کیک شکلاتی خوشمزه | دستور کیک شکلاتی آسان و سریع
این کیک شکلاتی بدون فر و همزن سه سوته درست میشه!
اگر شما هم عاشق شیرینی و شکلات، مخصوصا کیک شکلاتی هستید اما ابزار کافی برای کیک پزی ندارید، این مطلب مخصوص شماست.
پر بازدید
کیک شکلاتی همیشه پرطرفدار بوده و هست ولی کیک پختن کاری نیست که ما همیشه میل به انجام آن یا حتی ابزار کافی آن را داشته باشیم علی الخصوص کیک شکلاتی! علاوه بر همه ی اینها دردسر گرم کردن فر و حتی خاموش شدن یا زیادی داغ شدن فر وسط پختن کیک ممکن است ما را دیوانه کند! بنابراین چه بهتر است که تمام این دردسرها را کنار بگذاریم و به استقبال یک کیک شکلاتی خوشمزه بدون فر برویم.
این کیک فوق العاده خوشمزه، راحت و بی دردسر مثل پنکیک توی تابه درست میشه و نیاز به همزن هم نداره مطمئنم از امتحان کردنش پشیمون نمیشید.
دستور تهیه کیک شکلاتی بدون فر:
مواد لازم:
-
آرد سفید ۱ پیمانه
-
شکر ۱/۲ پیمانه
-
روغن ۱/۴ پیمانه
-
شیر ۱/۲ پیمانه
-
تخم مرغ ۲ عدد
-
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
-
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
-
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
دستور تهیه کیک شکلاتی خوشمزه:
- در ابتدا 2 عدد تخم مرغ، ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل و ۱/۲ پیمانه شکر را چنددقیقه با همزن دستی میزنیم تا شکر حل شود(اگر شکر دانه درشت است بهتر است آن را با آسیاب کمی پودر کنید).
-
۱/۴ پیمانه روغن را افزوده باز در حد مخلوط شدن میزنیم.
-
۱ پیمانه آرد، ۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر و ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
- ۱/۲ پیمانه شیر را کم کم اضافه کرده و خوب با مواد ترکیب میکنیم زمانیکه مایه یکدستی بدست آمد کافی است و از هم زدن بیش از اندازه خودداری کنید
- مواد کیک را به ۳ قسمت تقسیم کرده (در ۳ کاسه یک اندازه بریزید) هر قسمت را درون تابه میریزیم تا پخته شود به این صورت که کف تابه را با نصف قاشق چایخوری روغن کاملا چرب کرده اجازه میدهیم روی حرارت گرم شود .
- مایه کیک را میریزیم و در تابه را می بندیم(اگر در تابه سوراخ دارد آن را با خلال دندان یا سیخ چوبی بپوشانید) ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم زمان نیاز است تا کیک پخته شود نیازی به زیر و رو کردن کیک نیست و بعد از پخته شدن یک طرف آن را خارج میکنیم(یک خلال دندان در کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته)
- سپس کف تابه را به خوبی با دستمال کاغذی پاک کرده مجددا با روعن چرب میکنیم و لایه بعدی را میریزیم و مراحل قبل را تکرار میکنیم تا هر سه لایه پخته شوند.
- بعد از خنک شدن سه لایه به کمک یک کاسه یا کاتر گرد کناره های لایه ها را جدا کنید تا اطراف کیک یکدست شود من از در قابلمه مسی برای این کار استفاده کردم در قابلمه را روی هر لایه قرار داده فشار دادم تا دایره صافی بدست آید.
- حالا سه لایه کیک آماده است و مثل انواع کیک های تولد به روش دلخواه میتوانید تزیین کنید به کمک خامه یا گاناش یا انواع کرم ها من هر لایه را با آب میوه کمی مرطوب کردم و از خامه فرم گرفته برای فیلینگ و از گاناش و خامه برای کاور کیک استفاده کردم.
نکات:
دوستان این کیک برای 4 نفر مناسب هستش شما میتوانید با افزایش مواد تعداد لایه ها را بیشتر کرده یا از ظرف بزرگتری استفاده کنید این کیک دردسرهای کیک های اسفنجی مثل هم زدن زیاد یا جداکردن سفیده و زرده یا از روز قبل اماده کردن رو نداره و از همه مهمتر برش های زیبا و یکدستی به راحتی بدست میاد که کارتون رو خیلی سریع میکنه البته برای تعداد زیاد من امتحانش نکردم ولی با دوبرابر کردن مواد برای 8 تا 10 نفر مناسب هست.
اگر مایل به حذف کاکائو بودین میزان آرد رو دوقاشق بیشتر کنید.
ارسال نظر