱۰۰ بازیکن در یک نقشه بزرگ و بدون هیچگونه تفنگ یا تجهیزات رها میشوند و افراد وظیفه دارند تا با زیر و رو کردن محیط، اسلحه و مهمات به دست بیاورند و به جان یکدیگر بیفتند! در نهایت تنها فردی که بتواند زنده بماند، برنده مسابقه خواهد بود. شاید یکی از نکات جالب بازی این باشد که ورژن موبایلی بازی نسبت به نسخه کامپیوتری آن مشکلات کمتری دارد و راحتتر اجرا میشود. PUBG Mobile را میتوانید به صورت تکنفره یا همراه با دوستان خود بازی کنید.
۲۱. Hearthstone
پلتفرم موبایل با توجه به خصوصیاتی که دارد، برای بازیهای کارتی بسیار مناسب و بهینه است. اگر به دنبال یک بازی کارتی میگردید که در همه زمینهها بهترین باشد، مخصوصا بین دیگر بهترین بازی های اندروید در این سبک، سریعا Hearthstone را تهیه کنید. این بازی توسط شرکت بلیزارد ساخته شده که در کارنامه خود آثاری مثل «دیابلو» و «وارکرفت» را دارد. Hearthstone دارای نه کلاس مختلف است که تمام آنها بر اساس دنیای World of Warcraft ساخته شدهاند و میتوانند تمامی سلایق را در بر بگیرند. در کنار اینباره دو بخش تکنفره و چندنفره هم برای بازی ساخته شده که هر کدام تجربه متفاوتی را برایتان خلق میکنند.
۲۲. Bad Piggies
این بازی دنباله غیرمستقیم سری Angry Birds به حساب میآید. تنها تفاوتش این است که اینجا خبری از پرندهها نیست و شما در نقش خوکهای معروف این مجموعه قرار میگیرید. در ابتدای هر مرحله، یکسری لوازم در اختیارتان قرار داده میشود و شما وظیفه دارید تا با آنها یک ماشین دستی بسازید و خوکها را تا خط پایان برسانید. گیمپلی اعتیادآور و معماهای چالشی از نکات مثبت بازی به حساب میآیند.
۲۳. Plants vs Zombies 1 & 2
سبک دفاع از قلعه بدون شک یکی از محبوبترین ژانرهای پلتفرمهای موبایل است و بازی Plants vs Zombies هم بدون تردید یکی از بهترین بازیهایی است که در این سبک ساخته شده! هدف اصلی شما این است که یک مشت گیاه را که هر کدام تواناییهای خاصی را دارند در کنار یکدیگر بگذارید تا مانع ورود زامبیها شوند. اینکه در چه زمانی از چه گیاهی استفاده کنید، چالش اصلی بازی به حساب میآید. Plants vs Zombies دارای چند دنیای مختلف است که هر کدام دارای چندین مرحله هستند. گیمپلی اعتیادآور و تنوع بالای بازی باعث شده تا Plants vs Zombies جزء بهترین بازی های اندروید به حساب بیاوریم.
24. Assassin’s Creed Identity
یکی از شناختهشدهترین بازیهای ویدیویی، مجموعه Assassin’s Creed است که قطعا دوستداران بازی با آن آشنایی دارند. همانند بسیاری از بازیهای کنسولی، محبوبیت این بازی فرصتی را برای سازندگان فراهم کرد که این مجموعه را به موبایلها هم بیاورند و دامنه طرفداران خود را گسترش دهند. داستان Identity در شهر ایتالیا و در دوره رنسانس جریان دارد. یکی از نکات جالب بازی این است که مراحل آن به صورت تصادفی و خودکار ساخته میشوند و ممکن است هر بار با مرحله متفاوتی روبهرو شوید، با این حال یک خط داستانی ثابت هم برای بازی در نظر گرفته شده. Assassin’s Creed Identity تنها بازی است که میتواند تجربهای نزدیک به مجموعه اصلی را روی موبایلها برایتان فراهم کند.
۲۵. Max Payne
یکی از استراتژیهای شرکت راکاستار در این چند سال اخیر، انتشار بازیهای قدیمیش برای موبایلها بوده است. Max Payne، یکی از محبوبترین بازیهای تاریخ صنعت بازی، جزء یکی از همین بازیها بوده و شرکت راکاستار هم چند سال پیش به مناسبت ده سالگی این سری، آن را برای تبلتها و موبایلها منتشر کرد. مثل اکثر بازیهای تیراندازی سوم-شخص در ابتدا کار ممکن است با کنترل کاراکتر کمی به مشکل بربخورید، اما بخش داستانی و تیراندازی بازی آنقدر خوب طراحی شده که میتواند ساعتها شما را سرگرم نگه دارد و با اینکه معتقدیم این بازیها ریشه در موبایل ندارند و بهتر است روی پلتفرم دیگری تجربه شوند، اما میتوانیم آن را هم در کنار بهترین بازی های اندروید قرار دهیم، چون برخی واقعا جای دیگری برای تجربه این بازیها ندارند.
ارسال نظر